<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我個fd發咗個圖案俾我,我睇極都睇唔明,有冇人睇得明?
返回列表 回復 發帖

我個fd發咗個圖案俾我,我睇極都睇唔明,有冇人睇得明?

如下:2 @/ G3 ^, B6 Z5 ^1 y" r$ l
B (=8  2 u3 I/ m- D4 m& j
B (==8  1 C$ C7 C* C; t' R
B (===8  ; O" c" t/ |2 G- K( O0 _& P* g
B==8  2 T/ x- c0 }; \; R
B8  6 a0 s+ L- [. e% D+ K' b# {' l
B==8  
9 b( J! o! f( H/ G$ e* j: w. p8 Q/ dB (===8  % w4 {: |1 b# v
B8  2 y/ w, r+ d# B% r" W
B==8  & K7 p& p% y/ a/ e
B (===8  
1 a5 X9 S! M8 b: B. g' K" G) E# YB8  
. S0 N) a5 H$ _) a7 ?(B==8  
, d% s1 a- _( ?; p3 H6 f$ HB8  
% _, o0 b8 T( ?$ G9 u* Y: |(B==8  . X0 L2 i! p# i8 o) D+ G
B8  
( ?) S& {/ }6 n9 K3 W# A(B==8  & W1 y$ b  w; e# s
**(==B8  
2 d# ~* P  z9 p0 E- C; J...zzzZZZ
樓主你欠缺些許想像力
樓主你欠缺些許想像力8 n, D, U; ]9 f( d$ t
Winters 發表於 2010-7-17 07:57 PM
老友我都睇唔明
* o# d$ S2 e6 j9 f! D. o7 G6 ]可唔可以講明d啊
老友我都睇唔明* Z2 }  Z' g: i  V, b
可唔可以講明d啊* v4 L# I1 G- W- q2 o! [+ @) f
奉命 發表於 2010-7-18 03:01 AM
佢知一早就講答案啦!
咁 ... 咸濕姐姐知唔知???
zzzz8 U- k8 k; h) [) r' G
明嗎
咁 ... 咸濕姐姐知唔知???* V# a3 t3 j2 w% T3 l
迦樓羅女王 發表於 2010-7-18 11:39 AM
誰是咸濕姐姐呀﹖咸濕哥哥就聽得多!你呢個頑皮的甘仔真是口不擇言既!罰你……
佢知一早就講答案啦!8 {- K  l. i; `6 E1 `! G: l2 _
goodnicelady 發表於 2010-7-18 11:19 AM
5 b3 q" p" \4 J! U2 E
如你因為無男性性器官而唔知嘅話我唔怪你
0 _. j! q; h# P% O8 ^如你因為無男性性器官而唔知嘅話我唔怪你
. I, ]1 {0 m$ z) j( ~Winters 發表於 2010-7-18 01:28 PM
哈哈!多謝你不怪喎!幸好我不是男人啫!否則我會被人取笑答不出問呢!!嗱!嗱!我只是想引你講出來啫!哥哥仔!唔係個個都有你的智慧架麻﹖你話對嗎﹖仲唔講﹖
哈哈!多謝你不怪喎!幸好我不是男人啫!否則我會被人取笑答不出問呢!!嗱!嗱!我只是想引你講出來啫!哥哥仔!唔係個個都有你的智慧架麻﹖你話對嗎﹖仲唔講﹖ ...% x9 j, e: \) m* o
goodnicelady 發表於 2010-7-18 01:33 PM
4 z% f. U1 E4 N; L1 F1 r咁純潔?老處?( |# C  Z& Z$ c: o( f3 G9 G: y

* R, T& F. y. h" {( Z我用例子答你:" T. t' T0 z- F. q' \$ @% z& Y! ]
4 d5 S7 v. j; w% ~9 H4 i$ k1 E' c
八肢,八肢半,九肢,八肢半,八肢,八肢半...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我個fd發咗個圖案俾我,我睇極都睇唔明,有冇人睇得明?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。