<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 變態孿生兄弟夥朋友盜屍姦屍
返回列表 回復 發帖
, s9 S7 g: x3 w5 H- }) G瓜左條女幾得架
% @! f6 ~2 {0 m  U挖左泥開唔到蓋
/ r0 F' L  J5 _" S9 @& N0 Amnbvc 發表於 2010-7-26 03:05 AM
幾靚都變作腐爛啦!而且咁臭點做得落架﹖真係變態……搵技女好過啦…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
3 ?8 K' {8 h- \7 O! A  O

8 a: F1 j+ X0 p0 x' l( Q睇黎呢位師兄對呢個社會有好多不滿咁" p  X3 Z; z' Z+ h# Z: P
娛樂 發表於 2010-7-26 12:36 PM
+ R- @! M1 Q: L( y9 h7 {7 s2 E, O上面回你果位就係26fun第一賤精
3 H; w$ o* N$ o26fun第一憤青都唔識???8 X5 E- }( L" O" l6 r
迦樓羅女王 發表於 2010-7-26 12:52 PM
, W! T5 L% f0 V- q7 V1 B& S$ ]
第一, 我唔係青;
1 \! o4 @. E+ m% x8 S0 j7 m. C* o第二, 我講嘅嘢有乜唔啱?1 p! f$ H- ?. A, i6 H
第三, 姦屍只涉及個人道德問題, 相比起保皇黨集體輪姦民意, 不可相提並論......

評分次數

/ F2 J  X2 s  L) e( r
上面回你果位就係26fun第一賤精3 L' D9 A, }" L* E' ?+ r
d228216 發表於 2010-7-26 01:26 PM
  Z* r+ ~) b! G& e& o
食色性也, 都唔可以講係賤精;
/ M9 X' C+ z! U6 u不過齋吹冇行動者, 懦夫也..........
+ G4 C+ H  o0 k; H2 q/ l! l& O
上面回你果位就係26fun第一賤精" u% \( ]; w, F8 E1 P; ?
d228216 發表於 2010-7-26 01:26 PM
; U" V4 F5 ?& p- j
雖然我4年前捅過你屎眼 , 但你駛唔駛咁記仇???
/ j6 q: `' c2 }+ t% U+ ]2 i2 S2 \
雖然我4年前捅過你屎眼 , 但你駛唔駛咁記仇???. J% _8 x" c+ B2 }
迦樓羅女王 發表於 2010-7-26 02:11 PM
又想禁言?
幾靚都變作腐爛啦!而且咁臭點做得落架﹖真係變態……搵技女好過啦…
5 w5 Y: W% ]0 ?0 a; X7 j6 b# Vgoodnicelady 發表於 2010-7-26 01:04 PM
* @8 n  T6 Q" \! T變態呢樣野我比較在行 ...  
5 j$ _5 m! m! v$ i! C( }- i8 N去得姦屍既 , 其實就係要姦屍 , 同有無女友有屁關係咩 ,5 X1 C  w4 y' F% j) {5 q( W
佢咁講 , 都係想d人覺得佢無咁變態姐~~
) N$ f/ r  v" W2 h0 e
食色性也, 都唔可以講係賤精;
; M* e8 K% T, t不過齋吹冇行動者, 懦夫也..........
8 \( l1 e, x' u& K; D( Y打狗棒 發表於 2010-7-26 02:06 PM
3 {& A+ u9 B" l我都儲緊食去泰國 , 食下d人妖 ... 不過最好有人資助拉~~
% H: p% M: s% B7 g變態呢樣野我比較在行 ...  
1 R- P& }2 w4 E% ^1 \去得姦屍既 , 其實就係要姦屍 , 同有無女友有屁關係咩 ,
' a; l6 P# D: I6 q9 V佢咁講 , 都係想d人覺得佢無咁變態姐~~
  y* ]7 r# Q4 V迦樓羅女王 發表於 2010-7-26 02:14 PM
尾句有點兒道理……但你對變態咁在行﹖那我要避之夭夭…
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
尾句有點兒道理……但你對變態咁在行﹖那我要避之夭夭…* v8 D2 ?9 N; X7 j+ _& X+ Y5 T
goodnicelady 發表於 2010-7-26 02:19 PM
2 I/ e/ Y7 l0 a7 S
你算吧拉 , 我對中女無興奮架~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 變態孿生兄弟夥朋友盜屍姦屍

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。