<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 風無形 at 2005-2-11 08:55 PM:0 u' L: k, s& {

0 a) L6 Y. i  h) v5 v$ U( v5 T0 ]1 O  o
好多位人兄一講起呢套戲就講呢幕8 M! w" u9 N( [( e; B5 l
其實呢幕係斷斷續續的1 w" j/ I% _. d8 H: j. L$ l
中間夾住d佢既回憶  u* s3 g# ^& M3 ]
大慨共一分鐘掛7 q6 N' z$ _1 F8 o0 n/ U
我唔太清楚
7 x+ y7 A3 c) p: j$ Y. e
% L+ o  W9 B# |8 Y9 C
) N; B$ Y7 B; `$ Z

3 `& S* z# {1 O/ z) V" k, C我諗最好睇都係le幕 :p

300 x 225 PIXEL下載

Originally posted by 傑傑 at 2005-2-11 10:12 PM:
% c) O! a1 e0 d 9 |1 ?, W2 E8 |- Y6 [# E  ^/ ^
! J4 u1 D8 h$ [3 K9 p
處理得唔好咪比人感覺夾硬來,如果唔係呢場戲部戲會有更高評價。
# ^* ]. p' \5 W# }嗯嗯~
* i6 j* _. [$ M/ ]0 P我非常同意呢點!!!
Originally posted by bodyguide at 2005-2-12 12:04 AM:
0 t/ E3 e! Z2 n) \* d( K- C
4 ^% w; K7 L- J  V4 {" i( T
8 o. L* R/ Y$ f  F& I- n% b我諗最好睇都係le幕 :p
, ^& s9 Y: l/ X( A
我都覺~
童年陰影+變態+藝術感=詭異電影
Originally posted by Ned at 2005-2-12 06:11 PM:: w6 Y- y. a1 e4 y$ @/ q4 @% F: F1 |
童年陰影+變態+藝術感=詭異電影
4 s# L! {; ], I4 h, V嘩...
6 _! _# `, T% e4 W3 w+ K1 _8 ]" p我都分唔到咁多野出黎
* h& U( E* O6 @但係佢話呢套係心理懸疑片
呢套戲真係幾藝術~識睇既人我諗唔會覺得悶,但唔識睇.又唔鐘意2r既人一定覺得好悶~~
唉...我買隻DVD~~我覺得唔係咁抵睇...
6 J5 V- {3 ~! _  A8 ?套戲好九唔搭八........
Originally posted by cherrytsui at 2005-2-12 07:25 PM:
5 d0 g% e6 {3 ^* m/ m. @ 唉...我買隻DVD~~我覺得唔係咁抵睇...
- x+ W# \6 f& \5 }套戲好九唔搭八........
# Q* F! Z9 W, P) Y  q嗯...
8 D6 G( r$ ~& T* Q% S0 ~% \0 ~有時的確幾悶...
) P" N1 G- i+ m; q8 ?dvd有冇一d咩特別片段嫁?
Originally posted by 風無形 at 2005-2-12 09:44 PM:
; R6 }- T" o3 S# R) l+ P# I0 p & e  }1 r3 q$ F. L" |
嗯..., p- W( ^4 N# D$ i
有時的確幾悶...7 w* P  o; M( b5 \- M! s
dvd有冇一d咩特別片段嫁?
$ b. M; x: @/ U  c. J2 P9 O/ U, _( M% }6 O; q
有被刪剪片段及播放中導演和演員同步評論。
Originally posted by 傑傑 at 2005-2-12 10:30 PM:
: B5 j5 W* t  i% N4 Q8 ^ / a3 ?: t- Y! I  ^: e) T: O; q

* v, g% [5 [: S; J- X1 L有被刪剪片段及播放中導演和演員同步評論。
) i( G: M" ]# o! p7 ?' f% r9 K
係...?# E* G: D1 p5 F9 a$ C$ n
隻DVD幾錢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 講d題外話,大家有冇睇過《死亡寫真》?[樂+5]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。