<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家信唔信政改通過後曾任權仲會幫香港人爭取民主﹖
返回列表 回復 發帖
$ t: s3 W) i0 v4 W可能第時係某某大企業既"曾董事"......可能叫"曾倒屎"先岩........
9 J- M& u' P4 N5 S9 r, @HansChan 發表於 2010-6-24 08:18 PM
% f5 K( A; w) M1 ]% Q. h6 w

* |* O  B2 J: N# \! s7 b+ c虛名一個,極其量都只係掛名董事,! _  a: E1 D) t3 w& E8 }) d
邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,% d! [3 T, Q' d6 g$ \- H' y! M
我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...* S" `+ J4 x1 ^0 \$ L
建設...曾狗絕無本事,
: i2 _. h6 h! ~但講到破壞.....佢應該受之無愧.....
/ }9 k/ m3 `8 P- B) V% P3 x2 C( u
8 I% v3 |) X. ~1 w  P
虛名一個,極其量都只係掛名董事,
+ i9 j% G) ^' |' z9 X  ^  a) `1 T邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,
' t. B8 q% V, u4 K1 k3 t. A% }我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...
2 [3 e! I, @/ a% w9 Y; A建設...曾狗絕無本事,8 L$ q" e8 O! c: a" o& u1 a
但講到破壞.....佢應該受之無愧..... ...
6 |6 w3 O& X; V6 t6 @% {! s" C2 q費事高 發表於 2010-6-24 08:24 PM
9 d5 c  |+ l: ^  _都唔可以甘講o架!!
( _% v# s; w. [8 W* p, g) _, N有邊個有錢佬唔係狗人??
0 ?, ~, r9 d' W' c唔狗邊搵到大錢呀??
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
/ Q, w8 V5 k7 }! D1 C

& O2 E5 \, w* Z; L8 C+ l7 _5 P* q虛名一個,極其量都只係掛名董事,* u# z& H% l& e. |
邊個夠膽比實權佢?見到佢做特首既智慧簡直一絕,
7 k6 u- |7 k5 U9 P0 T# A. Q- t我諗唔會有人咁蠢...拎自己間公司比佢較飛...2 ~  n1 _3 A1 n4 N
建設...曾狗絕無本事,
' {. H, W1 \. V& }$ u$ }2 m但講到破壞.....佢應該受之無愧..... ...
2 }. e' G) y6 p9 Q; P) h: F費事高 發表於 2010-6-24 08:24 PM
% |6 l( ^' G9 W: j9 k' e4 q/ I, s* T" s4 [! @, _
何俊仁原來係中 共地下黨員牙   
禾係 ........ ....... 電梯男
: {. Y  c0 O: k& @" K
都唔可以甘講o架!!
- ]3 r& x. ~$ u/ ^: c有邊個有錢佬唔係狗人??
5 _- u- H7 ^; ^唔狗邊搵到大錢呀??
( _  k9 T1 q% n/ X) Q/ OHansChan 發表於 2010-6-24 08:27 PM
如果d有錢佬再話唔到事,佢地仲會唔會撐香港呢(中國話會消除所有功能組別),我想像到個情景但唔識講........
如果d有錢佬再話唔到事,佢地仲會唔會撐香港呢(中國話會消除所有功能組別),我想像到個情景但唔識講........3 l9 _, \: l) @' ^
奉命 發表於 2010-6-25 08:27 AM
( X8 \! X: V& J3 u) t7 u所以香港有大把人係邊'小'官商扣結,但又邊認同.....
' S% }' [. t( |就係因為甘,哩會社會先越來貧者越貧,富者越富..
, ^, W7 {- k) W# j只是大多中產人士高唔到佢,低又未至於...見高既就'小',見低既就'事不關己'或好啲既就星期六買枝旗..; t5 a6 W! k2 L6 z
始終係死局一個!!4 I3 _2 C5 b! P8 Y8 z" @
政府响哩方面咪一直逃避囉!!
天童哲學!!
"解釋一定要多,答人嘢要答非所問,最緊要係自我蒙蔽!!!"
4 _4 i: Z+ K' c, n. u1 a所以香港有大把人係邊'小'官商扣結,但又邊認同.....
$ W  D8 i6 k" d: H$ b) N就係因為甘,哩會社會先越來貧者越貧,富者越富..
1 {2 z( A6 }7 F只是大多中產人士高唔到佢,低又未至於...見高既就'小',見低既就'事不關己'或好啲既就星期六買枝旗.., |$ B- V; [5 c6 S3 ?3 r
始終係死局 ...
& t1 m2 D9 x9 {+ R/ XHansChan 發表於 2010-6-26 12:53 AM
好野一針見血
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家信唔信政改通過後曾任權仲會幫香港人爭取民主﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。