<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
大邪神 發表於 2010-7-4 01:23 AM 9 v  k( [5 S9 b( w; `, Z2 p
' P/ a" d$ X$ a* Y5 p- r% V, G3 V" ]' e
9 s8 U$ K3 T# z" M# ]5 Egoodnicelady 發表於 2010-7-4 01:50 PM
6 s; U6 V( {0 ?7 \4 e2 r
明白!人有時總會間歇性冷漠!但你似乎對我不冷喎﹖ ; G( N) |& r1 x7 T

7 L# ?! C6 Q9 [/ ]8 x; d8 a. ]我無性冷感呀!我對其它事冷感炸
$ F% j8 N$ D; \+ k( Y0 ?
不作瓦全﹖唔得架!無瓦不能築巢呢﹖`唔係!不能築瓦屋!
7 T( h4 w7 l2 G5 P" M+ D你傻左

0 M( H+ K; j5 A可能我係男都未定架!哈哈!
- R3 q7 U! e  n2 r1 {% P) q: J無可能有人信啦
& q: g5 D( d  z係咪即是梅花間竹﹖咁幾時是好幾時是壞﹖好讓我見到你不好時閃開! + m8 m' C; ~+ N8 ^4 j& f4 y6 j
你要小心D呀!靚花XD
2 Z, F. K9 s" E3 ^; i) A

5 x2 o5 W$ w/ @8 s0 F5 z5 J: S. p正是你個名都夠型啦!人有時經歷愈多心境就變得老練!個樣都變得成熟了!
4 S7 Y$ D' a5 e; f1 _4 v6 @$
0 B  W3 {' z# A9 M6 Q+ j" l- w4 ~係呀!好多人話我個樣有三十歲嫁
; m; t% b9 H' I  p
咁你咁認真不是壞人所為喎!你何以為大邪神呢﹖不如做返自由神好過咯!
: Y  s6 e0 a8 v: t5 }自由定大邪好呢?自由加大邪會唔會好D呀?
% z% s1 L0 ^7 A
梗係唔知啦!你又無同我親過咀
8 ]5 c* \' Z1 b! r/ o/ Z
咩叫親咀呀? * A$ a* j4 _# x: r( S- }) _1 E

% J) V+ E1 P0 e$ i7 U5 h' V好得人驚啊!你不會用非常手段對我呀麻﹖
- q* u0 f. |7 I# \8 @; ^' ]9 P有咩咁得人驚?
1 u$ i0 S$ ^/ Y+ \2 d5 u- C

- l# E4 d  l* Y: r5 w2 G
到個''0添!那就不是壞人啦! ) t% [/ F! p$ z4 G2 w
壞人都有心,只係硬心姐。
失去自由邪神回歸
做人 = 自己事 = 找好处 = 大邪神
* T+ }5 v2 F# `; B8 Y" L大邪神 發表於 2010-7-2 11:02 AM
好難
斷背大聯盟
大邪神 發表於 2010-7-5 12:35 AM
$ L$ k/ Z: B$ `. O s% Z1 M' f  l6 X4 ^3 [5 D4 l$ W2 ?# |
0 j* U* {" H& D" J9 A" T$ |4 _5 g5 Z0 y* K
我無性冷感呀!我對其它事冷感炸
/ }, G2 Z9 G; _riok
9 x* y# z1 A7 Y唉唷!講左去邊呢﹖同不相干的我講這種事!有點兒令我尷尬0添!
0 I9 U& s6 b, Y8 i* I3 }, w7 R- V2 m! F, b" E: }2 P& T3 [) Z' O
, Y9 c" x: w* C/ S4 n7 ~% I  c你傻左
; ~- s* @3 P  y, P. `
我傻左唔係卦﹖我傻左應在青山啦!何解在這論壇和你鬥up呢﹖up得仲頭頭是道0添!
3 m9 l5 R. U8 z4 j& `+ M1 B/ B無可能有人信啦6 H" P2 y0 g6 t& . F4 H- E- P0 H* c
你都未見過我是何方神聖﹖怎知我不是橋身男人呢﹖莫非你有通天眼﹖!  ) q8 p! C/ C: W
小心D呀!靚花XD5 U) S4 F2 1 d, H2 \  ]2 _( l, {
為何叫我小心呀﹖會有何事發生呢﹖難道我靚得制有人對我虎視眈眈﹖呢層你放心都得啦!對於女性的角度我只是樣貌順眼,沒有人淋我x水!當然對於男性來講我是極具 吸引力,不然,我都不會再有巿場啦!  5 y) M0 c. H9 Y0 r) r
係呀!好多人話我個樣有三十歲嫁F7 [1 i) u" o: E* c$ {
% H1 M/ _) `* E1 L5 ~# [
三十歲又點呀﹖即是話你比實際年齡細左定大左呀﹖& k/ l# x0 n- ^3 V! C9 p. o
自由定大邪好呢?自由加大邪會唔會好D呀?8 f6 ~# u
" v0 D+ m. w5 u* p: O9 w9 C對於一些邪派女性來講當然要做自由神啦,邪派愛差人(代表正氣); 反之對於一些 正派來講就做大邪神 ,因男人不壞女人不愛!            
1 {* _4 n2 A7 d+ G4 w
咩叫親咀呀?8 {6 I; m* U* r& r, T$ T
唔係麻﹖呢樣野都唔知﹖咪玩詐詐帝啦!      8 Y  R% E- `' {; Q/ A$ Q2 v7 ?
有咩咁得人驚?5 `* v2 `' Q+ S! ]: j! t
梗係驚啦!用非常手段對人喎!萬一不為意燒著你,你會用這手段對我咪 死!
2 |! q5 t! V% ]5 m' ?; o4 m
R" J3 r1 R1 `1 w
0 g4 ?* r9 T) n. ?1 K( V壞人都有心,只係硬心姐。

