<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
1 Y$ ~: @5 s" u; a  D( S6 t: Q; d6 J1 |2 _0 S  c/ S2 w5 t1 n
我就係唔驚嘛, 太多女"癡"埋來, 如我打賭輸左反而幫我減低煩惱, 我望佢贏架! - v' G; v) R( x- t3 V
快lunch time, 再傾再傾!  ^% w. }" V$ Q$ R1 c5 M+ r1 _( I
andyho 發表於 2010-10-15 12:21 PM
4 q: @5 B$ A8 t" T
2 s, S* l* ^3 h& |& m
原來andy哥你咁古惑 ~ 但如果我贏 ~ 狗哥要輸個屎忽俾人喎   

評分次數

• BOYDWAN

溝唔到女, 可以俾女溝唧?
- E+ }# H- Y1 @9 T+ {" p' S不如改做俾女「呃飲呃食, 唔呃精液」, 會唔會好d......?

評分次數

• BOYDWAN

本帖最後由 打狗棒 於 2010-10-15 12:26 PM 編輯 6 J; J4 A. Y- G! [6 V. a# g
: H7 ], V- N! R
& Q1 l2 r" y4 f- F1 p
  @* F: E1 M; M: k
溝唔溝到女有乜所謂 ~ 起碼andy哥有口德 ~ 唔會搬人老豆老母出黎講咁賤格啦     
% v* g' _" F( PKNY 發表於 2010-10-15 12:21 PM
' X1 Y- K6 x, _  p3 l
"身體髮膚, 受之父母", 你除非冇老豆老 母, 係石頭爆出來, 如果唔係講父母有幾賤? % ]  L$ w% P1 i+ n0 ]9 V2 e  U
賤得過你初嚟報到學人抽水?
* y9 |* K( f& e$ k$ [4 I1 I# M
1 N+ E( @3 ^$ F& n; v" K) W
  Y$ ]! M7 ~' A( W/ N7 [
$ ?. n/ F; A! ]/ v% N5 z* X4 f好好好 ~ 難得你仲有份童真 ~ 就你鍾意啦 ~ 你覺得咁樣開心既 ~ 就跟你咁賭啦
/ q8 }# H, Y# p- }3 n7 H! \$ d1 R  D2 `1 q

/ Y3 h0 k$ L, q% z! D6 F+ f) z& I: x哈哈 ~ 我都話呢個網D網友好玩架啦   
" k0 }& ?8 D( S! T! CKNY 發表於 2010-10-15 12:19 PM
. l) W# `# [  a& ?  i' h( @! |; U8 s
打賭是好好玩架, 讀書時一班同學聚會時, 有人放屁, 無人認, & L7 g- L' k8 r! F2 p
逐個發毒誓話無, 否則爛袋袋, 終於逼到「真兇」出現

評分次數

• BOYDWAN

我真係比你地d 帖笑死! 串人窒人都可以咁娛樂性豐富! 1 ^* R- r" E3 ~) X% M! C( r
真係要衷心講句: 好嘢! : K4 D3 x1 Z: X9 j
小弟繼續加fun 支持你地, 自己就繼續做塘邊鶴喇, 你地繼續啦咁多位老友記~
4 e" d& U3 |; J, J4 `1 x5 f
8 y% w% v2 |3 m' z8 @& G! n
+ j$ @3 Q2 e0 L/ j: L5 C# l/ J$ c$ |7 [+ l0 L. g1 v
係喎! 要講恭喜說話喎, 如果唔係比vv 鬧死都似~/ w& @! w, c  |: K  J6 c
) f# {; b9 }5 n
龔豈樓軚! 粥祖軼呼悽臀墜! 欺罔坡菠臻筷松瓠稚油, 酩証然舜黛俵盅郭仁賞颱嶺槳!
2 W9 Y8 n4 B  Y" P# D5 s  K3 P
+ n( q6 f) z2 Y5 {原來andy哥你咁古惑 ~ 但如果我贏 ~ 狗哥要輸個屎忽俾人喎    6 v, ?1 T* v: u5 x# b  D
KNY 發表於 2010-10-15 12:22 PM
* q2 ~4 F: U' J7 i5 B6 N3 Z

