<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 懇 請 網 友 緊 記 ...
返回列表 回復 發帖
有呀, 成日去買六合彩
# h. g( H; D5 S* Y
4 |* U/ e1 u9 c# S* d# C! _) g, |' i6 x7 ]. m
都係關心一句,不過方式比較特別 。。。。。
+ Z8 o  i4 M, c' N, @0 F( g7 g/ C其實你個簽明你自己仲未可以完全明白,否則你應該明白有好多說話係可以當聽唔倒同睇唔倒,因為未必係出自人口,善哉善哉 。。。。。 ...' `2 b) z0 C4 J4 U& u- ?- R
衰貓 發表於 2010-1-29 12:13 PM
當我知道有人敵視我時, 我耿耿於懷放不低

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
& }0 ]2 R: n" D3 [4 P* W$ m
. Z3 g7 I$ ?" J+ Q" S+ d5 J
4 x! R# G2 \) }& o; q, B0 U+ e7 j0 k5 X+ F) h, P, w8 w. g
因為未必係出自人口 。。。。。 ...& }, h6 p* p1 Y; i
衰貓 發表於 2010-1-29 12:13 PM
呢樣唔明

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
4 p8 t( ^' w7 I( {
1 X; V* W6 {( K3 ~* G. d( T
當我知道有人敵視我時, 我耿耿於懷放不低
$ V: I! g' @7 k, T; R3 i! V) n* {vbvb 發表於 2010-1-29 02:52 PM
6 P) L- u) v7 _理解你心情啊!不要耿耿於懷啊!傻豬 !衰貓已幫你出頭啦!未必出自「人」口,咁你話唔係人是乜呢﹖再講!人好多時會無心之失,未必是敵視心態架!因有時文字見不到表情語氣,有機會誤解都不為奇啊!有時又或者出自幽你一默都未定,甚至乎似熟賣熟都有可能呢!本來無一物,何處惹塵埃呢﹖
/ L: n  W1 H9 p. g9 T" a/ u理解你心情啊!不要耿耿於懷啊!傻豬 !衰貓已幫你出頭啦!未必出自「人」口,咁你話唔係人是乜呢﹖再講!人好多時會無心之失,未必是敵視心態架!因有時文字見不到表情語氣,有機會誤解都不為奇啊!有時又或者出 ...
6 j4 `" k) g3 f: @goodnicelady 發表於 2010-1-29 04:05 PM
/ m2 s$ p% m% w) x. U: z4 ?- E3 B非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.
: r: @0 {' Y$ @5 ^6 ^
' g/ c. ~' ~! P* f5 L' l
) i8 J# U' `4 a& G  N* r( f關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look; z9 I" O3 ]1 U( a! f
http://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html

.
.
0 d! F3 H; P# ~, A5 N4 f非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.
( @& `: J! Q( x- W$ j6 x( `4 r* m! m$ N, W

. u) }! w: \& f7 K. E4 q關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look' y; s. J# q! N8 B
http://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html ...( r8 s- ?8 I# M! t4 s: y+ O; z1 f
vbvb 發表於 2010-1-29 09:08 PM
0 H5 L* R+ d- y) W3 q

( `; K, o* t! c8 X1 f0 e
* w0 k1 D5 k- Q: X$ b你睇番自己既簽名再好好諗清楚喇 ==> 你不能讓所有人滿意,因為不是所有的人都是人! 哈 哈。。。。。
* z: ]7 f, X$ ~, r9 }; z9 i" N+ u9 I# p& {0 j; U4 S
( N0 q! U: N2 D  H( g非常感謝goodnicelady的好意見,放不低是可能我將自己看得太重吧.+ l" F: E4 J. k
% b. g- I& U1 B9 ?4 }# G
2 J0 |& P" Q) b* t, ^$ a" u3 f6 m- j3 w
關於那位會員已經唔係第一次咁態度 ,  look ↓  look# {6 {1 ?3 H- g: M" c- ~/ ]/ z
http://www.26fun.com/bbs/thread-219154-1-1.html ...
% D+ g* w  Z$ {. o  y- R' qvbvb 發表於 2010-1-29 09:08 PM
# B; K; L7 T9 w; R- s/ y" _, y" H9 T6 H
收到!明解!不是看得太重問題,而是遇到被攻擊,難免有感覺<情緒<不開心<不滿<甚至反感<再至仇恨,是人之常情,但為了令自己好過,就嘗試學習讓這種種感受稍縱即逝,但總要用時間來舒緩感受……須知磨練可以令人成長、令人老練,若能豁然開朗,就可脫胎換骨,那成功在望!但問世間人總是人,究竟能真正大而化之,笑傲江湖的有幾人﹖那只可以講,盡人事,聽天命了!互勉之……隨緣心自開,執着煩腦來!
7 Z( k- y  J& y3 R5 N
收到!明解!不是看得太重問題,而是遇到被攻擊,難免有感覺
" O: P$ H' m3 T- ]$ Fgoodnicelady 發表於 2010-1-29 10:28 PM
$ g0 t$ M$ x. Q3 P
隨緣心自開,執着煩腦來
# z4 S9 S- c7 h4 X5 T/
8 A, P, J; p$ h0 r銘記於心
6 L, N. q6 A+ E6 T/ ]1 X6 I: R. r

.
.
, q! E. H2 [' X7 S$ C
隨緣心自開,執着煩腦來
2 w  c4 f  c( _! z/5 ?0 P( V. g8 m1 x* m4 M
銘記於心+ P/ O% s! T2 c' P
7 Q. [1 w3 s6 O% \, f" H
vbvb 發表於 2010-1-30 12:42 AM
4 X- D1 I# _' p- B1 i, A  g; }$ z咁就好啦!祝福你呀!醫生叫我而家入醫院,都唔知要不要留醫!如不見我上來那我就應入左院,回來再支持你呀!保重!
  e/ y7 M4 }3 M& G. d: p
咁就好啦!祝福你呀!醫生叫我而家入醫院,都唔知要不要留醫!如不見我上來那我就應入左院,回來再支持你呀!保重!
  x9 K( G2 q9 X0 ?, {; |7 v' _goodnicelady 發表於 2010-1-30 09:25 AM
take care, see you soon.

.
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 懇 請 網 友 緊 記 ...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。