<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
哈!我小人物,唔使寻人) }" w: W7 S  K& v; y% n  _! _1 `+ P
唔见左咪由得我罗 1 G2 t! s) _8 L) O/ d
大邪神 發表於 2010-6-28 10:09 PM
話時話!你的ID總離不開個"神"字架﹖
9 U- W3 A. q. R& H. D! R

. C- X$ M9 B7 g5 T
- p& ~8 H; t2 Q7 K3 {話時話喎細佬, 你重喺上海呀? 有無艷遇先? 上海妹幾得咖喎~8 p8 P/ S! b. F0 |6 ]- }. r
邊隻死仔係奉命呀? ruby 話咁抽佢水要劏左佢喎~
! n8 g! t' a) `/ A. o9 l+ MBOYDWAN 發表於 2010-6-28 10:18 PM
我上海紧呀,七月十号晚先番香港9 G0 L0 g: q  S  p
上到黎做左组长,谂住做番个好人5 E, B: Q$ }) Y' H5 ~) U" l
睇住七个女仔,两个男仔( w# \/ W6 _# a( e$ X3 B
都算,系低能嫁,每日花好多时间0系班女孩子身上
/ y* i, K+ _2 i5 w* T1 c惊佢地思乡同惊佢地唔开心
- {2 n. a3 c0 @/ ^点知过左十日就出事
! C1 ~; L" f; n; S' R+ K# |" M* d组入面有两个女仔话我对某几个女仔特别好D,搞到同我反台$ B! z2 {1 z# j0 Z4 w% v: P# F
都算,仲要搞到话要全组分两边,一系我,一系佢地
$ }0 o7 b3 P7 @# B之後咪算,我叫左个男仔去果边叫做“保护” 下佢地
  Y# B2 n3 P' ~) f% K: V2 e始终在上海,有个男生,玩得夜左都安全d" y: Q* a9 d& Y/ P7 t# r
点知愈黎愈过份,果兩個女仔仲要切我生豬肉! a' d7 d& O2 I5 F# q5 i  [- Z% z
搞到我好似魔鬼咁,最大鑊我咩都無做過!真係無囉!
6 I+ i( T# c4 d我對佢地七個都咁好嫁!
: I7 ~/ o# N5 }0 \- c9 @# y真係好後悔當初咁“偉大” ,無條件咁對佢地好# b0 y& B1 @# c; `- s) b+ r) D2 ]0 g
而家反而被反咬一口!/ E. {( G: I& {7 _( p6 a( u
你話,對人好仲要咁既下場!你話做人為咩?!
  b! J( x3 n+ c7 [* e頂佢地個肺( @/ {8 |; \5 c6 l
2 d7 ~, j( ^" K+ }/ A

