<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 曾余辯論精華片段 (超精彩)
返回列表 回復 發帖

[時事] 曾余辯論精華片段 (超精彩)

超勝牙
) Y8 _1 ^, B- ?$ {' M: b
2 {. K0 ^' A% I3 ?: c[youtube]YlC5rP751bU[/youtube]
禾係 ........ ....... 電梯男
老曾真係....唉!!( @3 \; B3 l* J# W( x( u: q+ b/ `
又要撩人抽,自己又抽唔起.......
2 S9 Z2 B$ p; p# `, L' @想做場show俾阿公睇,叫阿公自己睇睇點解政改有阻力....
' {- O$ [( f- [1 m* A8 \. ^實質自暴其短俾全民睇...5 ]* p6 d7 @" _6 V/ ?- s9 S
要做show就做好啲準備啦好心..佢應該一早知佢啲甘既答法一定過唔到骨o架啦!!* e6 M- S' m1 {* ]7 Q: z6 H! V
諗住抽老余比較易,如果佢請長毛同佢抽,佢仲衰得甘!!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
老曾真係....唉!!* A  ]' ^" J6 M9 R5 n  J
又要撩人抽,自己又抽唔起.......
; m6 l3 X7 Y: G* A, [$ X' r想做場show俾阿公睇,叫阿公自己睇睇點解政改有阻力....
1 J1 A& @4 c& Y2 q0 ]實質自暴其短俾全民睇...
! T/ S! }0 ?+ s/ H$ c2 ^5 f要做show就做好啲準備啦好心..佢應該一早知佢啲甘既答法一定過唔到骨o架啦!!
: b* i+ }4 Y" o  u$ m諗住 ...3 u/ W) `( c: _( \* v4 Z/ C# H8 p) z
HansChan 發表於 2010-6-17 09:36 PM
長毛對佢黎講有好有唔好la7 Y" G6 J! G5 E( Q  H) F
唔好既係佢真係唔夠長毛講
9 v. b+ f/ N+ q9 k但係優勢就係出面都仲有好多人唔鐘意長毛既激進* u/ ~2 `' D6 U6 N
同埋覺得佢得個激字講野冇point (特別係平時冇睇開立法會直播既人 )
0 s& }; a) i% D0 ~9 e' J3 }3 W咁樣會顯得老曾支持率高d
長毛對佢黎講有好有唔好la" l$ Z0 @3 f, k4 ]
唔好既係佢真係唔夠長毛講 5 N( `8 b( q3 Q6 [4 ]8 U. m' n  C
但係優勢就係出面都仲有好多人唔鐘意長毛既激進* W$ F) i& u( O- c8 W7 [& `1 j6 q
同埋覺得佢得個激字講野冇point (特別係平時冇睇開立法會直播既人 )& A. h% q; ^7 |* K2 A
咁樣會顯得老曾支持率高d ...1 h# u+ G! Z7 t. w
SCM 發表於 2010-6-17 10:19 PM
. x' @! X6 H$ f2 U3 e- s1 P都未必架!!
' D# H9 s! w) N- d+ P# c6 ]等啲人睇吓長毛講嘢係幾有文路,反映一下係唔係都插長毛既人係幾無知!
天童哲學!!
he utilizes her to fight with Beijiang
he utilizes her to fight with Beijiang
$ {9 L' B1 }9 U4 l5 k# f; Wyakyi 發表於 2010-6-18 07:16 AM
& n" D" I- H. N+ t; Y5 }老曾即係做場show出黎話俾阿爺知技窮...即係做免責聲明!
天童哲學!!

: n  `+ }/ Y% ?) V5 L! [都未必架!!7 n/ w8 L& Z' Y4 z0 Y
等啲人睇吓長毛講嘢係幾有文路,反映一下係唔係都插長毛既人係幾無知!$ l0 A& B1 M& ]
HansChan 發表於 2010-6-17 10:23 PM
好多長輩 見到社民連都轉台
% B0 j) e1 C0 X1 P' ]2 f- m9 l  ?一來佢地激 二來香港有幾多人係鐘意講政治
我的感覺全程問非所答!
我的感覺全程問非所答!& K: H, S. `3 }. ]- J9 @
goodnicelady 發表於 2010-6-18 10:25 PM
- b" u1 g$ i1 o7 o
佢仲西口西面,又言帶恐嚇...
天童哲學!!
自己講自己
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 曾余辯論精華片段 (超精彩)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。