<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 05:48 PM:; O5 x6 a( d3 e: |

2 p6 k% R3 i$ S7 j" |1.她很疼我的. ~, J- v/ l7 j4 I% J
2.當我是她兒子般看待..
3 ?2 s2 N& D# Y0 B+ h3.經常"仔呀~仔呀~"咁的
4 B  ~3 W( q- n5 z+ ]& R我又有一個咁既miss  不過係一位老姑婆(成頭白髮)
打過飛機啦,唔知幾high
Originally posted by SCM at 2005-3-17 09:32 PM:
4 l8 t5 q) n, _$ {4 H* } $ p- v0 k6 p4 r" H$ v4 M4 Q
我又有一個咁既miss  不過係一位老姑婆(成頭白髮)
0 [6 }* {& c* v! i. W
我果個年輕的~
, J2 t2 W+ ]" ?' Q; k大約30幾歲度~””
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 10:12 PM:6 Q( _5 C; Q2 U4 K% r+ p! L
1 @0 [' G) B7 t0 z+ V
我果個年輕的~5 ~: _+ H3 F6 Z2 d
大約30幾歲度~””
3 a" c: P. I0 n3 u3 i( \+ n0 p我嗰個50-60左右
Originally posted by SCM at 2005-3-17 10:13 PM:
5 a9 X  X+ M0 s . M* M) E. E, t5 Z5 z# @7 y
我嗰個50-60左右
' }4 E; {2 k3 b5 \5 E7 I哦= #
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 11:02 PM:
1 Q& }  C4 |, S$ R( z2 z& t, o   x. y, d$ i$ F6 x4 M" O  K% e
哦= #
: d# f! j. G7 G0 L0 g1 {你係同佢正式上契定係就咁認
Originally posted by SCM at 2005-3-18 09:39 PM:
: {3 h) ]' V3 g; _* J7 d , g! G% e4 n2 J) B
你係同佢正式上契定係就咁認
. I8 o# g+ B5 c" s. L1 C# n* g就咁認,廢事其他人唔"鋸"% L0 c, `' i) e
我而家呢~
2 w8 ]! m% r# Y9 a契媽係個中文miss
) L, _% c0 V* l, G6 ^契爸係個教電腦阿sir
: ^3 F# |6 K3 c! O% v  V

有點雷同啊

Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 05:48 PM:0 T2 d$ V: f/ q! B0 v* @
: G) }3 q, e+ [! s% V6 f* h# o
1.她很疼我的
. f7 ?& U0 Q$ @' @2.當我是她兒子般看待..% L% K9 {5 X8 y$ l# {9 f
3.經常"仔呀~仔呀~"咁的
) z' F. r! w6 D" A! Q' u
1 y  {8 A0 x: v# y3 m  L/ S% q# M
我學校都有個卅十幾歲既中文miss鍾意叫佢自己班既學生做'仔'架喎,唔知我地係咪講緊同一個人呢??
2 b# L+ O* K" j7 f' l8 ^佢係咪教f.4架??未結婚??
Originally posted by jay88 at 2005-3-19 01:17 AM:7 j6 J, l3 n  W  R# k

8 g6 x2 k& H: ^: C1 c. K, d8 z
. v. i. Q3 v: X/ S/ [5 j我學校都有個卅十幾歲既中文miss鍾意叫佢自己班既學生做'仔'架喎,唔知我地係咪講緊同一個人呢??/ i0 t2 e8 n3 P: T- ]) E# s: C$ y0 D
佢係咪教f.4架??未結婚??
) P2 u- {( O  V- N她只是叫我一個做"仔呀~仔呀"/ K8 E4 _$ k6 C( G  c
不過對全班稱呼的- h" t0 N  }+ j
她結了婚囉
0 U( |% [; K, e她不是教F.4..1 _7 _# H1 v: p0 P5 I) {: C, t
她是教F.1…F.6的
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-18 11:36 PM:' L$ k/ t2 l% Z) J7 p- e
. [( [; O7 @" S; Y* Q! G$ _, C! {
就咁認,廢事其他人唔"鋸"
4 p1 t4 v5 b8 _8 y% v/ g7 ]/ _我而家呢~1 L7 @9 O# x* n$ E4 h7 r7 j: e
契媽係個中文miss; l) z2 F( ?' U
契爸係個教電腦阿sir  }/ X) H9 z$ i2 i! e
7 J0 F2 l  a0 l2 S
why其他人唔"鋸"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。