<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 若果大家的女友被強姦了..你仲會唔會同佢一齊?
返回列表 回復 發帖
唔會,會叫走個條友,然後條女好多謝你,咁自然會同你強姦la,係唔係
我女友係...# `- g+ [# V% B$ G4 j1 x% k
現時仲係好介意佢曾經俾人強姦過..8 Q' M7 h" p. \- [( m
講真...我真係好憎個個男仔..但唔姦就姦左殺左個男仔就無謂..
, S5 t% T/ W: S1 L% |於是我就借朋友兄弟名義約左佢出黎隻揪隻~
  L: g/ Q) `" q0 c, D& F7 ?5 |當然...嬲爆爆既我係勝方..) b0 T6 n- a8 B+ h9 m
決鬥方式就係對聯~3 S" H. x" p3 |* @

8 l& J. `: g$ K$ t: B* u) W3 [+ W$ e+ l% _# Y' g+ U  Z  a
" ^; ~* D* q) w3 T

$ a: I: j8 o, M% b3 Y# Y, M& T3 n1 j3 Z
+5
/ f# f" f8 r) M. k4 S5 b
+ m' K$ E- `* x: h[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-3-19 at 08:51 PM ]
Originally posted by shiryu2003 at 2005-3-16 08:47 PM:
0 W" h# _* @! F0 X+ v$ |- { 我女友係...
2 n6 L+ {, y4 x現時仲係好介意佢曾經俾人強姦過..( M2 F+ n! L: J6 B
講真...我真係好憎個個男仔..但唔姦就姦左殺左個男仔就無謂..
' p/ ~+ ]. x$ H7 l6 U+ H於是我就借朋友兄弟名義約左佢出黎隻揪隻~3 W& Q2 c1 l( V" K" W+ x
當然...嬲爆爆既我係勝方..& |) z: V4 g2 S
決鬥方式就係對聯~
( E, `5 J6 y! z9 s- |+ R咁點呀!
Originally posted by shiryu2003 at 2005-3-16 08:47 PM:
2 M# r& d" z; x6 h  m3 e 我女友係...* n+ Y, X/ G( _# [  ~2 Z" u* c
現時仲係好介意佢曾經俾人強姦過..
2 t- b6 B8 U# G* ^講真...我真係好憎個個男仔..但唔姦就姦左殺左個男仔就無謂..
% t0 t, w, n- |. j  F/ B0 @於是我就借朋友兄弟名義約左佢出黎隻揪隻~
4 Q) x2 X' c8 r9 q當然...嬲爆爆既我係勝方..
- }! e5 l( p' Z決鬥方式就係對聯~
" ?7 M# b; a* h& V: {
呢到果然係吹水區

596 x 322 PIXEL下載

以下句字雖要家長陪同收看

余 與 汝 , 遇 於 雨 , 於 余 寓 , 娛 汝 乳 。

幾有文采, 幾有詩意
Originally posted by easonwing at 2005-3-16 08:56 PM:  [( K, h, O0 r
) b& e+ ~2 |2 Q8 v1 A% o
呢到果然係吹水區
8 a0 P9 B# f& ~" x假架!
捉佢去俾D生愛滋,花瘤基佬輪  j  s4 P- Y& ]; \! b' D
係佢心口寫(免費任做)
, K* P+ y) ]. Y9 Y) f& Y5 y之後再除曬佢D衫綁向好景前面
! K3 Y- [% C0 w: N5 d* u然後再將以上的野拍成片
# R( @  q' \- p/ W$ W4 d: [. L送俾D老番佬攞去出4仔無格
大家都支持婚前性行為, 換句話說女朋友都已經....這還計較甚麼
Originally posted by lijinwei at 2005-3-17 11:14 AM:2 Y4 {- Y  p2 a. E( z8 H" B6 X
大家都支持婚前性行為, 換句話說女朋友都已經....這還計較甚麼
1 |2 X6 _' W( e8 j: z$ \5 f0 F  E. D6 M- z

+ ?% B! N, G4 c9 h你吳計較咁你叫你女朋友/老婆去益街坊啦
會 好似好慘 你係另一個睇法去諗 : Y5 a! s2 E  W2 |; U
( Q8 t9 K2 L+ g# \: T
證明自己簡呢條女冇錯=.="0 L3 n& R3 q8 ^& e2 |
條友正先會吸引到有人咁做
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 若果大家的女友被強姦了..你仲會唔會同佢一齊?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。