<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人如何自我肯定呢?
返回列表 回復 發帖
不馬虎, 盡量做好每件事 對自己有交待已經係啦
0 d- {; I8 C. _& k9 `" h+ q係呀!
7 R8 M* i  G! C7 z7 z" c有少女認為賣肉賺錢買名牌袋係自力更生冇乜問題,  就係將既有的價值觀扭曲了.
8 `1 G9 D, f8 U( i* v5 Avbvb 發表於 2010-2-26 07:52 PM
# t, ]7 Z; B6 Q
不過咁喎 , 我聽過節目 , 話有個熟女 , 本來做清潔工 , 一個月番30日 ,: N8 }8 k* B& k& x9 h
都係得3000大元 ... 後來朋友介紹做左一樓一 , 月入3 4萬 ...
6 I$ \( p/ S) w) x( n* z/ Z6 x6 [! F3 d5 J5 v) E! l  d: N
我地可唔可以怪佢??? 至少我認為我地ED未試過咁窮既人 , 無資格話佢地
2 N. Z  l/ R: m4 v# u' v$ I( \/ i而我個人又認為 , 做妓女有咩問題??? 如果你唔覺得性係羞恥的% Y) c0 y* r5 i' {- f8 l
做妓女其實有咩問題??? 問題其實係咪因為佢地賺錢太易???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
' }/ f$ m9 O, x  f( T* I/ w% N不過咁喎 , 我聽過節目 , 話有個熟女 , 本來做清潔工 , 一個月番30日 ," K4 B) p8 e! h# e& f  \
都係得3000大元 ... 後來朋友介紹做左一樓一 , 月入3 4萬 ...0 e) U$ ?. S. r! j2 u% y! F. q% f1 ^) ~- B

$ r6 S9 J- R# A1 `# ~/ V我地可唔可以怪佢??? 至少我認為我地ED未試過咁窮既人 , 無資格話佢地
* K# E3 p3 j' X' @/ S5 [而我個 ...- T' X+ A+ M4 U, f" M
e_e 發表於 2010-3-1 09:07 PM
* _8 B7 v6 }4 W) C5 X
出賣自尊謀生的確唔容易, 我哋要尊敬佢哋呀.

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
+ p' b: o/ o" C# m% E
出賣自尊謀生的確唔容易, 我哋要尊敬佢哋呀. ) F- m( a5 w$ E# R% {
vbvb 發表於 2010-3-3 11:38 AM
; W3 r3 p( J0 R1 U5 B; \0 r5 {你又笑??? * e# U0 v" P8 V: X  [8 \

/ I! @8 O6 X' ]+ T到底係咪因為香港社會太殘忍 , 定係 "無歧視" 呢個要求實在太高???
4 R; G+ L5 ]- ^" B& G
你又笑???
/ }$ u9 ]8 V' b5 k8 _
4 ?0 Z# V; E4 H: q1 U! j到底係咪因為香港社會太殘忍 , 定係 "無歧視" 呢個要求實在太高???5 o" O: R5 I7 n/ m5 q  [
e_e 發表於 2010-3-3 12:01 PM
* [( s" D. Y8 S% w  ~$ C$ d我冇歧視妓業, 我只歧視賣肉求錢玩樂的人.

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
. l3 @$ w8 @" f) L6 D& }! C我冇歧視妓業, 我只歧視賣肉求錢玩樂的人.
# i% O) I& A' N, c+ y1 g5 H4 y0 G/ lvbvb 發表於 2010-3-3 08:57 PM
3 Y: ?  u2 \* r: v2 ]1 \1 ?
你無玩樂??? 點解你可以 , 佢唔可以???
* M0 ~2 ~/ @  |+ h+ E2 S你無玩樂??? 點解你可以 , 佢唔可以???6 s7 s1 ?, N2 k3 K4 }" u
e_e 發表於 2010-3-3 10:40 PM
( F. m6 X% ^1 B6 Z: B
幾時有話唔可以???$ i$ w& @; y* l' Q) |
有人選擇在甘仔頭頂放尿也絕對可以,我都唔會歧視佢。

.
.
7 U+ h7 u8 G0 u; y! X5 v/ l
幾時有話唔可以???/ }/ c- t& Z" u  @
有人選擇在甘仔頭頂放尿也絕對可以,我都唔會歧視佢。
  u, D7 v: q1 K6 F: X0 Q; }vbvb 發表於 2010-3-3 11:29 PM
) m5 I# z3 C+ ]1 ~, n0 D; d* W1 v你唔好學板友LALA拉
# {" k, l/ e7 Y0 [1 X
你唔好學板友LALA拉) B; r1 p& K- D+ c8 N
e_e 發表於 2010-3-3 11:46 PM
乜誰?

.
.
乜誰?
1 q* a, x' R5 Z5 v! D- ivbvb 發表於 2010-3-3 11:47 PM
2 g8 f  Q! _. tlalawest
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 人如何自我肯定呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。