<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 每周飲兩罐汽水可致胰臟癌
返回列表 回復 發帖
乜野飲得多都係唔好,尤其是可樂會令人缺鈣…
乜野飲得多都係唔好,尤其是可樂會令人缺鈣…
: {' P( S0 L0 o" Wgoodnicelady 發表於 2010-2-9 11:35 PM
我很贊同

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
每週兩罐汽水致癌 ~~ 咁好多人死左 !!
每週兩罐汽水致癌 ~~ 咁好多人死左 !!
. i' m, ?+ X. x  l( p+ e* Vchung11 發表於 2010-2-9 11:44 PM
. q3 w1 u( N. H' d: Q/ \5 P

1 O/ n6 c; M. C/ U. ~7 X6 {$ ^# @. @: n& W0 v! r
巧多人每日食二、三包煙閒閒地 # n' r: f2 a9 y3 W! \# A* T

! _+ r! `% I' z  I巧多人每日飲二、三支啤酒閒閒地
禾係 ........ ....... 電梯男
* C: S+ u- m4 d  C% s
  k7 Y3 v( n  a* k$ Y
  V4 s* L& l' C巧多人每日食二、三包煙閒閒地 " O0 \* v+ ]3 M

7 D& K3 B& T* {% h2 G& k巧多人每日飲二、三支啤酒閒閒地
% H; @, u( x, P電梯男 發表於 2010-2-10 12:11 AM
點食到三包煙咁多?

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
點食到三包煙咁多?
, }) ]! h* j7 Q8 Ivbvb 發表於 2010-2-10 12:14 AM
9 l* @- P/ |( G/ O# L9 t5 L; a( \
) S* {$ ^1 m/ u# k+ m
我有位朋友,到現在每日起碼3包(40零歲). J' M2 P8 o* q4 \
我以前做廚房,試過每日食2-3包,大概一二個月後,我已經出唔到聲...
1 V4 F1 C. ?! J$ j: d  X  @! t; P

/ ?+ s( s/ b. T1 q% }% L. e# V我有位朋友,到現在每日起碼3包(40零歲)
7 S4 |1 ~. W) ]* Q我以前做廚房,試過每日食2-3包,大概一二個月後,我已經出唔到聲..., a+ g6 m! e  N2 {2 i! k+ e1 K
費事高 發表於 2010-2-10 02:13 AM
一支接一支,當15分鐘一支,每個鐘食4支,3包煙60支咪日食夜食十幾粒鐘唔停..............

.
.
一支接一支,當15分鐘一支,每個鐘食4支,3包煙60支咪日食夜食十幾粒鐘唔停.............." L) w* X4 d+ Z! O6 v0 B" o
vbvb 發表於 2010-2-10 02:19 AM
; Q+ U  i4 ^( o- P- h7 r: ^3 w$ a7 R7 o4 Z" c
我朋友上來我家探我,7 [% A4 a2 D: y" E  N
每當佢一到達,我間屋就好似火燭咁款,8 Y! I9 t% V5 f
成間房都係煙霧浬漫...
, A0 e  z( i' B2 _9 r' {* K, C我見証佢多年,佢真係一支接下支.....8 O/ P6 _8 `$ y( B) i8 A- Y* @- |4 r7 a
我以前食三包,大部份都只係食到三淨會掉...食足全程的話,
$ O/ l0 p7 L8 Y, _% I' l我猜想我真的出不了聲,要用手語溝通 3 N: n! s& j. ^  ~) J
今時今日,我食一包咁上下到啦
可樂好好飲~~以後日日飲~~吹呀~~~~~??????????
2 X5 h. y9 t  A
2 J; @8 _% o) @$ p0 k我朋友上來我家探我,
3 {+ r0 b( P/ y3 _/ _# y每當佢一到達,我間屋就好似火燭咁款,
* Q; g  `+ \1 i# e. H成間房都係煙霧浬漫...- |! T0 q& M. Q- ?
我見証佢多年,佢真係一支接下支.....: f- c8 x+ J3 P" S
我以前食三包,大部份都只係食到三淨會掉...食足全程的話,- l/ D& w2 n' c1 R. h$ @: o0 T& P: B! I
我猜想我真的出不了聲,要用手語溝 ...( y* n9 y- ]! f2 h/ Z. K
費事高 發表於 2010-2-10 03:36 AM
4 G; w' W7 ]8 j3 m. j  f

2 N% ^* b- e  h; O1 x0 u" D2 G  I8 o& U
黃毓民以前每日食2包
禾係 ........ ....... 電梯男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 每周飲兩罐汽水可致胰臟癌

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。