<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視 cut【風雲2】改為※重播※【我來自潮州】你地點睇?
返回列表 回復 發帖

亞視 cut【風雲2】改為※重播※【我來自潮州】你地點睇?

吳知係咪林伯死左所以
3 ?5 U( d# t7 g% A0 O% c1 N2 \下星期一晚9:30※重播※( {+ {7 J7 w  U6 i! E  x
如果係因為紀念林伯而咁做+ _& U4 v/ T% z- \$ v
atv真係要諗清楚以免因少失大8 t5 r% r5 I7 X6 q
8 N8 o2 r8 ^; `- E
大佬好多睇【風雲2】的人真係多得佢吳少4 Y0 Q, @7 S. C+ Y* j  \2 Y
如果改時候播atv分分鐘俾人告
atv官方的節目表:& P* C* p: H$ _! R0 p5 P& ^! c! [
1 v. J0 @' b  g- X

" J3 ?$ Z" ^, W( g4 w0 A3 ^1 P" R% G本港台 2005-02-28 Mon  , c8 j. [7 ^& C8 ~/ _) y. l! S; `
上午 2 t. e' \5 o; |& S+ Z% |- U
5:30 萬事勝意
. B% d9 T4 K( E  S5 q, G6:29 亞洲早晨
1 |. f6 Z' O4 g, @6 D9:15 曾Sir28騷 5 d" s1 Q* a' d( N( e$ M0 B* A
10:15 亞洲電視兒童台(重播)
6 c) x+ P* i* C( B' }10:45 攪笑快閃黨 + n& K% D: h- b
11:15 滋采珍珠沐浴寶中午劇場:天蠶變(CS) & N* ]- v- C, ^# Y# z2 p" K7 T# ?

5 I' O) o9 u9 e; a( G: z下午
; |5 d8 T5 T6 W% w12:17 宣傳快線
' ]& R5 |- g  d* I$ K4 [12:30 十二點半新聞報告/采詩激白補水精華乳特約:天氣報告/經濟快訊/你有理講(CS) # O) w. S: |# {  f
1:05 采詩午間劇場:非常好警(CS) 5 U  R/ @; D- n5 Z' a- u
2:05 滋采珍珠沐浴寶特約:下午麼麼茶(CS)
5 c/ [  V- x  P$ U+ n2:35 曾Sir下午茶 ( ]& F1 f; s( a6 }) `/ k
3:05 雪湖灣深海珍珠沐浴露特約:偷龍轉鳳II<粵、國語麗音廣播>(CS)
  ?" V: W" G) ^4 M# [$ l: W4:00 亞洲電視兒童台 ; V, M- ?: ?5 ^7 [2 A6 [1 ~
4:30 不思議遊戲(重播) $ m- y2 \' ?, c8 o. g& i" k+ Q
5:00 遊戲王-怪獸之決鬥 - P: H! @, W$ [/ k, {
5:30 五稜鏡
" V! }1 t: k% g* Z. f1 r, W5:42 天氣報告/澳雪夢幻海馬香水沐浴露特約:群星情報站 & ?( ?" }& k# l0 ?" W, d$ }" j$ B
6:00 六點鐘新聞(CS) , ?; B3 V* I* ]) X: T1 D
6:40 幸福科達琳特約:體育快訊 (CS)
5 [: B8 V0 r" Q" z6:45 保心安藥廠特約:經濟快訊
$ Z5 C  y7 }" L7:00 立白洗潔精精品劇場:滿漢全席/立白洗潔精特約:滿漢全席預告篇
2 Z9 e) h6 G5 g6 U% K8:00 CLAIROL草本精華特約:茶母<粵、韓語麗音廣播> & O3 {9 ~9 X1 j" k" d
9:00 Head & Shoulders呈獻:冷知識衝動
2 z  G0 |) g4 N8 ?# W9:30 愛拼才會贏/一生愛打拼:我來自潮州   @6 g* G6 e7 _" y3 ]6 q3 k
10:55 馬上全接觸 4 P/ N) F! x: u& h
11:00 夜間新聞 4 V7 l( r5 Y6 @1 J* R: n
11:25 保秀麗靈芝茶特約:體育快訊/華南城特約:經濟快訊(CS)
$ {0 C  {0 G  i) M. s1 }8 d11:35 櫻雪潮流雜誌:慧珊時尚坊(CS)
# n" U* c8 R) z( z/ P. h11:45 你有理講(CS) $ l: f+ M$ \- p2 o' o; c6 h8 @
11:50 重點出擊/宣傳快線 & H4 w& V, R& f' Z3 y2 p2 I