+ `5 Q) }( K8 s1 G. w  c& I邊隻死仔係奉命呀? --唔知+ }! g; i" b7 s, H3 w2 ^0 ~3 P- h( m
失去自由邪神回歸
話時話!你的ID總離不開個"神"字架﹖
+ ?2 R% a' H* L8 c) Ygoodnicelady 發表於 2010-6-28 10:38 PM
果期中意
失去自由邪神回歸
我上海紧呀,七月十号晚先番香港) V2 y2 N8 w' H; b$ n( t! Y. j) W
上到黎做左组长,谂住做番个好人. e5 s7 _; ]$ t8 P+ O/ [* }
睇住七个女仔,两个男仔2 U6 D5 a2 v3 B$ [2 A- p
0 w/ f) a; E; A2 t: ?, D7 {/ z惊佢地思乡同惊佢地唔开心3 Z, ?/ J# u" I- U5 G+ H
点知过左十日就出事; N! D3 r3 `/ V1 v3 J5 K3 _
组入面有两个女仔话我对某 ...
/ B2 J+ A' H! F  m3 X( y大邪神 發表於 2010-6-28 10:39 PM
/ d6 l, P. I* g
& ~# u! _5 U2 {; f# Y% P
ef 有幾多人入港男區....6 k4 x) e" [1 [3 v; X2 m7 N
一對手數哂
我上海紧呀,七月十号晚先番香港
. j* w; l- j8 m. E2 _上到黎做左组长,谂住做番个好人
: f5 d/ q5 o) p/ M; v睇住七个女仔,两个男仔& d% S% E7 P0 K
) r7 K7 D, f: v9 a/ G3 }' j1 |惊佢地思乡同惊佢地唔开心
+ ~% D# f, R% L- {( i点知过左十日就出事- b' y8 @2 `/ M. e& o- _& H
组入面有两个女仔话我对某 ...
/ H+ N3 ]3 T  v+ b  X大邪神 發表於 2010-6-28 10:39 PM
乜你比D女仔咁靠害呀﹖出你既殺手簡!搞到佢地為你痴痴狂咪報哂仇咯!哈哈!
乜你比D女仔咁靠害呀﹖出你既殺手簡!搞到佢地為你痴痴狂咪報哂仇咯!哈哈!
) ]0 B5 c0 c+ b. n( v8 mgoodnicelady 發表於 2010-6-28 10:46 PM
就係完全一心為佢地開心就算,點知佢地咁回報我!
失去自由邪神回歸
就係完全一心為佢地開心就算,點知佢地咁回報我!
5 x% G' X# y( T1 r* A0 V大邪神 發表於 2010-6-28 10:50 PM
咁不如個個都不理!欲擒故縱…
你這個幽默大師一出現我就笑餐飽…RUBY嫂真係好有福,成日有個開心大使鬧著笑話一籮籮! 還居然把不喜歡的事弄個一一接受,簡直人間美事 ……反之我都只是小事一宗啫,只是普通絕症咋!我可以釋懷的去面對啊!但大而化之的我最難過關是要離開親朋戚友和你們啫!我諗離開你們我會大哭一場以作發洩咯 !所以現在今朝有酒今朝醉,乜野工作都放棄了 !希望跟你們可以傾得幾耐得幾耐咯……如無意外下個月離開香港!到時都不知有無電腦可以跟你們傾計! 你們都要保重呀! ) ^: r4 t3 x& N: U. T
goodnicelady 發表於 2010-6-28 22:35
; p( F5 E0 h8 b& ~5 v( V

0 N2 G2 r/ g- {; l, Q3 X2 y' u4 y' `7 p
小手術的話都無需太憂心, 當比自己休息三五七個星期就可以了, 難得可以休養生息叉吓電, 康復後神采飛揚艷光四射一眾麻甩佬又有難喇~* A: x! \$ A3 M, L+ n
至於聯絡方面亦唔需要太擔心, 除非靚花您去非洲搵巫醫, 否則世界各地一般城市都有電腦嘅, 大不了帶本notebook 去咯, 唔駛唔開心喎~
) P+ U; C) z6 X" }: s. y0 g) v; b(ruby 依家一路食雪米滋一味話係吖係吖.......佢就真係係得過, notebook 帶過去完全無開過, 相機又跌落河.....叻呀佢! 靚花您千祈咪學佢呀! )
9 @; ]# J8 @% b, v- l而且, 呢度唔會執笠喎, 有admin 同咁多大哥喺度您絕對可以放心~ 唔方便上網的話就快d 好番, 然後再返嚟同我地玩過~ 您重要教ruby 中文咖~:F
* {; E7 U! U5 q: j4 a' q
2 x' C! C5 }) I+ a2 k; M: Rboy, 你去Thailand 探朋友, 順路買幾噸紅寶尼送比 26fun o既會員  
) {% G/ G' K( y% y1 p; L5 S- [ktwu2007 發表於 2010-6-28 22:35
- @" V/ z7 D: P$ M$ \9 c" O+ j) Z5 T. U* s! `8 T, h9 d" z7 R- u
3 x: w, j3 L) H* Z6 ~& t# O* j; ]1 P
我拎幾噸"紅毛泥"返嚟送比你呀吓~
咁不如個個都不理!欲擒故縱…
% M; L- `$ }! s" G  Ugoodnicelady 發表於 2010-6-28 10:53 PM
0 X4 d; X# c, P1 {我擔心佢地安全多D
失去自由邪神回歸
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。