<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 向hamsubboy道歉﹗
返回列表 回復 發帖
hamsabboy兄, alan 兄, % l, p6 h( w9 [4 Y, C
你兩位份屬小弟多年好友, 客套話就不用多說了, 大家又不是不知大家脾性嘛~
; ~* Y# F" S7 K* W( w老套說一句, 相嗌唔好口嘛, 從來針鋒相對說話何來悅耳順眼呢?
0 [2 C* J! S* z* x6 w! I& c& ~對與錯毋謂深究了, 小弟而言最重要是你兩位好友 ...
! O/ O+ `, v, n1 WBOYDWAN 發表於 2009-12-18 01:32 AM
/ A' t0 r2 x  i( F0 }5 l5 n  ~7 o; q8 _5 i$ Y
唔明.......
4 ]  \6 E9 K9 C8 uBOY兄, 你記唔記得 JEN01 單野呀?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
+ \4 i* T! M1 L2 U8 Y! H5 f% _6 H
唔明.......
( A6 S7 J& e4 V- Y4 Q! ?: }BOY兄, 你記唔記得 JEN01 單野呀?
+ b' v; Z( C2 Hhamsubboy 發表於 2009-12-18 01:49 AM
, r0 b6 \" g8 h% J( l4 s& n& ?* B" o) J
算喇師兄,網上吹水何需咁介懷
我最憎果d 自以為醒目 自以為咩都知 既 過路人 第三者......% v2 Q6 s. S0 `
; W5 e4 H# v4 j- E5 b4 e
BOY 兄, face, 我一定俾你...... 希望你知我做緊咩

評分次數

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
各位,容許我講幾句6 J9 o* ~6 R* _7 L4 [% t. W, F9 ?/ B
既然大家都有想大事化小,小事化無既心
& P. I8 G2 c+ n( }# W) G! o1 \3 G
4 H+ v$ b0 \0 V3 c) {& u大家就忍多步,退多步
6 A  Y& D2 D4 e繼續開心吹水,忘記誰是誰非可以嗎?
& o8 Y2 c! ~* n6 |
, X& g4 U4 {  R2 [1 n# _
我最憎果d 自以為醒目 自以為咩都知 既 過路人 第三者......
0 Q, a$ U3 f1 o5 A, F
- }9 S5 b) h2 Y6 {) z9 o' g6 CBOY 兄, face, 我一定俾你...... 希望你知我做緊咩
0 I6 P+ h2 X. X+ b& M9 A; L8 O3 Nhamsubboy 發表於 2009-12-18 01:57 AM
: b: ^$ M0 |( _! y/ G2 q% g9 n% w9 I+ t
本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽
無啦啦想害你..: h  Z8 F* K' I5 C+ c9 J1 \& z
而你所謂最憎既人,講句中立既說話都有問題既, 唔通要支持你去上court告人先叫正常?7 I+ p) D2 `3 X" e& ~9 _0 \
我唔知點解你要話人"自以為醒目 自以為咩都知", 如果有錯你可以去指出, 大家再作討論..( ~& ?$ S! f( t# E% k
冇人做野/講野永遠都對, 我唔會,你都唔會.. 點解就唔聽聽別人既意見平心靜氣去傾呢?[/hide]

評分次數

本帖最後由 自由神 於 2009-12-18 02:24 AM 編輯 ' U3 W+ }1 G! b. t! P) Y

( V) k. o: ]1 l* l# z5 U: Z
0 k2 E( Z: a% T+ Z  U+ c  |
Kev 發表於 2009-12-18 02:14 AM
明白大家既用心~1 D3 s0 `% s# j" m
無論誰是誰非啦~
1 i  \. d* f4 {3 v4 E8 y由這件事Let go~好嗎?
本帖最後由 hamsubboy 於 2009-12-18 02:26 AM 編輯 . Y5 F4 T5 @, s! [& }

+ y0 t- O: e3 ^hamsubboy叔 依家教仔, thx!
一 定 會 成 功 。
有 d 人, 你要大到佢暈先識死
一 定 會 成 功 。
27# 自由神 7 L2 `. F0 [( a" P. ^; J6 T6 \
! @$ E2 L1 V7 E+ _  P2 A
好.. 一切隨緣啦咁..
7 d8 z, M7 {% u* E6 N  o* t8 K, {+ i$ B我都唔會再對呢件事make any comment ..

評分次數

• 自由神

27# 自由神 % K& }* r$ k& K5 o9 w5 I2 I- K

& D  ~2 g2 W6 h9 V. r好.. 一切隨緣啦咁..) L0 V) P* E  d: s
我都唔會再對呢件事make any comment ..8 j# m- c3 Y6 _7 g9 ~, Z& U; q* ^
Kev 發表於 2009-12-18 02:24 AM
: q- w7 u4 w4 \( k5 A- x( {

2 i* o* C( m; b! z1 ^快d delete la! brother ! thx

評分次數

一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 向hamsubboy道歉﹗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。