<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個十分值得回味的POST
返回列表 回復 發帖

一個十分值得回味的POST

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=109712&highlight=%E4%BA%A8%E4%B9%9D%E5%88%A9/ H  N4 e8 o" Z  u& w. P

4 d- t4 d/ S# p7 ]* W6 Q8 s" S3 L我好喜歡看!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
禾係 ........ ....... 電梯男
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎
  O6 ^! U# x: G盤神 發表於 2011-4-26 07:58 PM
% {- _1 M+ `# r

9 i) ]) q, ]* x6 ?) ~
禾係 ........ ....... 電梯男
悶悶地..... 我又想刺激一下26FUN 既點撃率, 但我又怕人話我呃 POST,. ~; s0 c( w9 P. d! I
於是搵番以前當笑片睇既POST出來, 同一眾 26FUN member 分享.....8 {7 u% W* @% n1 g, y
反正狗棒已經宣布"自宮", 我都唔驚佢咬我.....# ~; ~6 A# p  _) M
盤神, 你是新member, 你認識 "濕狗棒"嗎?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=109712&highlight=%E4%BA%A8%E4%B9%9D%E5%88%A9. O6 F/ L, ]; g7 d

" X# S' M1 Z- h3 W我好喜歡看!5 C( a5 r7 h2 m; x
hamsubboy 發表於 2011-4-26 07:51 PM
8 ?+ |5 x9 b0 q* ^; g
* m: X0 v, j  z7 U5 T講清楚D, 究竟你係回味andyho定係狗哥先, andyho仲喺度, 唔駛專登出個post回味呀? ! F# Z+ r( Y$ A  @- {0 k1 |6 U
/ t' L, |* C( M6 B6 ^
如果係回味狗哥, 誠心d裝注香啦, 話唔定復活節,  佢會收到架!   
  Z, A( @+ K& F* ]& g4 Y- ?
6 D4 i2 T% l. X$ J0 M( d
講清楚D, 究竟你係回味andyho定係狗哥先, andyho仲喺度, 唔駛專登出個post回味呀? 9 R9 }9 R7 M$ S" ~0 R1 O
% O2 W4 J! T9 {
如果係回味狗哥, 誠心d裝注香啦, 話唔定復活節,  佢會收到架!    ...
& A  W2 k! k$ EK2K 發表於 2011-4-26 08:35 PM
# z* r5 O4 f8 n5 l  E6 z
9 L+ L8 t$ g! t8 [* ]
千萬不要復活! 我唔夠佢高分, 佢隱藏到我睇唔到既分數, 我點還拖呀! - K3 i" C& o7 t% F
- y: O; c/ g6 j
之前係上集, 以下是下集.... 好笑的就在這 #1051 _- S+ k- f4 M5 X* M

6 u7 l, L& x+ N' ihttp://www.26fun.com/bbs/thread-245132-11-4.html
一 定 會 成 功 。
( v0 K5 y  z9 Q3 i1 m  B" Z
: P3 {( M- K# A$ p- J
千萬不要復活! 我唔夠佢高分, 佢隱藏到我睇唔到既分數, 我點還拖呀! + U! @* Q0 X+ `
0 f: f4 T1 o+ Z! @( E
之前係上集, 以下是下集.... 好笑的就在這 #105  d3 J+ R( S0 D9 x2 r6 m) _1 A. S
* [1 b5 O# T( P, G, i0 G5 |: l
http://www.26fun.com/bbs/thread-245132-11-4.html ...
6 y% [/ N, N3 {" w7 ohamsubboy 發表於 2011-4-26 09:17 PM
+ ~4 c: v, g# r' ]8 k
% d8 V; a# _3 d- e( C/ G哈哈.....做乜又...
本帖最後由 hamsubboy 於 2011-4-26 10:38 PM 編輯 6 K% k! [& b5 k, ~5 q( Q
0 k6 W0 O2 w7 E2 `4 J" U1 q
# b- m5 J. i0 D盤神 發表於 2011-4-26 07:58 PM
* B# X0 L7 d" N: h

0 A5 V/ H5 q9 U1 ?( O5 e你唔好叫佢"濕狗棒"呀! 佢好小器, 又粗鄙,
, \0 K, l2 s6 a$ z$ a: ~佢會話:" 請問乜撚野叫"濕狗棒"? 我屌你老 母, 同你地好撚熟呀?"
  _' Z" j; r3 C& `' y: a & A, M: }4 O, _1 w" O  H
e! 即係.....到時亞"打狗棒"就會屌亞"盤神"你的老母 . v* d" b: @  m9 ?2 J- ~8 y
. S4 d4 p1 e8 T8 H( ?" t
8 M$ h" Z3 b8 w4 c: E
http://www.26fun.com/bbs/thread-246464-7-1.html3 T/ [7 C# M3 I4 O
見#65
一 定 會 成 功 。
0 a0 ~0 Z& C" ]

+ W2 _$ q" O" x/ u1 O* e* z4 g, C哈哈.....做乜又...7 B/ M  x6 e6 `  A2 U
infjlam 發表於 2011-4-26 09:43 PM
5 h+ ]& b  d* u# r$ b/ U+ l# v( h! d3 X
唔洗緊張, 我只想刺激一下26FUN 既點撃率, 搵d好笑既post同大家分享!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個十分值得回味的POST

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。