<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】
返回列表 回復 發帖
% M( U0 y9 c; ~, E3 b% }: F% F2 {5 k
乜你仲有時間玩其他架
6 ?8 [8 R4 n# E& H  ]近排搵到個好吸引下
3 D* L3 _, [. A8 ~/ `3 m& K但費事比你地話又道你地升仙唔講 ! L7 W- A) b/ D* z& y
周日仲比人蝦既..........
# p# `9 ~: S) G所以你唔好用錢買重碎住 ...

. H9 M! G" ^) `, ~4 F/ wmnbvc 發表於 2009-10-29 09:52 PM
時間就緊係有啦,係睇吓有冇錢玩姐
. n, p5 s& f: H; ~2 q又搵到d咩野害我地啊 - U) W* ^9 ]2 ?  i
紅色字唔明你想講咩野
( g8 y  J5 w1 X$ Q0 O% W
8 p1 o; ~1 {7 }# ^, A# U
你唔係冇玩「面book」呀嘛
5 ~, G! j! T2 Z+ N# nclkgtr 發表於 2009-10-29 09:15 PM
; q. `+ U8 V# c% S( ]' c1 z% ^; @( v. P/ q: E, a
真係冇.......
2 @3 l9 q0 [" X; J人地好深閏架) U! b3 Q9 ~% T: O
面book好易比人知既http://www.26fun.com/bbs/uc_server/avatar.php?uid=203035&size=middle
6 g# z0 O% b2 B* z0 R& Wmnbvc 發表於 2009-10-29 09:47 PM
% }- x# V9 a% g/ S  }5 V
& j; b7 [* ?1 T
咁佢唔應該上網囉, 上網好危險嫁
識路喎 ( \0 G: A3 E. Q$ W% b" M# ~
勇勇 發表於 2009-10-29 10:06 PM
* s0 h0 `0 ~) {; I, D2 E( D
2 P0 o; i9 w' c! _
就算冇玩, d 人都成日feed晒出嚟, 都知呢一個game喇
( Q( s% e5 Y6 d6 K3 h7 Z: e, O& @& R6 b' l
真係冇......., a. T& l; f9 U- e" t; O0 y) f
kakeidevil 發表於 2009-10-29 10:18 PM
! D+ Z1 K5 x+ F# |2 H2 V: n

. p9 q' b+ r1 u8 N# Q5 m4 }唉.....................
我有兩個戶口:3 I/ k; D2 H1 m. y
chum2708
( o6 c. \$ Q( |+ K+ skelvin253783
我有兩個戶口:% h1 s1 T) ^9 D% ?" U, ~. ^2 l
chum2708+ e: J7 u( v; ?. K
kelvin253783
+ w  O- J0 _3 M# ], s5 y費事高 發表於 2009-10-30 01:44 AM
新出13隻好得意,好多唔同嘅番數,1局可以輸幾十番
真黑仔
5 B! O* }  _( x% p9 s8 t. A輸左22000
有, 麻雀 and 大老二
時間就緊係有啦,係睇吓有冇錢玩姐 : ^4 d: }: k& U, K3 s
又搵到d咩野害我地啊 4 a, s% f, n3 |/ B
紅色字唔明你想講咩野( V; y' R! S- X- h* J
勇勇 發表於 2009-10-29 10:10 PM
) [* o) l% f8 V隻野要下載
4 `! Q% l; m$ d, P4 O仲諗緊裝唔裝
; v+ c5 A$ l2 q- w紅字你明拉
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。