<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海
返回列表 回復 發帖
/ X. B8 u( U& {3 D6 i; Q7 |0 G. y' `

8 t) Q1 T& O) }' ]* A "吹水區"幾時變咗"講政治-強詞奪理區"$ O! u/ _) B5 P) E
Watchman 發表於 2010-9-10 12:12 AM
$ C4 j' |5 O8 ]* Q2 w0 |7 I
, [+ a2 w- B0 [* i. d* O變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post
% b7 P+ R( _; D8 ?
+ v! Z0 A) r' M! h! b
, q! m3 B$ L. B6 Z/ d, B' x
本版規則歡迎吹水,請注意全論壇禁談大陸政治主題違者禁言1月。
( V- b/ p. f& Y6 s2 KWatchman 發表於 2010-9-10 12:15 AM
4 U" N9 i% v- P; x. b
6 ^/ t1 q$ l% X, z! f% O. q, g
我係新人唔知有呢條例 ~ 但點解我睇到不斷有好多同大陸政治有關既字句既呢???     
狗哥,算吧啦你!
) q& z2 W# ^# ?. b; ]# E

, n4 Q  W0 Y/ E變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post/ }9 D  G% o4 ?. l% x" [
! {4 L; S$ _) l( O) w
jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:17 AM
* w1 |( g/ {3 z8 H0 {0 D

% |- f$ A, O3 d/ v8 D我諗起睇粵語殘片 ~ 胡楓同張英才專登講唔正d廣東話扮外國人 ~ 好惹笑   
/ |8 Z/ Q8 }( I  S) a3 w( b% I
* Q8 Y6 y: Y* h7 \2 c8 X5 S
變左做"笑爆肚開心笑話區"就真, 係果版都搵唔到一個咁笑爆肚既post& a, A# i  q$ k2 f/ \. {' r  S6 t
# d- f1 Z7 V, f- [& k
jojojojoj 發表於 2010-9-10 12:17 AM
* ~# R/ y8 z+ C2 H
% t# w4 B& v9 V' Q, i( P+ m
咁都要有人肯硬著頭皮企出嚟講啲自以為好笑嘅爛gag先得
2 G: I3 `5 X" _/ F# n' [6 \叻人我就見得多,kai人我見得仲多
85# Watchman 變成網上欺凌?
喂喂~做咩事做咩事!# _7 I5 X) m7 P- l1 |
做咩講講下狗仔變左講狗哥!
! o# b' \1 F# G2 |
0 m' z$ e2 `1 v2 o大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
; u$ |! j6 |4 Z8 K, dalan3015chan 發表於 2010-9-10 12:27 AM
( H) [5 a$ `# L
/ u6 U( `! s. q9 X+ h
明眼人由一開始就睇到"阿邊個"欺凌"邊個"
: P0 S/ d8 Z9 u, C* ealan3015chan 發表於 2010-9-10 12:27 AM
+ ]/ Q, z3 k9 B

9 T6 N8 U& M1 o雞巴男定賜座男???   
喂喂~做咩事做咩事!+ u7 A  ?8 f! l3 O9 c/ ^* ?2 g3 F' w
做咩講講下狗仔變左講狗哥!
6 @- R: h' J: I
  c+ Y; }0 d" a% Q$ z0 @+ h大家唔準惡言相向嫁!唔準人身攻擊嫁下!
* Q2 l0 h, f" e8 p7 M- ]' O9 |自由神 發表於 2010-9-10 12:33 AM
% j" z* W  O6 ~1 ~
5 i- J: r& ?1 o咁請問以下呢段算唔算呀?, {. c1 b6 C& n/ g
5 n$ _7 V" |1 n; L; i9 z; l. j
/ T  m. {( j0 `, i$ E3 A
你條粉腸打壞唔夠人講就即刻人身攻擊?* |, K3 ?  a- o! t
你老豆老母冇教你做人要講禮貌咩? / r* V# O$ d) l" R7 [7 w5 }
" W, o+ {+ A1 X, t. z! n9 ^中國人就係有你d咁嘅人, 所以一路俾人睇唔起,
2 l8 D8 ]$ s6 J+ |/ M$ ?" d乖啦, 你老母臭......揍大你好辛苦, 唔好影衰佢, 知冇?

& V! W' a  Y& R. W' t" `
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 冷血女孩扔狗落海

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。