<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 新年快樂!!
返回列表 回復 發帖
4 |/ i" ], Q7 V" y2 L* Z! y0 L' M6 C4 u1 O# m5 X6 n! l
自家人打朱古力金仔,我仲小媽咪都吾比打真銀& W$ [7 ]# q% [  b6 [+ t
不過係2011倒數後的第一「鱼」事,
2 T, Y" i9 ]+ @, Z3 wTriangel 發表於 2011-2-3 01:45 PM
哈哈!咁有家庭樂!真替你開心…怎會是「瘀」事呢﹖
莫理窮與富,相識就是緣!
泛泛友誼情,緣來就是朋!
哈哈!咁有家庭樂!真替你開心…怎會是「瘀」事呢﹖: |. L% {. ~/ p& @5 U5 W- l  T
goodnicelady 發表於 2011-2-3 01:51 PM
( z4 z9 C# u. p$ [* D/ A) s( m" N8 ?+ c/ O5 Y2 [5 I
靚花姐又吾打牌又吾追劇,生活咁均衡,
) o+ X" i6 \# G9 W咁姐姐平曰有冇飲紅酒?
7    6      5    4     3    2    1
4 b  x) G$ m; X$ h: |
/ P9 z$ v! Z: P, f' d3 l靚花姐又吾打牌又吾追劇,生活咁均衡,! O* m* N; J( |
咁姐姐平曰有冇飲紅酒?+ m/ F/ t7 M1 ^
Triangel 發表於 2011-2-3 02:11 PM
不是不打牌不追劇,只是無乜時間做呢種野!不過有時間都不會多做…所以生活都不算均衡…酒類更加不會飲!但在應酬時會飲一、二啖紅酒咁咯…真係一啖起、二啖止咋…因我一飲酒就頭痛架…我好鬼無用架……你呢﹖身在異國可會習慣和悶呢﹖
不是不打牌不追劇,只是無乜時間做呢種野!不過有時間都不會多做…所以生活都不算均衡…酒類更加不會飲!但在應酬時會飲一、二啖紅酒咁咯…真係一啖起、二啖止咋…因我一飲酒就頭痛架…我好鬼無用架……你呢﹖身在異 ...
; I( m  K4 f/ e  v4 y& [goodnicelady 發表於 2011-2-3 02:18 PM
3 H% ?" i4 y4 J! D  N
7 @- y% D( T3 f) ?7 G0 }0 ?
我就一早悶死左!
2 q7 ^' g( A4 n, ~. s# \$ T  r大過我嗰班大帝都鐘意睇波,打Golf,打獵同釣魚
4 e$ \0 `% V3 b2 b4 S. c細過我嗰班Cousins 就鐘意打波,打機,傾電話,瀾街.. , k# s# c9 A% n8 W" y5 V1 \
而我就年輕過班大帝,又比班cousins成熟些少.  ! ^  f+ A1 H6 R% P; q5 y+ A% c' A( _
咁你話悶吾悶死
7    6      5    4     3    2    1
& I% S/ s! P: l6 }) J. K1 ^2 E* Z. H. I( x
我就一早悶死左! % T- p6 \6 w0 p$ s2 P" Y+ w
大過我嗰班大帝都鐘意睇波,打Golf,打獵同釣魚
1 d" t, o: M% k細過我嗰班Cousins 就鐘意打波,打機,傾電話,瀾街..
* c- v4 C$ |& J8 H( U4 v& C而我就年輕過班大帝,又比班cousins成熟些少.  ( `! m4 w5 @' \1 h
咁你話悶吾悶死 ...% @$ m9 H. ~5 L- l( y. _% Q
Triangel 發表於 2011-2-3 02:35 PM
咁又真係幾悶喎!所以我不鐘意移民…那你可以回流嗎﹖
咁又真係幾悶喎!所以我不鐘意移民…那你可以回流嗎﹖4 o( L1 t' E' [  H
goodnicelady 發表於 2011-2-3 02:45 PM
( ^) w! p5 i9 d3 S5 K1 a& [+ ^: i# S
7 c+ U8 X# F* D0 F( k己經冇得返轉頭!
4 {- ?; n" T9 [6 p( ~3 ]& N
" b  `& V: e! i9 b  X  ]
己經冇得返轉頭!
. R0 c: G0 h, k. l4 XTriangel 發表於 2011-2-3 02:50 PM
咁大件事﹖原來有些野不能錯…哈哈︰錯左無得返轉頭既…
祝大家新年快樂!身體健康!新年進步!心想事成!

本帖最後由 vv1668vv 於 2011-2-3 03:14 PM 編輯 3 t# Y$ ^6 u5 h3 J7 g  J# f
( v% `* ?8 Q2 z- N3 Y
TriTri版主 & Goodnicelady4 b) d, e" W2 X: F0 g9 t/ R5 a
' T% l6 \. v  U7 h1 ]. N6 ?
兩位 行好運身體健康事事順利財源廣進

評分次數

祝特衰今年車毀人亡牙  
禾係 ........ ....... 電梯男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 新年快樂!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。