<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了
返回列表 回復 發帖
69# vv1668vv / d( q" e9 r5 [% L" H% ?; X( C

3 K' D0 a- R& e: ~# ~ [餓], 噤呀, 食飯先啦, 唔好哦震呀.
1 X& @6 F% u3 m. w4 ]% ?" q7 Nbobo21 發表於 2011-4-16 01:41 PM
1 _6 w) B' {+ B2 `

: w9 v( T+ W0 H! L6 r, a# L唔彩奶3600渺
& `( z& ?6 v  j4 k, F% x. g
2 Y+ A# }+ f1 V9 q3 U8 V; U
唔彩奶3600渺 # G9 S- p9 `% ^3 |
vv1668vv 發表於 2011-4-16 01:43 PM
  J% g/ N! t6 ?, e6 M; L) n" Z. ]- {: W$ h* ]
[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
) q7 t& ]1 ~8 @6 i' j( I. a9 F  L, ^+ l, Z6 w! X3 i+ G  E
% F, l  S! E& {; ~/ W

( C2 i: d* C+ `  c2 h[[唔彩奶3600渺]], 嘩, 3600s / 60s = 1粒鍾, 雁d見啦, 靚仔.
6 v  a" q) z& {& O; Q6 ^9 w8 Cbobo21 發表於 2011-4-16 01:50 PM
6 ^' f- _$ Y6 ~' U) b
尋找香港最古舊街市問蹄邇解厥
73# vv1668vv
" F% Y5 v7 N8 G7 |! _  m+ M+ T( m) e, R0 U( x
返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
73# vv1668vv
: X6 P2 o, [0 p' h# I
- j) Y/ r' L3 h返來囉, 敏堤又解咗囉, 巧牙.
9 z5 t8 P8 |  k0 [bobo21 發表於 2011-4-16 03:23 PM
. r4 [; \* J1 j1 O% w: }

" B) r/ @, `  L+ I
1 h4 Y5 ]4 u2 r果D 。。。。。。。。。easy汁啦~~
75# vv1668vv   Q; q1 k! a+ @# q$ G
- W9 s- s2 T1 z# R; _: P- m
easy汁 = 奶汁

cgn
本帖最後由 vv1668vv 於 2011-4-16 03:42 PM 編輯 8 G$ b9 {  m9 o0 r, B+ H7 K
# z/ @/ U3 n- H% k5 R$ C! R/ e
75# vv1668vv 8 q' `- Z7 m: ~7 d& f) r# |
4 P# P  f0 ?0 D: f# q. v5 C
easy汁 = 奶汁 $ t1 E% W! z% Q* v
bobo21 發表於 2011-4-16 03:30 PM
0 y! L' r; E, [! j& n

7 b5 P: ^* r- ~: v$ O1 e$ I喱個“姨”...

1920 x 1080 PIXEL下載

77# vv1668vv ; A: n+ S% v( C$ d9 V' p
, W1 D& p# o7 l+ D) _5 W# J
樹水, I楝盧喎.

cgn
77# vv1668vv : q# r& R/ d1 G6 N7 n

2 A/ b+ p8 g- x6 t# ~2 t' T! L樹水, I楝盧喎.
9 e! j( I! T0 |bobo21 發表於 2011-4-16 03:49 PM
5 ?, c" F! L+ W8 p5 A; ~# I6 P0 s% n# B# ]9 V: b
嘩E...個“姨”都唔釋?
79# vv1668vv
6 _3 K9 v# Q# l2 @0 y/ u
3 D; u/ `  J7 r" Z/ V嘩, 阿姨級, 珍系吳悉播, 除s要搵阿甘幫守, 阿甘, 阿甘, 係唔係到, 快來邦拖呀.

cgn
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 中國航母快來了

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。