<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視主播天下竟為劉曉波抱不平
返回列表 回復 發帖

亞視主播天下竟為劉曉波抱不平

勝過CCTVB牙
* t' f% z3 o+ P/ |. k! V2 D
0 T! |# ^- e& o3 {* s8 O[youtube]jd-eSx-WAog[/youtube]
禾係 ........ ....... 電梯男
劉醒曾經對非凡講過一句說話:知唔知道呢個世界最惡既係咩野人?
8 }, T6 d2 ^' g% [8 G% M係就來死既人!亞視已經與死人沒分別...仲有咩好驚?
劉醒曾經對非凡講過一句說話:知唔知道呢個世界最惡既係咩野人?5 {7 n' t* e# C' h1 |" c+ u( q
係就來死既人!亞視已經與死人沒分別...仲有咩好驚?: c; A  `1 m( y% {2 e) @8 v
費事高 發表於 2010-12-7 12:36 AM
; v7 }; s9 }$ ?5 L$ {
& v! ~% ^5 E# ~( j3 G6 H% |3 _
中央台正義主播牙
梯梯......點解標題要 加個“竟”字!?
梯梯......點解標題要 加個“竟”字!?% ~1 B: m. T) m( v6 \9 I! I% K
vv1668vv 發表於 2010-12-7 12:45 AM
- N4 U$ n3 D  o, C
. L* L! @8 l( p: q9 C
通常主播天下刀係播垃圾花邊新聞 7 c$ m$ F; Y$ A, Y

, R/ i- U8 q: V' \3 z5 I今晚竟然專為劉曉波牙
流太同浏太牢宫滋到壹定好开芯遮~~
有guts
劉醒曾經對非凡講過一句說話:知唔知道呢個世界最惡既係咩野人?- ~# `& |' D- I& Q8 l3 K: t
係就來死既人!亞視已經與死人沒分別...仲有咩好驚?  N. F$ E; J1 V8 P" K
費事高 發表於 2010-12-7 12:36 AM
3 ?. ?* I5 {  J! b5 g- N# W$ A3 Y/ b! W! @
: d. B# p) o9 j! |
劉醒曾經對非凡講過一句說話:知唔知道呢個世界最惡既係咩野人?9 r* v. I2 B6 ~
係就來死既人!亞視已經與死人沒分別...仲有咩好驚?
8 p% c# s* h0 `: i: _6 B( E" ?費事高 發表於 2010-12-7 12:36 AM
4 g3 {$ K1 r, v, h  _
3 n0 n5 Z6 R9 L9 N
哈哈...妙
* ]1 ]- ?5 I; L/ R2 a- O8 ?2 q3 W. q6 X- S) Q. K- U( M) Y
通常主播天下刀係播垃圾花邊新聞
' c! L6 T8 G# |1 J: ?' R+ |& I: p5 \5 L3 |, G; W1 r' C1 J& N7 @7 _
今晚竟然專為劉曉波牙
, l3 V" O  Q  Z! ]) t$ j電梯男 發表於 2010-12-7 12:49 AM
  z+ K3 a+ l- e! p& N$ B0 s" R
& W1 ]+ R1 B) _1 V8 b* S

% `$ n5 _' W$ ]  L5 T3 P梯梯....滿唔滿意 肥佬 做 煮播 !?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視主播天下竟為劉曉波抱不平

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。