<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » XX男 » 凸狗貪曾警世歌
返回列表 回復 發帖

凸狗貪曾警世歌

[youtube]UejhC4R5pzc[/youtube]
呢隻低等動物不斷重覆犯著同一錯處,
牠究竟係有持無恐?定還是天生真係蠢鈍如豬?
呢個答案,我相信只有老廉先可以畀到我地!
成日死狗衰相扮委屈, 正契弟.
其實我地D香港人係咪窮到連間總統套房都比5起個特首住, 要特首住D CHEAP房呢? 身為香港代表的領導人,住間總統套房有咩問題?
其實我地D香港人係咪窮到連間總統套房都比5起個特首住, 要特首住D CHEAP房呢? 身為香港代表的領導人,住間總統套房有咩問題?
urieal04 發表於 2012-6-3 03:44 PM
最高領導人胡溫都未咁大牌,
區區特首,就話入住總統套房?
哈,大刑侍候呀
最高領導人胡溫都未咁大牌,
區區特首,就話入住總統套房?
哈,大刑侍候呀
infjlam 發表於 2012-6-3 06:59 PM
對!區區一個特區芝麻官就學人住總統套房,
胡,溫...應該住乜野?貪曾只管享受,但全不懂人情世故,
真係以為自己能夠與胡,溫平起平坐?
胡,溫有資格去入住,但都唔去住,
你隻曾狗...憑甚麼?憑你夠天真?
對!區區一個特區芝麻官就學人住總統套房,
胡,溫...應該住乜野?貪曾只管享受,但全不懂人情世故,
真係以為自己能夠與胡,溫平起平坐?
胡,溫有資格去入住,但都唔去住,
你隻曾狗...憑甚麼?憑你夠天真? ...
費事高 發表於 2012-6-3 07:11 PM
凸狗變總統

水鬼變城王
台灣有陳水扁家族

香港有貪曾家族
台灣有陳水扁家族

香港有貪曾家族
七仔男 發表於 2012-6-3 10:09 PM
喂...唔好侮辱陳屎片,
屎片陳係大貪特貪,雖然陳夫人都貪小恩小惠,
但人地係女人,完全符合邏輯,曾狗當當男人老狗,
貪婪程度只能及得上一個女人仔,枉阿爺畀個咁好既油水位你,
祖宗又唔知做過咩好事,積到咁既福氣畀子孫...
天時地理人和優勢集於一身...但都只係能做到貪威識食,
咁鍾意訓,將來合埋雙眼,大把時間你曾狗訓,
陳屎片好過呢兜曾狗九條街,起碼有真金白銀到手,
就算真係衰咗,台灣都大把粉絲撐佢,曾狗...過街老鼠一隻而已,佢點同屎片陳相比
喂...唔好侮辱陳屎片,
屎片陳係大貪特貪,雖然陳夫人都貪小恩小惠,
但人地係女人,完全符合邏輯,曾狗當當男人老狗,
貪婪程度只能及得上一個女人仔,枉阿爺畀個咁好既油水位你,
祖宗又唔知做過咩好事,積到咁既福氣畀子 ...
費事高 發表於 2012-6-3 11:19 PM
陳屎片係一人一票選出黎牙  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » XX男 » 凸狗貪曾警世歌

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。