<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了
返回列表 回復 發帖
69# vv1668vv ) W2 n0 q% V- ?- u  U$ m. X

& E/ _/ O/ r  q6 a. | [餓], 噤呀, 食飯先啦, 唔好哦震呀.
, z& o) w+ N& F5 ?0 k( _' nbobo21 發表於 2011-4-16 01:41 PM
- i0 ~) u" j# K: c% r. g6 W1 G! E3 B& ^5 g5 f8 ]% [) K
唔彩奶3600渺
- X' ?4 A. T! i/ w& P0 C
5 ~/ \" W: \7 P5 r- V/ E9 l5 K唔彩奶3600渺
* a! H/ ]" |9 ]1 r: qvv1668vv 發表於 2011-4-16 01:43 PM
) B- u. k* f% z. t" r7 H- d4 ^) T/ }
[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
本帖最後由 vv1668vv 於 2011-4-16 03:20 PM 編輯 $ I0 v# v7 Z2 t, G' ?9 D+ ?
6 A- q4 m+ O  m1 l
# m, G( s6 ?# G0 n" J, n4 o* g

+ u5 K' \8 B+ d+ b2 M- O" _* j[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.
( w( W. P# d5 U4 {bobo21 發表於 2011-4-16 01:50 PM
. f5 r5 T' c% A, G7 l
尋找香港最古舊街市問蹄邇解厥
73# vv1668vv
6 |$ C# G5 a: q: N% ^; T2 z7 T# I3 g: s5 u$ u3 b
返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
73# vv1668vv
6 A* Y' m& A% H4 f" h# z, U% T1 ~, N9 Y' f
返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙. & \* B& P' N# }1 p
bobo21 發表於 2011-4-16 03:23 PM
4 x' ]$ u9 _$ b5 j& L, G7 Q' D; b
4 C# R4 L9 u2 Y( A
果D 。。。。。。。。。easy汁啦~~
75# vv1668vv - i9 E0 ?/ [+ h: X- J6 \$ s* D

6 m7 k% w9 o# A* Qeasy汁 = 奶汁

cgn
. e+ b9 _/ S, A9 R* N# d% P+ f6 K4 Q/ `* P! b9 x
75# vv1668vv
! t& \9 |- F+ H6 W/ d+ Q0 q
% U. e7 G1 M/ L2 feasy汁 = 奶汁
( S, z9 W4 |# T( j5 ~" n0 k7 w4 Fbobo21 發表於 2011-4-16 03:30 PM
, ^- J9 G! ^& h0 r
0 Z* [4 r. L7 i. j
喱個“姨”...

1920 x 1080 PIXEL下載

77# vv1668vv 5 b: F  @% w! w6 U* E

2 D& R0 S1 G. l- r樹水, I楝盧喎.

cgn
77# vv1668vv ) }" K/ H+ s7 O( K
' h% O2 H. M9 N0 U" z
樹水, I楝盧喎. 7 m, I# i/ c% Q) [1 Y8 {! y& T9 a
bobo21 發表於 2011-4-16 03:49 PM
% U9 ?7 @( h: m' m; v0 R" A' e. c/ ]/ S( N3 R6 ]
嘩E...個“姨”都唔釋?
79# vv1668vv " q) t' Y8 o  {1 G. a
4 b" g1 R8 s3 T: K# P
嘩, 阿姨級, 珍系吳悉播, 除s要搵阿甘幫守, 阿甘, 阿甘, 係唔係到, 快來邦拖呀.

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。