<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地有冇學過功夫呀?[樂+]
返回列表 回復 發帖
最重要一點,其實柔術是明朝一個姓陳的僧侶在日本所創的
Originally posted by Lincoln at 2005-4-7 11:33 PM:
- L3 i# u# q! w' X% B" _2 }( y6 _+ T
我知乜係SAS!
  S  N( J' x1 w- D! V我條仔D書有呀!
1 G+ B! R' ?- e

) x+ \0 |4 b. w" ^that 's good
支持社民連!
Freedom Forever
柔道都係一種比較實用既武術
Originally posted by sas at 2005-4-7 23:09:0 e+ h; @( M0 l$ E' G' o- L! E
泰 拳
; q3 j- }/ @: E7 V. F9 [: u5 s8 J聽聞話打泰拳既人打得愈勁就會有d喪,係咪真嫁?
冇 =.=
2 Q& F( {2 ~3 t但係我想學太極~~~~% ~# ~, u1 A% L& s! N
以柔克剛
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 19:45:
& ~+ ^, Z, ~+ \0 i, u冇 =.=
( l$ V5 k& H5 C6 E% [2 s但係我想學太極~~~~" `1 f5 l" h$ k
以柔克剛
2 i' u+ l, f2 w" C8 ?8 P
太極都有剛陽既一面嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-14 04:21 PM:
' |! g9 Q$ S+ H0 f( X" N8 J6 i# N% U& _1 |" k2 ?1 A- P
太極都有剛陽既一面嫁
! R3 B/ Y2 h! c% W- K. U
下~~~
- m( l4 b4 |' R) D. t. B有咩???
" `, k- q. ^: \  N, {你唔講都唔知添 =.=
$ M; S' J6 f5 T- W7 o5 x- J) i我真係太膚淺啦 =.=
跆拳道,BOXING 算唔算?
Originally posted by VictorTan at 2005-4-14 05:05 PM:1 B" E: V/ I6 X7 H+ f/ |; X
跆拳道,BOXING 算唔算?
+ I; ]1 l( c4 W都算o既~~~
# o" v4 i) E7 J0 }$ L話晒都打得下o麻~~~
) J! \. u. Z8 h( J5 z% i好過我打都唔打得 =.=
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-14 17:04:! ]) @5 U# M: S2 j9 R) A' A
, }% P$ ?* D* X* h3 A1 V
下~~~
* e1 a% W% O; c/ r/ j有咩???
$ k# c9 N+ @4 G# \你唔講都唔知添 =.=* E6 K; c  f' X& T( q
我真係太膚淺啦 =.=
$ f& n. d' x1 N: c2 V係呀,太極係外柔內剛既,不過要去到好深既層次先練到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地有冇學過功夫呀?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。