5 }6 H( V5 j, [: X) W8 v/ F午夜 3 R4 m( r1 L+ h( O/ F) r
12:50 三生牌鹿茸大補酒特約:藍色生死戀II<粵、韓語麗音廣播> * [6 l/ ~$ C- M7 r3 V$ N5 O. U
1:45 大內群英
8 M% H7 F, M2 a2 i8 B& p$ G, z2:40 五稜鏡
6 ^/ p( ?  k% Z0 i7 T2:45 午夜影院:夜深沉(張瑛、白燕)
4 r/ [/ H! l% G5:00 第三間電台
我覺ATV整番個特輯懷念一下李伯都OK啦
7 i4 U& R7 y- U) t無端端播番成套<我來自潮州>, 真的有點兒那個!!!
盼望你沒有為我又再度暗中淌淚  我不想留低  你的心空虛
盼望你別再讓我像背負太深的罪  我的心如水  你不必痴醉
播舊片都不錯,那套風雲…
無睇風雲2,都無興趣睇atv...睇FTV好過~
Originally posted by 7dragon7 at 2005-2-25 08:28 PM:
8 I* s* W+ l7 Z8 S! W2 j 我覺ATV整番個特輯懷念一下李伯都OK啦9 u( _, \. }: s0 ]/ {, g
無端端播番成套<我來自潮州>, 真的有點兒那個!!!
: W1 ?5 n6 @9 U# v+ l- j
9 o  {2 t3 y6 x1 R6 M, @" ?係林伯..........4 |, }! Q0 J, v3 s
) k5 v' Y# y; C1 L) C5 W
我來自潮州係林伯寫照,我又覺得情有可原
Originally posted by callnowyeah at 2005-2-25 10:13 PM:6 O! q7 z9 o" @8 ~5 W- |8 I. `
/ i9 H) z0 W" Y* y# c3 }* \2 g
6 J+ e; J' w' Q1 e5 d
係林伯..........9 H* q+ r4 o( n/ s. j9 J
; e9 g, o, H6 m6 L2 z
" g4 x. t* l+ e
& x# v4 a. \6 R# ~! n1 V
5 W6 R% t0 g% l+ `我意思係播都吳使成套風雲2cut呀
5 n- L" B, N4 f$ l, [2 G(雖然我一集都冇睇)
2 a6 ~* d+ z4 [; f) S$ D) s6 _; d- u連掉時間都吳掉
8 r  Y( T) ]7 o; G星期五講下星期一就cut
. J! v4 u3 j6 I1 V5 l7 \  }) ~個台咁攪法tvb真係開心
Originally posted by callnowyeah at 2005-2-25 10:13 PM:
3 K) c- |5 f( D2 Z5 Q; D- I5 h
( t. [1 f) w! M5 S0 ^$ Y' n1 F1 }0 p- @6 P1 y; V- d
係林伯..........
: o7 U( H/ E7 ?7 e2 F8 s! a7 }2 e& o$ C/ R/ x$ E
- Q/ H  X8 }; Z; f
係, 手快快打錯字, 其實我都係來自潮州(上一代啦)
盼望你沒有為我又再度暗中淌淚  我不想留低  你的心空虛
盼望你別再讓我像背負太深的罪  我的心如水  你不必痴醉
又 如 何 !.............風 雲 2 都 唔 好 睇
looklook
poor
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 亞視 cut【風雲2】改為※重播※【我來自潮州】你地點睇?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。