<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點解發新post先有分呀
返回列表 回復 發帖

點解發新post先有分呀

回覆又無分wo
$ e' ^* V* L: B$ N! H: k9 ^1 y/ k回覆set少少分都好la

評分次數

• admin

已經改左好幾日
6 R5 {. N0 t! k: FNOW已經勁少人回POST咖啦,噤樣搞落去會完全冇人回POST,仲會有好多垃圾新POST出現tim
斷背大聯盟
2# mK頭ck@G點
- t6 N# }0 t( ~" G, L* ^$ u
) h3 f! v) ]7 C1 W) z+ h上尼吹水, 大家都係求開心. 況且而家 自拍區 d 相, 都無分數 / 級數限制,
6 M" ~& D4 C: e  ?3 Y要咁高分, 就算做到金牌會員又點....
2# mK頭ck@G點
6 ?( V" P4 E+ p1 ]+ F) a5 w2 r8 ], i
上尼吹水, 大家都係求開心. 況且而家 自拍區 d 相, 都無分數 / 級數限制,4 u6 x7 W  W8 _$ D
要咁高分, 就算做到金牌會員又點....) f. H6 C/ |( F- G* X
ktwu2007 發表於 2010-7-15 12:23 AM
噤又唔係啊.......
1 ~$ k1 b, g/ }要有流量先可以去[攝影區]下載D突大相睇,如果冇魅力又點換流量呢
7 V3 m; T' P1 }( X' n' d2 H$ inow only出post先有+2魅力,所以一定咩野狗屎垃圾POST都會出現
! l$ Y, {6 w* R5 y你唔覺依幾日[吹水區][體育區]冇晒人回post咩
斷背大聯盟
咪係囉, 咁樣仲邊有人回覆呢
噤又唔係啊......." t; x% k1 z/ K, G
要有流量先可以去[攝影區]下載D突大相睇,如果冇魅力又點換流量呢- d; U4 y! a- j" M
now only出post先有+2魅力,所以一定咩野狗屎垃圾POST都會出現, R+ t8 Z) H7 c7 K( l" `
你唔覺依幾日[吹水區][體育區]冇晒人回post咩 ...; y5 h4 H" M+ |3 B
mK頭ck@G點 發表於 2010-7-15 12:53 AM
0 e- Y3 h7 S% P
# v" z2 H  y, ^
唔係回post, 有得加1魅咩?
原來回post無分我都唔知!唔怪得之無乜人來吹水啦!﹖
# l% t6 ?9 f: A. I8 i! Q
  E! N9 Q1 m$ g7 i8 \7 _唔係回post, 有得加1魅咩?
2 k1 ?1 M2 G: tktwu2007 發表於 2010-7-16 11:07 PM
我都係早幾日發帖出相,只得+2魅力,所以我就發現了
原來回post無分我都唔知!唔怪得之無乜人來吹水啦!﹖6 C0 K6 v1 I% y% M$ q* P' H) B" }
goodnicelady 發表於 2010-7-16 11:12 PM
如果再係噤樣,依度一定關門大吉
如果再係噤樣,依度一定關門大吉& \, m( O' L' t. S  K, Y  H
奉命 發表於 2010-7-17 02:55 AM
( A7 @/ [1 _' B% l% L) T

: o: b2 q. h2 R6 hdon't really care....
) c0 y9 j+ @% L" W- _/ @! \: i" ]( ?" N, g
The people who would come and chat on here are already old members.
http://www.26fun.com/bbs/thread-225894-6-1.html

[quote]

第一, 你理得我?
第二,我話我係講緊,只係你程度低睇唔明,如何??
HansChan 發表於 2010-4-30 11:26 PM[/quote]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點解發新post先有分呀

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。