<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!
返回列表 回復 發帖
) d1 u/ y3 J; L1 T; K8 ~' i- l. c
咁我E+就F你 , 你唔好打我喎
- P: i- i$ |- S9 g+ a
我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...
" _& o8 w& e6 `3 V5 [見你咁可憐,做乜仲要打你?
# h$ T6 z" }2 e" K9 `
我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇.../ {8 m$ \5 ^/ B  e. w
見你咁可憐,做乜仲要打你?9 x' w& |5 N7 P; F+ v1 J- H. A
infjlam 發表於 2009-10-14 08:08 PM
' ~/ [1 a8 Y2 h' r銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
, s5 K- c8 c9 C$ ^# r6 [
銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
* G% I) P, O. w7 \/ ?e_e 發表於 2009-10-14 08:50 PM
) K1 J% j( u5 Q9 k1 v

8 A$ \0 y% w8 @2 K& G唔好教壞細路,係銀樣...! K5 w* e8 k* q" \9 h( J5 \
諗樣快D去釀酒
% o- M' J) I) M: P
1 V/ r, e8 X5 }2 x9 Q: r
唔好教壞細路,係銀樣..., W# e/ m6 n6 g  G
諗樣快D去釀酒, X! W2 a. ?. x( P. @
infjlam 發表於 2009-10-14 09:04 PM
/ n; u3 d/ H7 @0 O' i) a5 S# d6 S
打人係唔岩 , 但F人岩咩???
% `* @- t8 G5 y0 R6 v我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???
4 v4 e4 e0 t7 i( y% X* e5 r" F" y  x
打人係唔岩 , 但F人岩咩???% e) Q6 l. n* z, ~0 h& I
我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???: @+ _6 Z' A' e' m
e_e 發表於 2009-10-14 09:41 PM
# R7 h  n- O" \* z* m2 d6 e
+ I+ k3 W8 v  L邏輯有問題...
4 [  r9 O3 |) e7 N2 i. Z) I人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,! }/ C, ]" Q# o* X0 D# z! a& E
做乜郁手打人?4 ]& t* }, w3 Z4 N% ?$ Y
只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)
( M6 {+ J2 _: }  z8 h4 G0 I8 K
" {) I& s: x/ ?由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,
! Z% k. n+ G. ~* N* y大打出手,雙方都有唔啱!* l; R3 X. U- ?# H

8 V/ Q0 w- Y" g7 ?- [但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在先,8 l% M) \( f4 v. ?: W$ c  u7 e
若佢之前唔霸兩個坐位,根本唔駛嘈,更打唔成交!
4 B7 d7 M3 D% k
5 U7 X, l3 F+ `% z  }1 w2 ^" L
邏輯有問題...$ ]1 n8 H' M! R1 ^3 G7 g
人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,
7 Q9 V) |3 ]% X  \做乜郁手打人?
9 F5 h, F" N/ i) [" e' F3 N3 x0 W只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)
, F" G8 k- Y  q# v* i" t
" d3 ~) `/ u* y# n由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,, o' c# c6 Y$ N7 \$ U
大打出手,雙方都有唔啱!
7 k; D0 u$ Q: @  t$ z3 s% z2 k3 ]9 s* p! d! a  N3 c8 J
但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在 ...
1 H# S' s: `3 i- y2 r" m( e: e! Yinfjlam 發表於 2009-10-14 09:54 PM
霸位果part我真係見唔到喎 ...
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。
霸位果part我真係見唔到喎 ...4 \- U' \% b" ^) m8 y1 e
e_e 發表於 2009-10-14 11:13 PM
  \+ O9 O0 k# s; a: ]: D& ^

x5 t& O( H. R  r
* _8 N( @% i9 A# [0 W
( _* Z5 K6 c6 R6 F& s! ?唔識聽,唯有睇有字幕版本
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。
& R3 V' x5 N& _; q9 @9 E9 \camus001 發表於 2009-10-14 11:17 PM
4 |: g3 y1 h+ u; K# k9 j又一條狹隘既民族主義走狗 , 見人好打就拜 , 一定係條捉雞都無力既打壞後生 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。