<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!
返回列表 回復 發帖
' \! N- X$ |/ m
3 D) L/ Z" `3 F6 w* j7 G. F
唔係話唔比佢葬,
# m  W9 d$ {- [6 H! o! t但事發只係短短幾日咁就葬左佢係咪快左D?
/ ]! i+ |9 K# [究竟有冇驗過屍?% y0 _, Z6 Y1 r. y8 ^1 y! ?
有冇CHECK過佢身上有冇D咩線索?! x1 t9 S$ F: p; j# N
一話放班人過黎查就即刻領屍即葬,
4 D" x; a( f4 C" T2 h會唔會係怕人係佢身上CHECK到D乜? ...' @: e/ p" g5 G' y/ f
jojojojoj 發表於 2010-8-30 02:07 AM
0 B" m/ E+ X% x& m$ t+ i% x) L" }
2 O7 j5 O& l" U5 V5 _
匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,( |* A1 d" m$ K
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?! L" m0 x& n1 u6 I5 ?9 ^9 ~) T
6 J& o3 [8 Q* Y
當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,
5 S2 i5 r) k  b( s( O# W你還應對它還有任何期望嗎?
9 b/ D8 a1 m+ H. Y- v% t
0 t9 P+ ~. p8 c8 s- b
匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,
5 {* P  m7 W3 L3 ~9 b: \; C2 Q5 w$ d; C但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?
- F- K3 A2 j( e: \1 L' k  e- ^; A! y4 b
當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,# ?# C% |: ?  _7 h/ e5 K( h
你還應對它還有任何期望嗎? ...
0 Z9 A7 X3 T) Z' x* k$ rinfjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
: B3 _$ |$ M0 |# d  u/ A& ^" E( B8 L
1 |% Y, ]6 t. \4 ]; G8 \: K6 i
講真菲律賓衰極刀巧過中 共多多倍
8 {1 o- k4 I5 C, G- D9 g3 ?7 ]
' [+ I. r; A& z港人係內地發生意外,共匪會將消息全面封鎖,港人根本無權過問
5 V) J5 [  W6 z' X0 O
9 t/ M# c1 c$ j( f+ R7 K, k& j然後極速火化,死無對證" U* ~& i) B. f* X
6 v) _7 I, [: S* W2 w; u2 B- z1 P6 U
菲律賓衰極刀係一個民主國家
禾係 ........ ....... 電梯男
* v3 k* S0 @1 ^4 e6 e' [9 @
1 |. b  a2 h5 }+ n; E
匪國上下,擺明係唔見得光,身有屎囉,# e  u) _/ a$ I- ~! Q" A
但香港(甚至阿爺)你又奈得佢何?- L9 p+ l  u+ D5 y

7 V" \9 T$ K2 j& b5 B當一個國家上下,可以無恥到呢個地步,
, o# E4 |, j& M* N& n* t$ N' [/ ^你還應對它還有任何期望嗎? ...7 L5 r* i: Z+ V' y& e
infjlam 發表於 2010-8-30 02:14 AM
, u( a" E7 e1 g& p6 N, B/ b) J7 `- z
" ]' y6 v' x7 ]% x
成單野要查根本有排查,' h9 g8 V9 d! S6 V: X+ F
只係查在場既人都有排搞,
) d; c+ m$ \5 ]* Y: v0 }2 @, p唔好話人地就算香港,
5 j( P3 n1 E. t0 h* Z+ I' Z之前徐步高案都係有疑點而不了了之5 T; q& B$ b' w* S
但今次賓佬做到咁低章真係好野
6 A+ u; q) S3 J. J( V/ ?
2 j5 Z1 |2 C* L成單野要查根本有排查,: h' M5 E6 |& m$ g! O
只係查在場既人都有排搞,
, U7 G" m$ t, n( Y( L唔好話人地就算香港,) C8 r/ l$ \. J9 r0 T
之前徐步高案都係有疑點而不了了之
. ]0 @$ n! ?9 o9 {! Y, R但今次賓佬做到咁低章真係好野- S& }+ A. `- T1 l
jojojojoj 發表於 2010-8-30 02:32 AM
$ e5 b7 M" p( L: M% ]- m: ^
9 N/ E2 b. }& W; Q- R# O) _3 o
* P+ A: w0 D0 D4 Q& I有得查刀巧過冇得查5 T. r* V- b" P. W! O. f, h

