<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歲月不謠人和美有關係嗎﹖
返回列表 回復 發帖

歲月不謠人和美有關係嗎﹖

我想大家平心靜氣去傾D野% n" v' }2 @/ \' R$ H. H
2 [1 w+ [! l% z9 ?" G. V( F

8 \* H, B# O+ ~
; r& N$ T. r! O% N) @我只係覺得forum有D人講黎講去都係唔可以放低年齡黎講美感﹐ 可能呢家多左D小朋友上呢個網6 y. d- M" y! b( l- A& U) K* U& `
+ V, h: y, z) P# v7 ?0 N3 D
反而我想問D年紀二十三歲以上的人﹕﹕- x" Y- C0 ?% ]& m8 Z; V- [
" o1 ~- a" |1 N  ]
一個人某階段老左﹐ 係唔係等於拒從來無靚過? 平均黎講﹐ 一個人會靚過另一個﹐ right?
4 g* a6 F1 ]% g* _& n- o7 H: t, v% p% p  e2 m/ ?* i0 R

4 S# W- @4 d/ J8 \  Y若果齋比較青春﹐ 甘不如去鐘意靚模或者DTVB三線演員﹐ 好多都好青春。
+ M5 N5 }4 D! D2 i  m/ X
' l0 g) q/ N5 p/ v! Q% E4 ]9 M, N+ {; \0 Y0 _: m4 Q# `

' `' X0 ^' h, O) a講真﹐ 美感是講先天樣貌﹐ 高度﹐ 氣質。- O' k# i1 d4 y& ?! o! b! z; L

. S7 v% E% b+ ]9 {即係好簡單講﹐ 李嘉人都老左殘左﹐ 但係D人都話拒係經典美女。D男人唔會話﹐ “今期殘左﹐ 拒唔靚啦。”
" K$ m; t7 \+ \6 i6 {) }8 u6 h2 L6 z3 p2 _, S$ z8 j
亦有好多例子﹐ 例如﹕ 朱茵﹐ 伍姑良, 張柏芝 etc. D人仲話拒地係性感女神。, [6 @8 O  b; K1 m5 C. ]% R5 [

" H7 I: Z! B0 {: v5 z6 y4 s" @Gigi Leung係唔係真係唔算經典美女﹖ 若果不是﹐ 請說出來。8 Y0 v5 ?7 u8 @8 Y9 m7 P- C1 b, n# c

; W& G" J# \8 |* \* B1 |) C0 Q* m/ d* [+ {, Y' U0 G

& I# W' C2 J4 O6 y9 a- P- H; q
" m& {$ a' Y  G4 h4 {7 y! p% j2 q) w( z# i# @

9 e) O6 ]7 t7 v: _; w  n" b5 `其實我都盡量用同年紀人比較﹕ 例如﹕ Gigi vs. 楊恭如﹐ Gigi vs. 關秀媚3 S& p. U0 ?& `) A, {' a( }/ X# _

7 D; X) O: Y/ l$ U( ~! C& \, w
3 x! r& a9 U1 c, ~( S* x或者下次把Gigi和朱茵做比拼會好D
駛唔駛係aio開完又係呢度開呀8 G/ n3 R2 T" m1 i% f) t* O& Z4 s8 V
重要過左差唔多成個月
駛唔駛係aio開完又係呢度開呀
" ~! _* d& E, P  S! Q9 H重要過左差唔多成個月
( M* E. |* {/ t, h1 r0 p7 DWinters 發表於 22/10/2009 22:12
0 j/ W" F  Q! v應該係問: 大佬, 駛唔駛係aio開完(10/10/2009 22:43)又係港男俱樂部(22/10/2009 04:40)開~
. L1 S: q" R; X+ C7 M跟住再係呢度吹水區(22/10/2009 21:05)開~ 再食埋尾水係性版討論(22/10/2009 21:07)第四次開呀!~
7 e3 ?' W* W( o0 d% d) V  X+ p; S1 e. M

7 H# \; a, I0 {& Q* H0 q
( c* T2 b) [9 v* z; Bhttp://www.26fun.com/bbs/search.php?searchid=406&orderby=lastpost&ascdesc=desc&searchsubmit=yes
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歲月不謠人和美有關係嗎﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。