<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有人可以對我說...甚麼是"我的剪貼簿"?
返回列表 回復 發帖

有人可以對我說...甚麼是"我的剪貼簿"?

我真係唔識用呢個波經網,5 n2 f, e" y  g( H4 k7 |# H
唔識用IE來取下他的圖片,
( k3 W9 Q9 u- v3 P" [9 y我鬼知道自己本剪貼簿係電腦邊一忽?
+ |3 v# r& c& e$ t成日都話已經幫我貼到了剪貼簿了...但我就唔知貼了去那?& }4 Z- s% N9 D( C) p

( K" z! Y" q. z+ w/ q大家知唔知本剪貼簿係邊到呢

1024 x 573 PIXEL下載

賭錢落海  
禾係 ........ ....... 電梯男
賭錢落海  
- g4 P6 o3 _$ W/ w- ?5 @+ t電梯男 發表於 2011-3-5 12:13 PM
/ \# P$ y5 A" D

/ d. j6 N& r! g# I倒少少落海而已,三兩十玩下,仲平過食包香港煙
' i( E( H3 [6 D2 j5 p" P2 Y9 h2 l; A: S9 J6 j) z/ l
倒少少落海而已,三兩十玩下,仲平過食包香港煙
9 J! `) X. o* _費事高 發表於 2011-3-5 02:04 PM
9 I1 P- @! s) o$ ^- i$ {

7 l. m' _% |" b9 S0 Z1 z仲有果  六K野 “烟仔對冲Gay金” ...
1 }6 m2 ]) L8 q7 c' u. u8 h1 p# F8 \) m4 T2 d2 W; _9 h4 a; v
倒少少落海而已,三兩十玩下,仲平過食包香港煙; k( _# G% E( C% M$ R8 }8 O, {) |
費事高 發表於 2011-3-5 02:04 PM
0 J; C# W$ {5 N6 @5 K6 T% _+ {1 T& I5 u2 D1 ^
其實馬會網既資料咪仲豐富
完全看不懂。。
費事高, 剪貼簿 means "clipbook" in Windows.
, {# _" i1 Z  [1 g* M* i2 q) }1 U* ~, ~/ n+ m1 R( i; S2 Q) [/ v9 W

d- c* o& y1 e. O2 h+ \3 AAfter you get that message from the website, the picture is not actually saved yet.  It only tells you that you have copied the image.
  e. C/ c2 `3 _1 l" q1 V
5 \3 u+ V' J0 x6 fYou can just open up your Microsoft Word, right click and hit "paste", then the image that you copied will be pasted under the Word document.

評分次數

http://www.26fun.com/bbs/thread-225894-6-1.html

[quote]

第一, 你理得我?
第二,我話我係講緊,只係你程度低睇唔明,如何??
HansChan 發表於 2010-4-30 11:26 PM[/quote]
! f6 P+ n7 w3 R- B倒少少落海而已,三兩十玩下,仲平過食包香港煙
/ J9 o, `9 |* l% S$ t費事高 發表於 2011-3-5 02:04 PM
2 L# G8 X- x4 o; N/ ~- a+ n) C( X
: I2 ~" y. J" Q  n
積少成多牙
禾係 ........ ....... 電梯男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有人可以對我說...甚麼是"我的剪貼簿"?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。