z7 q: M' y$ z7 U" e$ h唔只呀!仲有黑心0添!
153# goodnicelady 唉唷!講左去邊呢﹖同不相干的我講這種事!有點兒令我尷尬0添!
) |3 E7 N0 O+ B4 A
又係喎。對唔住我亂講野XD' d' s, ]! T0 m  t  Z/ I
我傻左﹖唔係卦﹖我傻左應在青山啦!何解在這論壇和你鬥up呢﹖up得仲頭頭是道0添!" d, a) v5 t% N) V
又黎人人皆醉我獨醒?

3 z8 c4 F1 j7 Q( Y2 U) {
你都未見過我是何方神聖﹖怎知我不是橋身男人呢﹖莫非你有通天眼﹖!
& K# x7 N* V- x$ @8 L1 f
直覺!相比天眼通仲靈N9 a, ?3 ?! _4 I$ Z" m/ `
" O$ m, ^& j: K6 Y. M為何叫我小心呀﹖會有何事發生呢﹖難道我靚得制有人對我虎視眈眈﹖呢層你放心都得啦!對於女性的角度我只是樣貌順眼,沒有人淋我x水!當然對於男性來講我是極具 吸引力,不然,我都不會再有巿場啦!
4 X8 P) T# _; l. ~
巴幣啦!知你好受歡迎啦!! O$ ^) p4 M- ?4 F3 K, G& r* q. S
三十歲又點呀﹖即是話你比實際年齡細左定大左呀﹖
4 s" H) F& M: F7 B5 L& u
大左好多!

. |" w" C- L3 a0 c- Q
對於一些邪派女性來講當然要做自由神啦,邪派愛差人(代表正氣) 反之對於一些 正派來講就做大邪神 ,因男人不壞女人不愛!
$ G! q3 O5 n! ~6 v% S( Q
- T5 k; F. ^) s
女人愛男人壞嫁!!多謝靚花話我知XD+ D, O: d: z! J
唔係麻﹖呢樣野都唔知﹖咪玩詐詐帝啦!* d$ l& t# g2 B2 a, T
人家真係唔知呀麻
1 T0 H; J- W! x& L, s1 R) d" N3 U% C: q梗係驚啦!用非常手段對人喎!萬一不為意燒著你,你會用這手段對我咪 死!8 B, ?+ ^/ K6 r  d4 F
咁又唔會,我引火自焚姐。
+ c+ S3 F: z  R* D/ R: V

1 \7 k$ }1 \3 @" q
唔只呀!仲有黑心0添!; O' ]+ l7 q! S& E% c% r
我黑到發亮嫁!
失去自由邪神回歸
本帖最後由 RUBY_B 於 2010-7-6 01:53 PM 編輯 # z& T: ]) t. ~3 h7 J9 Y
, i3 G4 R8 D5 M6 H9 @6 k