$ k5 C$ Q0 D* D& V如果係大陸你想查刀幾難牙
# t, M5 G" Y% u1 ~
# M5 c: Z! d/ ~4 T: B8 V
衝擊領事館燒領事館就叫替枉死同胞出一口氣?! A' [; o. y% H/ I8 b8 S
思想幼稚到白痴既地步,, u% o" k2 w* w
燒完又點?幫兇仍然逍遙法外,6 p: Y0 t! ~& w/ I! r1 |
咁做只會比賓佬逃避責任同落閘既藉口,
, r2 u. s) n, l$ a0 q/ A更加影響香港既聲譽,4 ]- E# J- r) Y
你估宜家幼稚園細路仔打架,; Z$ O: K% N1 Q* u
你打我一拳我要踢番你一腳? ...
0 R3 @/ W1 A) C3 L2 F4 wjojojojoj 發表於 2010-8-30 12:24 AM
4 Y" z% l' {2 F$ A% |/ Y- m. j2 _
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;3 w+ _5 X) u# d0 Z* O
早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?
1 b* I, ~  V/ c6 D( A1 c* m對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當的以暴易暴是在所難免;
6 ?) Z9 t, e" G5 ]( R當年的漢奸汪精衛都主張以理性方式跟侵略中國的日本人合作, 你係咪覺得佢做得啱?
5 m1 T- G& p' a4 p- N你問我點解唔去搞? 你都戇尻, 孫中山搞革命都唔會自己一個人啦;
, z% O0 c& r* n# K, J當自己處身一個當示威遊行為娛樂節目的社會中, 我一個人又可以做到乜?
: }& O& k5 O! F6 u4 w7 r1 F( k% G/ l% P3 A# @% q* H
' o8 D2 @- c( j$ a8 Q
中國就係有太多好似你d咁嘅人, 出事後仲要假道學懶理性, 講埋d乜9影響香港聲譽嘅廢話;- B  c0 o" m) A2 V! V7 ^
早十幾年, 韓國日日示威, 日日擲氣油彈, 又唔見有人話影響韓國聲譽?
" ~) e# ~+ v- V5 E' W4 B對付不公義的人和事, 理性的表達不滿永遠是無法成功, 適當 ...* R6 Q1 w) y' a& [, H' Y) }/ p
打狗棒 發表於 2010-8-30 10:36 AM
) ?8 V$ Y" |& \- f( D$ }; e宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,8 N" |) |+ z# d
講乜春汪精衛?
1 L1 D# D7 N% m, `你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?
: g- H6 q+ K& B5 [- p# A6 c, y) k2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚
, ]7 J  V7 e0 a中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔, ! b+ I9 T9 |8 x+ C- a; {8 H" w/ C  i
用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁3 O# R; _# }6 x0 |2 z4 F
你咁鐘意搞事, 你唔去叫人同你一齊搞革命, 睇下有幾多人跟你?
7 [6 N5 A' i, a2 `2 @你都7能懵懵, 只係識講廢話, 其實就想睇香港人同賓佬一齊仆街
最諷刺係甘不濟既菲律賓人民刀有權選總統, [8 I+ a- Q6 f( h) a; O
! ?) A# E3 u& A3 W3 }- b5 g
, [% I% x+ M6 M' C5 F
甘先進既香港人民竟然冇權選特首
長遠香港人可以借今次事件幫菲律賓建立更民主法治既制度
, N2 F& }* V% F1 D! L
宜家唔係叫你同菲律賓合作殺香港人,
0 o0 ?* d3 d6 Y0 Q9 G+ s$ O/ J講乜春汪精衛?
$ c4 |- ^# n" I你唔講下唔知幾多萬年前D原始人都係靠打解決問題?( y8 |0 j9 P4 h( z
2010年啦, 進化下啦, D思想仲係咁幼稚; v( M8 @) I8 h
中國就係有太多好似你d咁嘅戇9仔, 5 W" ?1 A! ]1 ?0 _+ J8 h; F. b
用屎忽諗野, 搞到好似蠻族咁
) p6 M6 L9 S  k( M, Z  \你咁鐘意 ...
3 B5 l( n" _: J0 O) }jojojojoj 發表於 2010-8-30 01:39 PM
5 C6 l6 Q% Y) T& ?: R' U7 B7 N8 h' t* r& G4 B" {
算吧啦
0 E3 E$ G& l7 }9 [再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命
! ^# ]1 j& y6 U: E

2 d. d8 M% N6 W# o1 C算吧啦+ W' D% n& J7 K7 h
再同呢啲思想如此天真的戇鳩仔理論,只會浪費生命) z9 ^  t5 g% W# V0 {2 ?
Watchman 發表於 2010-8-30 10:25 PM
- O7 a/ \7 ?( u- V* I
* ?' N8 i9 R. _2 v$ Y' \
只係覺得, 如果因為自己既不幸, 去針對晒人地成個種族,
: v7 o  A$ H& b燒領事館比你燒死晒入面D人又點? 咁同個槍手有咩分別?
' ~9 T+ C* U0 w' v( m再講多次, 唔係要成個菲律賓血債血償, 只係要番個真相, 還番死者公道! q9 n5 [. D. K5 R; K
唔知點解有人可以講埋D咁唔理智既野, 作為香港人真係為佢感到有D羞恥
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 門多隆通話紀錄首次公開!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。