<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港導遊狂鬧恐嚇大陸遊客!!!
返回列表 回復 發帖
我全無睇呢單新聞,正係聽呢單導遊鬧人唔買野!
6 I( ]# Z' H: R/ z- {2 B: Ogoodnicelady 發表於 2010-7-17 03:56 PM
千零蚊可以坐飛機包食包住包車?
( D) F- ^: R6 E就算導遊真係無人工 2 X, u" K- i+ Q. V$ \- p. s! g
旅行社用d最平既機票、車、賓館、食店~
4 E; P- l2 p" D6 F/ K大家都知有數得計係蝕硬嫁。
  y/ [* A$ i' m* y( Z7 b, E6 M4 c4 n" J7 Z% K4 v  b
$ n" b- p# L, l
大家可以諗下有咩可能導遊食曬D佣 ) M3 l0 i5 x6 {- ]6 k+ z6 z0 Y  s
根本就係蛇鼠一鍋~: L% X( N, y: ?
成個計劃同諗法根本就係而家鬧得最大聲果班旅遊業巨頭諗出黎既。
) G& y! L- W: U- W, a( F1 w出事就搵最前線黎祭“其”
8 g: ~; R% a  w9 {如果用tritri既角度睇都岩既,導遊係咁嫁啦!無人叫你做嫁~
千零蚊可以坐飛機包食包住包車?
. Z. Y6 ^) y0 Y; `# T就算導遊真係無人工 ) R1 Y; q+ S8 B6 d
旅行社用d最平既機票、車、賓館、食店~5 F- V) D; ]; z/ C
大家都知有數得計係蝕硬嫁。1 y' k$ q9 j/ w3 O

- w- i$ P6 Q# m, ?
; A! m: t2 S- g8 O- H- q' i大家可以諗下有咩可能導遊食曬D佣 ' x  T" X3 F0 A) _  e& {: M) O& [+ `
根本就係蛇鼠一鍋~
& r+ p8 d& e6 a% M8 K+ x( r成個計劃同諗法根本就係而家鬧 .... Y! O$ w3 l0 \" v! H) R4 r: M
自由神 發表於 2010-7-17 04:12 PM
你幫我睇埋單新聞啊!照你咁講當然係啦!乜原來1000元都可以幾日住食玩架!早知我都去,多比佢鬧吓咋麻!好似話有得補償去多次係咪呀﹖!我用眼用得多依家唔睇呢單新聞住!你分析埋比我知!我悶得制係度打網上麻雀呀! 哈哈!
你幫我睇埋單新聞啊!照你咁講當然係啦!乜原來1000元都可以幾日住食玩架!早知我都去,多比佢鬧吓咋麻!好似話有得補償去多次係咪呀﹖!我用眼用得多依家唔睇呢單新聞住!你分析埋比我知!我悶得制係度打網上麻雀呀 ...
( j! Y1 y$ F9 z3 Lgoodnicelady 發表於 2010-7-17 04:17 PM
打網上麻雀
打網上麻雀0 n* V! s6 z) r5 ^
自由神 發表於 2010-7-17 04:25 PM
來唔來玩呀﹖
來唔來玩呀﹖/ }5 q  C8 b3 x3 x
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:29 PM
唔識
唔識) q  I& V  k! Z; F; f8 l; m
自由神 發表於 2010-7-17 04:31 PM
你唔識既咩﹖我一路聽歌一路同好多人在ym,msn,qq,icq,badoo,傾計又一路在論壇回貼呀﹖幾充實呢!哈哈!
你唔識既咩﹖我一路聽歌一路同好多人在ym,msn,qq,icq,badoo,傾計又一路在論壇回貼呀﹖幾充實呢!哈哈!3 s( p  m0 \7 n9 z2 e& P  \/ m
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:33 PM
去唔去我的傾計功具傾呀﹖
乜你咁意淫架﹖" {7 i2 d! m% Q4 T& o
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:12 PM
( K0 k, ?$ C3 _4 V* X/ g3 K; b

- i" P1 }. }  j% C6 ^& Q叫床一定勁  
禾係 ........ ....... 電梯男
去唔去我的傾計功具傾呀﹖. D* f6 H8 p' i' }
goodnicelady 發表於 2010-7-17 04:39 PM
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 香港導遊狂鬧恐嚇大陸遊客!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。