<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個十分值得回味的POST
返回列表 回復 發帖

一個十分值得回味的POST

http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=109712&highlight=%E4%BA%A8%E4%B9%9D%E5%88%A9; H* n+ J0 Q; V# p3 o4 q! W
2 ~# p$ G: v3 o! V
我好喜歡看!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
禾係 ........ ....... 電梯男
樓主好似對濕狗棒好迷戀喎
* A* P4 X1 {! F) {' s! i盤神 發表於 2011-4-26 07:58 PM
. s2 q% W: @" ?4 m2 C2 ]

, u; d6 t; @% l- V* A: \
禾係 ........ ....... 電梯男
悶悶地..... 我又想刺激一下26FUN 既點撃率, 但我又怕人話我呃 POST,
$ s$ V( R* m9 ~於是搵番以前當笑片睇既POST出來, 同一眾 26FUN member 分享.....
3 l8 Y0 M6 T) M! Y/ b反正狗棒已經宣布"自宮", 我都唔驚佢咬我.....5 N( D' [. F; ]1 V, [
盤神, 你是新member, 你認識 "濕狗棒"嗎?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=109712&highlight=%E4%BA%A8%E4%B9%9D%E5%88%A97 m7 C  k" {/ @; }

* C. F/ j1 }2 k' k; ^  z我好喜歡看!
) u/ w2 V/ W) X& O% uhamsubboy 發表於 2011-4-26 07:51 PM
$ H- x, I/ _3 {3 m$ U  C" [, F# r
講清楚D, 究竟你係回味andyho定係狗哥先, andyho仲喺度, 唔駛專登出個post回味呀? / ^, E) E2 g7 P4 ^5 {

" x* E( n1 Q3 Y如果係回味狗哥, 誠心d裝注香啦, 話唔定復活節,  佢會收到架!   
5 d( x/ x: O6 ^5 C. A' e
, [0 W- N) S) n7 ]7 t
講清楚D, 究竟你係回味andyho定係狗哥先, andyho仲喺度, 唔駛專登出個post回味呀?
# @( h5 b$ q0 {; Q9 Q, P, o- n  a0 a9 Z% g
如果係回味狗哥, 誠心d裝注香啦, 話唔定復活節,  佢會收到架!    ...' U: h4 b* k2 o8 [0 F& r5 Z& \
K2K 發表於 2011-4-26 08:35 PM
' @" z$ _% a$ i- V& M
( r" `/ X4 Q1 o* z* Y
千萬不要復活! 我唔夠佢高分, 佢隱藏到我睇唔到既分數, 我點還拖呀!
/ p" @3 l) v: E& p4 y6 D( C: E
2 a, ]1 v8 {; ?9 L- p* z之前係上集, 以下是下集.... 好笑的就在這 #105
! y1 y$ T! `0 X0 J7 p) j
7 W) F$ L# G+ s: \* D" Y  `5 ahttp://www.26fun.com/bbs/thread-245132-11-4.html
一 定 會 成 功 。
' A$ M. O6 `" y5 ?2 T/ E# [
# `9 M. E; C6 s& b: I/ \) E
千萬不要復活! 我唔夠佢高分, 佢隱藏到我睇唔到既分數, 我點還拖呀!
, v* g1 ~3 ]- M) r2 M9 k5 q! b# \+ m# r2 J# E! ]/ \; C+ `" t0 e: ~
之前係上集, 以下是下集.... 好笑的就在這 #105
: g) ], I( i/ z# L; h* I
  M3 }/ }4 ^% S+ Ghttp://www.26fun.com/bbs/thread-245132-11-4.html ...
6 K" I: V# N1 H$ t( j' b- f, Ehamsubboy 發表於 2011-4-26 09:17 PM
8 J5 t6 A/ P2 ~, Z

7 c+ ^: k4 n6 U' n6 P哈哈.....做乜又...
5 {- E8 p: U( q# x7 v, w2 S, O3 U/ F  q
1 ~; N9 C% `5 U1 }" g( c盤神 發表於 2011-4-26 07:58 PM
0 W% O4 o9 R8 p4 D2 k" k! F+ j, u9 ?$ d$ Y. e0 L& }
你唔好叫佢"濕狗棒"呀! 佢好小器, 又粗鄙,: [6 o- W, K0 k7 S1 K6 Y, |' ~
佢會話:" 請問乜撚野叫"濕狗棒"? 我屌你老 母, 同你地好撚熟呀?"
+ k6 A; p- j( @/ I8 R) V5 Z; ~
: G1 Q$ g( s* e/ H2 q, te! 即係.....到時亞"打狗棒"就會屌亞"盤神"你的老母 $ |0 C( p5 X+ o; t% Z/ i3 f, ^5 \
! u" ]2 `6 Y: G# ~# V

: L$ @. n( {" O4 ehttp://www.26fun.com/bbs/thread-246464-7-1.html
5 `8 [2 h, i% w- R: u見#65
一 定 會 成 功 。
8 ~- Q* j  M" h3 b( g# O# K2 ?
* Y$ N$ Q$ ~0 w- i$ l9 v哈哈.....做乜又...4 o" c8 v, W5 I9 B" [5 B/ r
infjlam 發表於 2011-4-26 09:43 PM
& z8 N# D. Z2 \" H' @8 U% R$ [- ?4 P7 c. m9 B8 R
唔洗緊張, 我只想刺激一下26FUN 既點撃率, 搵d好笑既post同大家分享!
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個十分值得回味的POST

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。