<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
本帖最後由 自由神 於 2010-7-11 02:43 PM 編輯 . L+ x1 E/ c- t& O* [" A
9 n6 P# u7 N1 D9 ^8 u; C6 x$ X
係啊!起碼有寄託呢!你空虛是否因為你之前段感情的失落呢﹖
: N( l4 H' d0 e' |+ c2 V! K9 B1 Qgoodnicelady 發表於 2010-7-11 02:26 PM
感情既失落?可能吧8 `2 I, u) _  s) [4 Z
昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李) O; H6 E# Q7 e. l" W! S1 l* h/ C
一個一個的拉出去
7 S7 L! X5 S7 O# h6 o9 t8 ^見到一個一個各自的家人,男朋友接機....; a, i  }# h  L! Y  U
" B+ ~4 A1 l8 y2 y" @5 I8 A
心中既喜又空虛
! u9 z- o) s+ A" o5 ?7 m- f6 Q  w/ y喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~
6 }& n, \% T9 a5 I7 W" i( P# P3 ^空虛:送完最後一個上巴士...果陣已經10點多~我拉住自己既行李...步去A22巴士站~果一刻...心入面有點兒難受~
8 v0 }) O- i! L+ r) w* h
感情既失落?可能吧9 N$ [( N) N# I+ S3 x" W# _
昨日8點10分回到香港,我七個女孩子~一個一個幫佢地去輸送帶拎行李$ I& w$ O1 \+ T% u# g  a/ v$ D
一個一個的拉出去
7 s/ _  Q: a5 R( R2 u見到一個一個各自的家人,男朋友接機....
  \8 B/ g1 ?6 p5 }. m- J" V7 J6 f$ ^
心中既喜又空虛
/ `) D! I3 Q9 f* z- V4 B' B喜:這6、7個星期任務功德完滿~我亦放下擔子~
8 D# P1 P: a, G; e& ]空 ...  E0 Q/ Y6 `% Z/ W
自由神 發表於 2010-7-11 02:38 PM
...

評分次數

空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?
+ t, q; l, k) ]! E6 \
9 W: X6 a% Z  v7 Z靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多( F& Y( _: p" _8 H9 \. o
你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~/ d5 Y: W$ d) J7 N/ O  R* h9 c+ X
我明白的~我真心當你朋友,認真的~( Y+ Y9 o9 Q0 \' K! ]
但如果令你不方便~我絕對願意遷就~$ a# Z. O  D. Y
不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~) H! U* t3 U, s! F- O. E
真心的~多謝你
...
0 E7 C2 p6 o( F9 w/ {3 a, K$ i$ igoodnicelady 發表於 2010-7-11 03:02 PM
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
為了保護我的私隱係咪刪除了我的字﹖
, X" x# s/ w$ Fgoodnicelady 發表於 2010-7-11 03:22 PM
下,我咩都無做過喎
[quote]下,我咩都無做過喎6 w% g; ]1 U/ i/ y3 z  V
自由神 發表於 2010-7-11 03:29
4 ^5 f- F6 i: K4 s  E% x真奇!打左一堆字無左!
6 r$ Q' d+ v5 H) @- l
" a4 k0 F- ], }+ R$ i# ~- R空虛還空虛~咁大個人,咁都處理唔好,點得?# \; G# z! n! v1 R: A2 ~! l
我相信你處理到!但感受有是必然的!
$ _% r& Q2 K) O! V  j9 k  Q
: v$ @: l* y+ ^, {
& U3 d# [8 }: x* M' y& ?
- [/ ^9 B0 x4 v8 C0 d
靚花~我知你既經歷相比我地好多人都多!$ }9 n6 A; B, k8 H! x: \
愈經歷多就人愈成長!未必是壞事啊!
6 @- [1 s' \  G, p3 x( X7 S0 b6 v* z3 \3 W- Z! V6 h: F
/ z( \4 G) H, T! H- L  c
/ I5 K  [4 k3 I& d+ k
你既無奈同無可奈何都比我們任何人都多~

! K; ~, K9 k% j  c* P2 q. H回頭望都只是世上一個過客!也沒甚麼大不了!& b3 c) u- R7 U7 I# w' F6 {* a; j: E" [
# h6 Q7 @3 X- O' p" \1 L- J) ]
我明白的~我真心當你朋友,認真的~6 {$ d- K/ O1 [6 N- M
多謝你這個好朋友!
2 \" N* i+ I2 Y  z2 C
  v) x# P* V% `, U6 N
但如果令你不方便~我絕對願意遷就~; R不' F2 R: m2 E) o# g0 w; H' [3 o
不打緊呢!現在不會不方便!, M) M! v/ Q1 e1 G, n0 Z* t8 Q
) U6 K3 s3 O6 w$ V+ e5 v
不要緊~不要勉強~能夠有緣有此認識~早就已經好好好足夠~3 V* ~6 d8 L! S
無勉強呢!我多謝你就真呢!  E+ S% H/ H. E/ ]7 p+ V

, t% r+ p( l  m4 c; T) c真心的~多謝你
  q! Y3 F  W) n  l2 w0 e' D我都真心的多謝你!
活著有時真係會覺得好累...
7 b/ T' R* A( V% N! T5 J7 x6 k/ p7 s累既不是身累,而是心累...1 d5 K" X1 B0 N) j
一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?$ B0 @$ M1 J2 Z5 F% D9 S

! W0 n- t) S% H  k* Z& J3 G生老病死
) C$ H4 v' r. O- i  _5 W1 }一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣
7 e/ u/ E5 y2 Y4 e  |) Y( A6 s/ S/ p
生辰快樂自由四眼哥哥, love+ H3 l+ J, H$ F! V, A
月亮說 發表於 2010-7-11 03:20 AM
你又知我四眼既? $ |0 Q' l; s+ y; J9 N, }
點都好啦,多謝
happy birthday to freedom god~~~
# N' {# p) F, `$ EJ.T. 發表於 2010-7-11 02:32 AM
Thz mate~^^
活著有時真係會覺得好累...
: n3 k+ p+ F! v+ U累既不是身累,而是心累...
: q  ^2 O, Z; O2 q8 G一路以黎做人為咩?還是說活著是為了咩?
' e& b+ [' Y( F+ b$ U' A4 S8 I* `0 J% t; A; K3 K' I# c5 }8 \) k
生老病死
1 h* P! R8 B/ b7 ?' G- f1 y1 Y% r& N0 v- x一切就好似會整定咁,營營役役最後下場都係一樣 ...; G4 z: Z% y. y: p( X
自由神 發表於 2010-7-11 04:23 PM
係呀!人心好易累!做人亦會因好多事而悶!生老病死都不由我們控制!他朝君體也相同!找些活動去散心吧﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。