<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?
返回列表 回復 發帖
唔哄你都唔願去訓呀$ ?* j5 m, g/ e
自由神 發表於 2010-7-14 12:04 PM
你有所不知啦!我不是不乖呀!只是家裏太嘈咋!無法早瞓咯!我諗你第日好鍚你的女友啊!
你有所不知啦!我不是不乖呀!只是家裏太嘈咋!無法早瞓咯!我諗你第日好鍚你的女友啊!
" U$ z6 N' V8 }; j9 N% k& k8 ^) F  sgoodnicelady 發表於 2010-7-14 06:33 PM
咁衰嫁!明知有人要訓都嘈住曬!
8 w0 p& I. }3 D女友?有算啦~' y: Z! t! y9 r
不過話分2頭,女友唔係黎錫咁做咩喎
間野噤多新人
9 S. ~9 _" G% E3 u+ R7 P# H  Y你見佢攞住滾野好快d閃開喇
$ g9 a& k9 D$ f/ v: f9 g6 vmK頭ck@G點 發表於 2010-7-13 07:14 PM
. E: \; [. Q/ z8 P

: V* L) g" H$ T) p果日個細路拎杯 ice tea 俾我的時候, 細細步細細步慢慢行埋我到,
6 Z0 X0 v# f# t. l* r個樣好集中, 集中到滴口水差不多流出黎
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
咁衰嫁!明知有人要訓都嘈住曬! 3 q" N5 S. {4 U
女友?有算啦~
8 F5 Y- k4 T  Q. e1 |5 Q不過話分2頭,女友唔係黎錫咁做咩喎, d: P- S3 o& t6 d
自由神 發表於 2010-7-14 09:02 PM
機乎晚晚都嘈!
$ b  ]( i- T, [. P0 }+ Z' Y, ?& b& |, G
果日個細路拎杯 ice tea 俾我的時候, 細細步細細步慢慢行埋我到," L7 R* u% }2 |: r: }- s- k
個樣好集中, 集中到滴口水差不多流出黎3 J+ }0 m! D- i* u4 n8 F
hamsubboy 發表於 2010-7-14 10:02 PM
機乎晚晚都嘈!! t0 P- o3 {  l% u
goodnicelady 發表於 2010-7-14 10:06 PM
So poor...
5 y: f; |+ A$ s* P# `How U doing today in hospital??
So poor...
# T$ G; X7 T" G# n0 gHow U doing today in hospital??: Y/ Z9 @2 h2 f% H6 f
自由神 發表於 2010-7-14 10:11 PM
辛苦到救命呀!依家都係好辛苦.
辛苦到救命呀!依家都係好辛苦.
3 Z; m( i$ f- w) Q4 Cgoodnicelady 發表於 2010-7-14 10:28 PM
好辛苦呀
+ k  q& ~0 G4 X' R+ d8 E1 UTake more rest la...
好辛苦呀
) |' J2 E8 U5 x( q: Y5 dTake more rest la...
( \, L- P, r" C2 v自由神 發表於 2010-7-14 10:47 PM
我連坐都唔得!好辛苦...遲些傾.goodnight. bye
我連坐都唔得!好辛苦...遲些傾.goodnight. bye6 I; d7 H0 N, i6 w
goodnicelady 發表於 2010-7-14 10:53 PM
gdnite
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你經常光顧的食店, 最近有咩問題?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。