<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 05:48 PM:
' I% v' `, W4 ^( M
. E# c0 c4 H+ D& S5 n3 d1.她很疼我的
0 H: D3 L& k- i/ c; P1 g% L2.當我是她兒子般看待..3 _! q. g/ Z$ V* u3 A+ k6 P
3.經常"仔呀~仔呀~"咁的
, k& G  u# l/ U我又有一個咁既miss  不過係一位老姑婆(成頭白髮)
打過飛機啦,唔知幾high
Originally posted by SCM at 2005-3-17 09:32 PM:
& ]3 J& q! A+ t; s' W
1 h# t# [9 u, L* c我又有一個咁既miss  不過係一位老姑婆(成頭白髮)
5 y: x6 l7 w7 H$ L( C我果個年輕的~3 S8 k% K. I. w. Z# h( T9 o
大約30幾歲度~””
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 10:12 PM:
. B; I( u, @5 f9 a$ K ! y# f4 @% b4 {2 @$ ^3 ?8 ?
我果個年輕的~: k% Q2 N$ p$ R9 l& j( z% Q
大約30幾歲度~””
9 }! q! X2 X- `5 l) {6 K我嗰個50-60左右
Originally posted by SCM at 2005-3-17 10:13 PM:' V# H& W5 I' R5 `& J7 o0 `, X
2 _& |8 n" |- t3 a  B
我嗰個50-60左右
, z) Z  a9 D4 h  [- ]1 `" E: [; ?
哦= #
閣下之每日下載限額已用完,請留待明天再下載 -____"|||
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 11:02 PM:5 H5 b" _5 {  `- `, |5 H
4 n/ _' v' w. H$ |( s; d$ {
哦= #
5 v# V( T: D, W
你係同佢正式上契定係就咁認
Originally posted by SCM at 2005-3-18 09:39 PM:
( k. I! g. b/ w5 {
$ p' l; i% P" d- W7 J- E" m7 }你係同佢正式上契定係就咁認
* c% \( e5 k6 C! l0 k5 p3 M/ O
就咁認,廢事其他人唔"鋸"
: ?6 ]9 O+ o6 N. Y1 x+ M我而家呢~
0 j" K9 h1 _1 v9 B: _契媽係個中文miss
. n3 Q9 O- _' S  ~+ ~* v契爸係個教電腦阿sir6 W* y; T' ?  A' R. ?

有點雷同啊

Originally posted by 警員甲 at 2005-3-17 05:48 PM:
) w+ r! v: j% `4 G
# [3 b- t% ?' t1.她很疼我的
! N2 H! x" x2 z7 O) J1 c9 c+ {; u2.當我是她兒子般看待..  g0 C$ @) G) N4 D
3.經常"仔呀~仔呀~"咁的
3 V8 ?- l, `. R) p0 R9 y

2 s$ p* g& m( g" h" G* _我學校都有個卅十幾歲既中文miss鍾意叫佢自己班既學生做'仔'架喎,唔知我地係咪講緊同一個人呢??& A/ ]9 {2 z' R& t$ [& I* z
佢係咪教f.4架??未結婚??
Originally posted by jay88 at 2005-3-19 01:17 AM:/ P7 l9 U& l$ Y! n6 R  s" s; f
$ H. T$ h, T+ [! X- S7 Q
% Q1 G. |, l& C. u
我學校都有個卅十幾歲既中文miss鍾意叫佢自己班既學生做'仔'架喎,唔知我地係咪講緊同一個人呢??# g9 w$ l0 j( U  w7 S" p! \# R
佢係咪教f.4架??未結婚??
3 n; q* T" y2 S她只是叫我一個做"仔呀~仔呀"; G7 \3 f! a' N8 X
不過對全班稱呼的* B/ h* G3 f+ }/ ^
她結了婚囉; u/ E1 K( i' `* n2 i; K5 q/ b% r
她不是教F.4../ {9 D5 j: M9 ]% u6 I, t
她是教F.1…F.6的
Originally posted by 警員甲 at 2005-3-18 11:36 PM:
, y9 M8 t/ d" P* @7 |( `# j& R) ^
5 ~9 \; o$ L0 |5 x) v$ Q  S就咁認,廢事其他人唔"鋸"+ B, B2 |8 \5 r+ v) `% S. S# m
我而家呢~' x+ U2 a4 e- o; S6 |, Y$ @* H
契媽係個中文miss/ `8 W9 r/ F1 v7 J7 Z- S5 C2 _! `
契爸係個教電腦阿sir
, V. x' E" z' ^" D( N
% H# v* i4 g) V: H! c) n
why其他人唔"鋸"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 讀緊書或讀完書既朋友有冇對Miss有幻想

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。