<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地有冇學過功夫呀?[樂+]
返回列表 回復 發帖
最重要一點,其實柔術是明朝一個姓陳的僧侶在日本所創的
Originally posted by Lincoln at 2005-4-7 11:33 PM:
8 d# u) [2 p7 K5 t3 W& N4 p- W" w$ ]4 f( U( y9 ]# A) {
我知乜係SAS!) g, f2 w+ J3 c9 I- m
我條仔D書有呀!
" h" [! y8 B: C# I7 q0 v- C
: G2 w6 W: z$ C- D7 b* q6 J
that 's good
支持社民連!
Freedom Forever
柔道都係一種比較實用既武術
Originally posted by sas at 2005-4-7 23:09:
' a' m) u0 _( R  r6 s泰 拳
. \" Y- n' E, j" v
聽聞話打泰拳既人打得愈勁就會有d喪,係咪真嫁?
冇 =.=
! O+ e' a* _! v: }# Q* q# f但係我想學太極~~~~3 h7 P0 R2 v6 R1 }# `0 w2 s+ C
以柔克剛
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 19:45:
! G& R9 K4 }( h6 U冇 =.=
# X3 r/ i/ K, a2 ~  Y1 S0 B* z: @但係我想學太極~~~~% Q7 j# z) ?) y2 [
以柔克剛
& L- [- I- J, y$ G# `) _- j
太極都有剛陽既一面嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-14 04:21 PM:0 ~2 E6 x8 J- s; Q5 J1 I7 P

" Z& W. E; q; d太極都有剛陽既一面嫁
1 X" n6 i! o) V0 ]
下~~~
8 u5 J4 V% d; \" u有咩???  c$ n7 A: V, S  v* k
你唔講都唔知添 =.=
' h" n& g( E/ e8 w9 r3 E6 N* U我真係太膚淺啦 =.=
跆拳道,BOXING 算唔算?
Originally posted by VictorTan at 2005-4-14 05:05 PM:9 f# i' i8 S8 e) v9 ]# R; M
跆拳道,BOXING 算唔算?
5 F( t8 L; p: V( U
都算o既~~~
8 ^( `; n* C+ P$ ]: T4 f話晒都打得下o麻~~~2 [- p# n+ R4 O) K% e2 Q
好過我打都唔打得 =.=
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-14 17:04:
1 q! z3 F3 ]+ U& ~9 W2 B" N. ~! |# s) a
下~~~
- |: T" E3 I) l; l有咩???0 }6 Y4 U) O$ P5 Y: _
你唔講都唔知添 =.=
$ p6 N+ f& h2 C我真係太膚淺啦 =.=
' H# ?! Z. _0 m( U: E
係呀,太極係外柔內剛既,不過要去到好深既層次先練到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地有冇學過功夫呀?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。