<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!
返回列表 回復 發帖
. E6 F2 q3 \* H6 P" s
咁我E+就F你 , 你唔好打我喎
/ Z4 c! r* q* X, w! y
我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...
* N, d+ ~2 [0 ]) L! {0 l# O, O* s1 _見你咁可憐,做乜仲要打你?
0 U3 m# A3 t5 t/ H5 _: h5 K* o
我看你只係個蠟槍頭,F都唔得喇...
- [- ^0 W1 d" [1 e見你咁可憐,做乜仲要打你?. w" R6 x  T/ S+ j( {
infjlam 發表於 2009-10-14 08:08 PM
- S" w) ]! I  W- I, Q銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
- p4 V% |5 _9 N+ v% k1 D; F
銀釀蠟槍頭??? 你估我馬英九咩
" t5 t) o9 A1 i3 `5 \1 J. Be_e 發表於 2009-10-14 08:50 PM
! W0 N$ n) N) M% ]0 p
2 P  S' O& t; f" z唔好教壞細路,係銀樣...4 q* V, J0 ^, ~9 P* Y
諗樣快D去釀酒
6 M* e" f0 z, x2 X+ g8 i+ L
9 O; X, l- A( [3 P* c: B+ G唔好教壞細路,係銀樣...  G4 N. U1 I0 K* b, C5 K
諗樣快D去釀酒
2 X- k; Y. l8 }$ d/ q4 ^infjlam 發表於 2009-10-14 09:04 PM
( j* X: R6 Y. H& m9 P" }- O# g: _打人係唔岩 , 但F人岩咩???
8 Z$ H& R, }9 d& F我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???
! Z3 _5 p2 d* ^" M# {# o4 Y打人係唔岩 , 但F人岩咩???
6 @! T( k+ G# }) X0 F# E我好憎D人剩係叫好 ... 即係我姦人就得 , 人姦我就唔得???$ y: C: |# R. {& _' B( X% B* F
e_e 發表於 2009-10-14 09:41 PM
$ b: q2 C* A) O3 s0 L

4 y# ]% _- q0 [& {2 v邏輯有問題...
6 F( R. g6 E$ g1 X! \2 O$ A人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,* o2 @9 H) W. F7 c
做乜郁手打人?
  O4 m' ]9 Z- E2 F/ Y1 J- ^只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)
% H8 G+ `5 C& p! h5 A# k: M- h' ^) E
由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,8 n  t! Z1 z8 m) O1 z
大打出手,雙方都有唔啱!: L& ]5 f% L' c! N. X
+ K4 z/ F. M! U0 q6 R
但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在先,* S  b+ Q: Q3 c
若佢之前唔霸兩個坐位,根本唔駛嘈,更打唔成交!
+ C2 i5 w9 K* D! G5 T. R2 C
) [( `, V' U( r& ]' }: E
邏輯有問題...
3 c* ], S0 {6 F人鬧你,做得衰D,你咪鬧返人囉,
9 r8 C0 X5 a  s' f做乜郁手打人?  a7 }# y& n( X9 n" v: f% K% h& P, X
只有笨人才會出手(最白癡係唔夠人地打)% W+ H/ I) E" |

; n; Z" c) j6 {; _5 p# h  C由頭到尾,冇人話阿嬸F人係啱,# M- G+ N2 W/ j: w; g8 X
大打出手,雙方都有唔啱!
7 |. W+ {  b5 c% K6 }7 U7 n, b1 j4 x; _" o3 c4 U
但唔好忘記,係黑人女人一人霸兩個位唔啱在 ...
# w8 J+ ]* K4 j  a1 b, ]; [infjlam 發表於 2009-10-14 09:54 PM
霸位果part我真係見唔到喎 ...
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。
霸位果part我真係見唔到喎 ...
9 F; C. F) C% y: `e_e 發表於 2009-10-14 11:13 PM
6 b4 s1 K: C! ~8 N
/ m. ?' A) |! g$ K) C" \

7 h) z. _; q- Z$ J- H* m
$ F) \0 x, d: J1 e2 E% x$ |唔識聽,唯有睇有字幕版本
可能個阿嬸覺得中國強大了,中華民族站起來。所以佢自己情不自禁,難以按捺心中興奮,借此宣泄一下。. H: x2 ^; {. G! ~, k: N3 u6 j
camus001 發表於 2009-10-14 11:17 PM
# d5 M8 U3 \! a0 W- W, P
又一條狹隘既民族主義走狗 , 見人好打就拜 , 一定係條捉雞都無力既打壞後生 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 勁過巴士阿叔!美華裔巴士阿嬸痛毆黑妞!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。