<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有人可以對我說...甚麼是"我的剪貼簿"?
返回列表 回復 發帖

有人可以對我說...甚麼是"我的剪貼簿"?

我真係唔識用呢個波經網,/ o' F; u0 D/ i2 N- L
唔識用IE來取下他的圖片,
, `4 ]; Y1 u* ?, C我鬼知道自己本剪貼簿係電腦邊一忽?
8 {& N9 V; }  f8 A成日都話已經幫我貼到了剪貼簿了...但我就唔知貼了去那?
# q( u& G* ^, A+ M
! S! ^- T, v, b" B" q/ [; B大家知唔知本剪貼簿係邊到呢

1024 x 573 PIXEL下載

賭錢落海  
禾係 ........ ....... 電梯男
賭錢落海  
3 @) |- J% r" P, }! |電梯男 發表於 2011-3-5 12:13 PM
6 l. h# C) W5 {' Y7 b$ C

; W. l1 e1 w" e" M倒少少落海而已,三兩十玩下,仲平過食包香港煙
* a  ^; j1 Z+ O: c& i* y0 j
  o4 f* @/ `, U3 a( D. u; G) z2 _
倒少少落海而已,三兩十玩下,仲平過食包香港煙
& j! h! ?+ f- U9 |, x9 y1 `費事高 發表於 2011-3-5 02:04 PM
' M/ Q" S( S  i; I! V$ s" o1 f9 j* L
仲有果  六K野 “烟仔對冲Gay金” ...
0 q; i, L: T; M; v# f1 E( V

3 X7 P0 z! M: b5 X; a% c倒少少落海而已,三兩十玩下,仲平過食包香港煙
8 O5 v2 m( r0 \/ b費事高 發表於 2011-3-5 02:04 PM
0 ~6 y% r# R$ e# U4 Q

; @! C" P# v$ g& y2 J! l2 H7 m其實馬會網既資料咪仲豐富
完全看不懂。。
費事高, 剪貼簿 means "clipbook" in Windows.* O! L/ S4 `' y9 l
. b3 t! j$ Z- A* `/ y. `
- @3 t- M% _* z1 z
After you get that message from the website, the picture is not actually saved yet.  It only tells you that you have copied the image.
1 _0 l% L1 P: t- \' |7 k
' b1 |: _; R* G. n6 l4 S6 G9 [You can just open up your Microsoft Word, right click and hit "paste", then the image that you copied will be pasted under the Word document.

評分次數

http://www.26fun.com/bbs/thread-225894-6-1.html

[quote]

第一, 你理得我?
第二,我話我係講緊,只係你程度低睇唔明,如何??
HansChan 發表於 2010-4-30 11:26 PM[/quote]
* x) w! ?6 q1 c
倒少少落海而已,三兩十玩下,仲平過食包香港煙
/ ~' B5 o- n* U7 |, V' v: M費事高 發表於 2011-3-5 02:04 PM
6 v& V" X6 b9 y5 h, O. B: X; F3 H6 @
積少成多牙
禾係 ........ ....... 電梯男
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有人可以對我說...甚麼是"我的剪貼簿"?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。