<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra
返回列表 回復 發帖

bra

大家好....+ }& S9 f' f5 a& b4 e/ b5 h' o. C
我唔係新泥嫁.....* x. k7 _8 F# V$ @% {* S/ T& n0 {
我係之前都有係到玩既!!
4 f7 g% A3 ~: O+ U$ k- @2 c我今年11歲~~- E" Y2 H3 k+ T
我好想要個bra~~3 |% o9 w+ t8 u& }$ x
但係又唔知幾$$又唔敢去買....
& |3 X% B5 ]) ^4 V7 s. c$ D我今日見到d 胸圍 19-25蚊..../ x; \! Z6 c" B0 l
咁買唔買好呀
& H' [) e! l- q1 g0 S0 M# D6 S1 z# y* x& r; A
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-2 at 08:46 PM ]
我建議你問你的媽媽啦........
妳點解好想要個bra???(需要未)" p7 `9 B" q5 `1 l' G+ J) S6 r
需要就同呀媽講~唔使怕尷尬~
問媽咪啦!7 s7 j1 u3 [3 H. w
不過我建議唔好買二三十蚊果D,
7 F0 t1 R6 H) @0 R, O/ M同要學點帶羅!, w9 W  Y  n: G& L- G0 W
因為我以前都係買D平野同求其帶,& I8 g0 |0 b) ?9 l8 l2 R% X8 O1 z8 Y
後來有人教我先識咋,# l: V" x4 C8 e1 m
真係挺D,個形自然D架,
  U& Y( e/ B$ i/ X8 ^0 G總之好D啦!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-2 09:41 PM:
3 i. \" B; m0 e" \& l& _2 Kchristy, pro喎" q4 `- E& K+ }: [; Y7 v( a& D
+5鼓勵鼓勵
: S0 [+ }% f1 [: T嘩!4 f5 ]2 g+ @' H6 y* m
多謝呀!, v" `  \% V2 Q
我條仔有冇加過分呀以前!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-2 09:54 PM:
8 W( k9 S6 w# c# g' z
2 a# K+ F$ Q. ^: x8 Q" W
# o: c$ X6 Q8 _NO
- }& U$ |' }4 L% d6 K: j
應該冇啦!/ ?1 C# X4 T% F+ r- R6 t2 ?) U% l
其實佢都冇乜上呢既!
Originally posted by pakho at 2005-4-2 20:38:! g: G; x; O2 y* }1 B* B
妳點解好想要個bra???(需要未)  e) N9 z( j$ o" U
需要就同呀媽講~唔使怕尷尬~
7 H2 S2 _% p2 ^) U唔唔應同
我提議你去o的專門店買bra~
/ v) w+ ^: q' M; e  p6 }# {3 H4 l因為你11歲,正值發育時期,如果戴o的唔合適既bra係會影響胸部既發育~% m( R3 t/ V" A% R3 q: G9 R7 ^9 r# ]. n
而且專門店會有專業既意見比到你7 F- n! z# l* }- A9 O& \  c
but去專門店買bra要大約百幾蚊一個~你可以叫你阿媽陪你or搵fd陪你去買....
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-3 01:45 PM:
! W0 I" r4 M0 I+ Z! v, G3 Y: O我提議你去o的專門店買bra~/ F( f0 K0 {! g, q
因為你 ...
" ~+ j# ?0 k8 h& N( D
yes!買個似樣既,起碼over 100啦
我識戴窩使吳使我教?3 R$ |3 }' ^( n

! ]/ X; U4 d# R. n9 g% U仲有你可以問你媽媽3 r: Z- l8 m( t+ d' g- w7 i
或者去內衣店問人都ok/ q; U" q5 n+ H* J( _* I
仲有戴法係好重要的9 K9 v5 X1 N8 ]$ O" s
吳好以為求其將2個乳房就入個bra就得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » bra

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。