9 {2 d# s; y; o% X+ H8 _  r西狗爛屎忽,唔怕俾人桔

評分次數

• BOYDWAN

各位巴打真係好犀利, 講劉曉波事件可以講到變左打賭屁股爛, 快d發毒誓打賭吧!3 c' s" t" S5 X( I5 u! g0 e
打狗棒你自己提出, 真係屁股爛與人無尤啦, % w/ N  j: c+ _' R. b$ X. T
winters兄你應俾d信心自己, 唔好俾打狗棒一拋就改口風話& T7 S0 ^; T# l- b5 |" Z
「其實個條友係咪狗哥我就唔 ...
* e9 A4 h6 e. w1 I! vandyho 發表於 2010-10-15 09:33 AM
& l6 r5 u) ~" n  d2 F哈哈你真有趣- |: C9 G. s- E
唔好講係網上世界,就算係現實世界,對於呢啲細路仔先玩嘅發毒誓我驚都未驚過啦.
" g2 H# c  R2 Y1 q+ k' t8 A% p# @* _/ x6 r6 T% q' d9 j
我諗起個段野,係因為當時我覺得奇怪:% y" ~0 _9 ]! M6 U* H7 J
一開始就叫狄娜RIP,之後就話唔好同我講仁義道德死者已而,轉軑之快真係令我嘖嘖稱奇
: y: F$ d0 h+ @8 \& w之前之後亦有幾次狗哥講完一大輪高見後,對我同其他版友嘅疑問視若無睹.# H+ u, X" ~* ^. `

$ f$ G  r6 S$ H只於起底,起乜很野底?! B. e' u. f0 M) |, S0 C
我一開始只係想佐證阿狗哥好多言論都只係拾人牙慧.
( C: [& M- [$ S我係GOOGLE SEARCH下段,搵到係人網有條友講埋同一番說話.
  _! o: B+ T8 x6 _而好耐之前我曾經上過filter-056政版,因此記得個條友好似係當時嘅版主.
+ W: ~2 v+ t9 V一切僅至於此.
" y" d& t2 F  K8 e1 x: [

5 u; S) _, F0 u6 f  Q, L西狗爛屎忽,唔怕俾人桔, f, ?) l- k3 T/ V
infjlam 發表於 2010-10-15 12:40 PM
0 Z3 |' s, z* ]3 I9 |) r! z6 Z$ ^" o5 s& z
"俾你都唔拮"會唔會好d呢?   
$ K4 ~2 P8 |- d4 e. u0 Y哈哈你真有趣1 A3 t% I  V1 ~8 t) _+ V
唔好講係網上世界,就算係現實世界,對於呢啲細路仔先玩嘅發毒誓我驚都未驚過啦.+ Q) i3 e3 h8 `; G. K
; Q% }% J" b/ J3 _
我諗起個段野,係因為當時我覺得奇怪:
) \2 x" }9 y& E) E) X3 L" y3 q' e一開始就叫狄娜RIP,之後就話唔好同我講仁義道德死者已而,轉軑之快 ...6 h# U3 ~$ f6 a8 M" E
Winters 發表於 2010-10-15 01:08 PM
" o# m' Y2 @! l! i; e2 w7 H, L& q# ^: z
關於發毒誓, 三國個孫堅就開口中 9 x+ Q# f/ j) x, w3 \
細唔細路, 見仁見智啦, 去迪士尼玩難道唔細路? 睇反斗奇兵唔細路?
- Y% G/ H/ }8 x8 R# E一個人連童心都無, 就好可悲囉
) v, Z$ |" p$ L# U# Z1 K5 E7 P5 @) f6 e# [' E, G! j
話說回來, quote條link來睇下啦, 唔係唔信你, 係我想見識有幾似
9 s, R0 U' Z! H  K話說回來, quote條link來睇下啦, 唔係唔信你, 係我想見識有幾似 ...
/ r  l/ b7 `' |7 S/ R  dandyho 發表於 2010-10-15 01:46 PM
* S& W4 f: [" F
/ A( \, e% D$ b* R2 v呢家野,Andy哥你自己都識search喇 7 M" I  L. @& S# X0 Z
基本上,internet打過D乜都會有記錄,好大可能都會search到,8 H+ G# Q0 F. p+ d
所以巴打們,千祈唔好吹水唔抹嘴呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。