<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 新年快樂!!
返回列表 回復 發帖
! I+ _& m* F" f& `

# h$ m+ Y7 j8 a  }# z1 ^自家人打朱古力金仔,我仲小媽咪都吾比打真銀
- p$ f* C7 `. t: P5 ]/ |不過係2011倒數後的第一「鱼」事,- U) p) Y2 b2 m, g6 x
Triangel 發表於 2011-2-3 01:45 PM
哈哈!咁有家庭樂!真替你開心…怎會是「瘀」事呢﹖
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
哈哈!咁有家庭樂!真替你開心…怎會是「瘀」事呢﹖; V& b, ?. c/ B# k/ ]7 o% v2 C- L
goodnicelady 發表於 2011-2-3 01:51 PM
0 v9 e1 I! K% s. p+ ]; Y# g! b. n+ _6 }8 a& A' J4 e- X
靚花姐又吾打牌又吾追劇,生活咁均衡,, u! }; y9 a5 v& t2 C
咁姐姐平曰有冇飲紅酒?
7    6      5    4     3    2    1
* i1 A8 e# t$ u& G- r$ V
7 ^$ a, P8 c. U+ I- H. c2 w靚花姐又吾打牌又吾追劇,生活咁均衡,' g$ B; Y9 @% Z5 `+ C
咁姐姐平曰有冇飲紅酒?, W% c& l" G; u9 z
Triangel 發表於 2011-2-3 02:11 PM
不是不打牌不追劇,只是無乜時間做呢種野!不過有時間都不會多做…所以生活都不算均衡…酒類更加不會飲!但在應酬時會飲一、二啖紅酒咁咯…真係一啖起、二啖止咋…因我一飲酒就頭痛架…我好鬼無用架……你呢﹖身在異國可會習慣和悶呢﹖
不是不打牌不追劇,只是無乜時間做呢種野!不過有時間都不會多做…所以生活都不算均衡…酒類更加不會飲!但在應酬時會飲一、二啖紅酒咁咯…真係一啖起、二啖止咋…因我一飲酒就頭痛架…我好鬼無用架……你呢﹖身在異 ...0 O) m. Z: Y: {; M2 @; h" y& y
goodnicelady 發表於 2011-2-3 02:18 PM
2 a4 s, J% ^+ L2 k

$ m" F7 A* ~7 a6 N' k& s8 A- \我就一早悶死左!
4 }: `2 x! U9 n2 q' C, H( C大過我嗰班大帝都鐘意睇波,打Golf,打獵同釣魚
  a3 W" y( q% Z& e" D細過我嗰班Cousins 就鐘意打波,打機,傾電話,瀾街..
1 `4 G# d+ R4 n, p( ?; j而我就年輕過班大帝,又比班cousins成熟些少.  
: o4 u: H# o# q/ C  J% Y. ]3 @9 O咁你話悶吾悶死
7    6      5    4     3    2    1
( H: P9 O3 t- M% v7 Q. P3 Y! u. l$ V* P/ w! H# G4 H; ]
我就一早悶死左!
$ v0 T$ H" G/ X大過我嗰班大帝都鐘意睇波,打Golf,打獵同釣魚 ' b+ u" [* F) U( N* s
細過我嗰班Cousins 就鐘意打波,打機,傾電話,瀾街..
8 b' R9 t! R6 o1 ]而我就年輕過班大帝,又比班cousins成熟些少.  . w& y* Z# ?" O
咁你話悶吾悶死 ...
5 v1 i( n! r9 x# h3 ETriangel 發表於 2011-2-3 02:35 PM
咁又真係幾悶喎!所以我不鐘意移民…那你可以回流嗎﹖
咁又真係幾悶喎!所以我不鐘意移民…那你可以回流嗎﹖) I8 x! ?6 O; ?
goodnicelady 發表於 2011-2-3 02:45 PM
1 l8 F# \0 J# o$ x* m9 q
8 P$ J1 j! c$ z- w己經冇得返轉頭!
* t, K' ?3 d; }$ N, w- n( j
' [3 R! c& X4 |2 X; Q0 ]1 p2 I
己經冇得返轉頭!6 e7 A( J; o* q/ g
Triangel 發表於 2011-2-3 02:50 PM
咁大件事﹖原來有些野不能錯…哈哈︰錯左無得返轉頭既…
祝大家新年快樂!身體健康!新年進步!心想事成!

. t: x( Z2 g4 C3 X. R" e2 q8 ^# v% d0 [# U) U- P
TriTri版主 & Goodnicelady
" b- ?" ^3 b+ Q" w) L

( ]# v2 [9 n. {# q4 O兩位 行好運身體健康事事順利財源廣進

評分次數

祝特衰今年車毀人亡牙  
禾係 ........ ....... 電梯男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 新年快樂!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。