<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區
返回列表 回復 發帖
  w) k, S" M" a. y. F4 b( {% K8 T6 z0 G( Z) M1 |8 B% ]. M! G
- ?, d( i: l. M" ]
係架拉 , 鬼叫我心目中 , 只有佢同ella , 係溶化系女優咩???8 `. k6 @$ ]1 d& [8 F; [4 u" N( l+ B
e_e 發表於 2010-2-12 01:45 AM
+ [3 K+ u8 B/ G( u: t+ t. x7 B/ h' X1 [( X5 w/ S$ g8 j
噤, 阿寧_(唐寧)呢, 你又唔要佢哪.
: T1 \6 \6 {! X7 g, R( [4 }. L8 C+ X2 K# L% A. r$ U
你衰, 你唔回__> #10, http://www.26fun.com/bbs/thread-220459-1-2.html \"\"
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
講番女星 ... 陳慧珊你喜歡嗎???
- Y4 Z4 c. z5 Y# g9 g0 T6 pe_e 發表於 2010-2-12 01:31 AM
) d+ s. _8 T) \* b+ e如果你硬要我喺陳慧珊同蔡少芬之間選一個來do,我揀ada ! ^9 M# A' I, C

) A2 Q" {( C; v1 [, E4 a如果你硬要迫我喺佘詩曼同蔡少芬之間選一個來do,我揀蛇腰曼4 @' }' x! F" l$ v- L' P/ R$ M

8 P  N) N% A5 y& a; H, R如果你硬要迫我喺佘詩曼同朱慧敏之間選一個來do,我揀朱慧敏

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
3 @% p$ i( G9 J9 x4 Z

' E8 d  D7 R0 m2 w) e噤, 阿寧_(唐寧)呢, 你又唔要佢哪.
3 C# c# x& T! B; W. I" L# e1 s  U6 ~0 v/ i
你衰, 你唔回__> #10, http://www.26fun.com/bbs/thread-220459-1-2.html
" M5 ~, L; w1 P" ?. gbobo21 發表於 2010-2-12 01:51 AM
4 ?0 I* V* k4 J2 x, \
唐寧點會係溶化系???8 t% K8 I* Z( [6 B2 y, A
佢雖然係細細粒 , 但其實係女王系
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
. \; p5 X5 h3 r; y  R. y; t7 I如果你硬要我喺陳慧珊同蔡少芬之間選一個來do,我揀ada , `% w5 @/ T/ W6 u
4 k) i4 O* G) h8 P
如果你硬要迫我喺佘詩曼同蔡少芬之間選一個來do,我揀蛇腰曼
/ ?! T( Q& [8 H8 s7 e* c, E" ]+ d  U; F- D4 `
如果你硬要迫我喺佘詩曼同朱慧敏之間選一個來do,我揀朱慧敏: ...3 o  o: ^- a* X" S  g% F
vbvb 發表於 2010-2-12 02:23 AM
6 p% z7 }! }4 O' V0 R! G2 O
蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...1 L4 j" f5 b8 r+ Z' Q  p
佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~
9 \2 d" _+ u0 F  ^( S# c& W8 y! f朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , "古靈肛探" 都唔錯 , 但真係唔好扮純情 , 我會作嘔~~
% e  x( T. q% {) I6 s
蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d .... q- t8 @( _4 n+ L5 ?4 ]  m
佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~" t! j: \: o7 i: O& K
朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...
+ {& o* V5 ^! z0 J0 H! M1 qe_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
- x2 C2 t4 T6 u4 t" M7 c其實呢一part既 "金石良緣" 我幾鐘意 , 朱慧敏好似做左姚子羚替身咁 ,
& `- t! c0 n2 J9 ?; d代替她繼續愛護鍾嘉欣 .... (咩講到lesian咁既??? )
6 A* V4 d7 H; _* H* F蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...
& x8 a& H$ a( G佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~" T& q+ \* g# c! ?* o
朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...7 i9 n7 L, O$ e# q: W6 c) p2 E! Z  d
e_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
6 h, e4 f6 w$ ~" ]4 V
& f4 u* Z: ^3 u, l* P3 @# E' k8 {" U, g
唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...( R9 o5 K% T! I3 P
7 A" a$ l, x8 G
vbvb - do的定義;, E% Y  _- H" e: C: C, }8 E

! H& m& K0 n$ g( g- B) o不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技
7 V; _4 K* f  T$ D& y6 ]4 q8 L! V
( R9 f$ f! X% @9 r" S) J2 H只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長
* d- j7 o7 r% O4 c0 n
, I: r7 v( u$ i6 |" k4 d. y  U. s4 \! B2 Z$ q) ^! F
besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角
......

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
& a0 e( R9 |' {% O其實呢一part既 "金石良緣" 我幾鐘意 , 朱慧敏好似做左姚子羚替身咁 ,5 k" g, K: c; t9 ?
代替她繼續愛護鍾嘉欣 .... (咩講到lesian咁既??? )+ R: }, X2 s  ], C% `2 y4 l9 g# R' t
e_e 發表於 2010-2-12 09:05 AM
. a' Z  j8 @5 u6 A
你係咪想講lesbian呀?

.
.
+ _4 |2 `9 [$ l! s; n0 L' D: S

9 c; V+ Z* m4 e: J8 S( ?! X唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...0 h- l  p) \$ i( H. A7 N( R

+ t- E8 H8 G# _9 x4 q4 ?vbvb - do的定義;
% ?) c& P1 a( I  E5 c' Y; w2 k+ @7 ]: c- p" t3 Y
不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技
3 j0 R6 a2 o* V
" B3 S) F& Q4 ^& h0 X只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長
! U) i6 X% d/ ^4 W6 k2 B! I# k2 _5 v* f* N6 [
% {: o; b. _8 G5 q
besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角...... ...3 t2 @: i" i# k5 b
vbvb 發表於 2010-2-12 03:34 PM
! p5 d6 C4 ~* i  O同意x2
9 x( y+ ]  B/ V; O, R樣樣計算太無謂la
& k; E2 z* k* Y8 ^) I
: M* z2 U( n  M4 e# A唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...- ?- e) ?( B8 q5 _

. Q. r4 v% b0 d# Q- Evbvb - do的定義;4 ]5 k* t: f! z6 Y! d5 T
0 P& V6 o7 }, n$ d; J; W5 {1 y  v
不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技
9 l# y3 f/ E) ^% V- h9 c
# P) ~3 s8 C; b0 y4 J! L只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長
1 V0 X  U8 |( n' i
5 M& {+ R( N6 o: R. E/ x. H
1 c6 W! k( D& P2 d6 o! e" \besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角...... ...
1 S! P, j) F1 @, pvbvb 發表於 2010-2-12 03:34 PM
6 d8 K% Y% S/ O4 i咁點解vv唔讓d人形玩偶拿金像獎???
5 S. }9 k- ]8 f
同意x24 Y$ I' K! l% @% `  b8 m
樣樣計算太無謂la
  c" c. p6 d. n/ n中國心 發表於 2010-2-12 04:07 PM
' y% [& V  Z7 X# O# [我唔係樣樣計喎 ... 我只講心 , 樣 ... 可以就好了~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。