% i6 ^4 A" F# R" o/ D, v3 x) ]) e. l9 p: \2 d7 A& R9 x( ^# ]7 h' N& |
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=215589&extra=&page=20
$ O1 J) W  R! P& b; O% j& A1 i
5 T9 ?- n; H; w% wWith love and friendship forever & ever, dearest nice lady! =D
大邪神 發表於 2010-7-6 12:34 AM[/quote]
' }. I# R* w1 s1 [& O+ q又係喎。對唔住我亂講野XD( ^/ o; M7 X! p! _+ ~% m* P( F
不要 介意啦!講吓笑咋麻!3 |- p& c: q+ ]
6 a- j' M7 @) K0 @' D1 y' ~) U. c) q! H. u3 ^8 M
又黎人人皆醉我獨醒?
4 ~0 n% j) S, C: C7 M$ R) _
咁清晰的肯定我傻左﹖咁我以後將傻就傻咯!  g/ X3 C' t( S2 a# h* K
直覺!相比天眼通仲靈N9 a, ?3 ?! _4 I$2 {' s( f* t. r7 _
一早我都已表明女兒身啦!怎會是你通天眼喎5 b1 i, W!! B6 |. L1 M
4 g/ A! i3 }" D5 {8 W. ?+ Z( X- ?
巴幣啦!知你好受歡迎啦!- 1 `! s/ e7 {3 T3 c5 _# x
玩吓比唔比呀﹖通常無自信又自卑的人先會因過渡自卑感而自大麻!比我自欺欺人一陣先啦!7 y- m7 x5 T% z- h' V& L2 p
大左好多!# W,
0 d2 V1 U8 e9 y4 \% J: w大極都唔夠 我大啦!女人最怕比人知自己年齡咯!
$ P$ T: {7 i% n3 Z% v: T+ ?- n; F* H女人愛男人壞嫁!!多謝靚花話我知XD6 ]0 E7 h1 M6 @* ^6 f
) Z, R( E9 s# x2 m/ r
咁又未必,講有些人係咁啫!
: _9 I! z2 \8 u8 v, k+ u/ e
人家真係唔知呀麻
8 l- z* B! \% G  T- I$ l3 d慢慢你就知架啦!% L4 t, p; J8 I; r4 b4 ^- |
* ^5 f# O9 I: d4 p' j% F" @+ H/ u$ t+ o2 p% ]# s3 C  z+ b4 U* ]
咁又唔會,我引火自焚姐。, M: O* u/ C9 g1 @- |3 U7 I
唔好玩呢招喎!我未儲夠帛金呀!- {7 I+ B8 C1 L, ^; x
R6 F+ }0 z
- v0 a2 h4 S* _1 O- s我黑到發亮嫁!
9 q' g5 Z7 F0 A) N
咁即是盡頭極了反彈咯!﹖
大邪神 發表於 2010-7-6 12:34 AM: G( u7 g& _7 W  Q3 W9 L
又係喎。對唔住我亂講野XD3 \( s4 _6 B% v" B7 N
不要 介意啦!講吓笑咋麻!8 ]: {/ U0 h/ o7 }
6 a- j' M7 @) K0 @' D1 y' ~0 @% A0 A% I5 O! F2 A% K! Z
又黎人人皆醉我獨醒?7 C* F7 {8 z9 x+ q# A! P) B
咁清晰的肯定我傻左﹖咁我以後將傻就傻咯!
: k+ A6 U+ V/ l# P  Y$ G1 H5 Z直覺!相比天眼通仲靈N9 a, ? ...  l" C: e+ q0 \; \
goodnicelady 發表於 2010-7-6 07:35 PM
, @/ a# k# y- }; `
姐姐 , 評電影拉~~
- o* [, u! z1 u0 Z! Y姐姐 , 評電影拉~~$ p& b) I( [- }& e4 i* u, `% ~
迦樓羅女王 發表於 2010-7-6 07:37 PM
我都無收到你條link﹖點評呀﹖
我都無收到你條link﹖點評呀﹖& i" t2 B3 g$ s: i+ s
goodnicelady 發表於 2010-7-6 07:48 PM
! {4 Z" f5 `5 U* M, ^http://www.26fun.com/bbs/thread-231371-2-1.html  @; z* ^; r& t) j
- q' W" l+ J& J& Mhttp://www.26fun.com/bbs/thread-231371-2-1.html# I% P: N3 N, z0 g. Q- s
#11- |, h0 h. U4 x  l
迦樓羅女王 發表於 2010-7-6 07:51 PM
開唔到呀!傻豬!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。