<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地一直以黎有冇試過剪陸軍裝?[樂+]
返回列表 回復 發帖

你地一直以黎有冇試過剪陸軍裝?[樂+]

單選投票, 共有 0 人參與投票
82.14% (23)
17.86% (5)
您所在的用戶組沒有投票權限
小弟今日既經歷,一生難忘........- ]1 _5 J4 o+ ~, @
今日原先見頭髮左邊厚,右邊薄
2 B9 K0 \, U( Z1 O6 ~就諗住自己剪,廢時去salon剪啦6 T' p2 l% R9 o) `
點知唔小心剪左個洞=.=
& I; F+ I' n9 l" X* I無奈地要去salon俾佢修啦
3 [3 M( L" g: E8 M, m0 G點知佢話個洞太深,一定要剷. u+ J" o6 h- A9 q& p) D2 ^
於是就剪左我一生人第2個陸軍裝-,-"4 |2 G9 g5 Z5 w' C$ D
(第1次係我3歲時)
" W/ v& A6 O& B3 p% r, ~: Y7 G唉....真係後悔莫及0 U- g& s# Z( I, k* Z, G$ X# y
而家要由頭黎過=.=" x3 N0 A% ?5 L7 Y
2個月....真係話長唔長,話短唔短._."
  P& r: x1 @$ a+ t/ N0 u$ `
- l: V& Q. C- @3 S4 z[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-15 at 12:19 PM ]
講起都火& c0 y. P7 z+ O' i0 p" k9 {! f) G
果次,我趕時間咪求其去一更剪...3 x2 x! S# v$ F  ]% Z* p
果條油仔又唔pro,起我講左幾次"唔係咁呀"
. Z6 T+ K+ E' L2 S$ r( {之後佢發癲,一野剷走左我一汁頭髮,之後重話"係咪咁呀!?"6 s1 S+ z0 g9 {: Y. M
咁當時都比佢剷左,只好無奈咁答佢"哦,係囉..."
0 ^$ |6 a) f8 i( U! E5 k" l7 o, X# F) o5 n$ }4 W2 S
唉真係好唔順...簡直係人生污點
小學果時一日剪...
2 P  z: B  x  S# o7 q5 n  j中六都有
  }& B( r# [8 H; }3 h同樣因為要踢波, 方便d/ {* m9 R  D, b+ ^0 R) |6 i$ }

- V) q3 r6 V5 X陸軍裝其實都幾型嫁, 唔洗唔開心喎
幼稚園之後未剪過
通常陸軍裝係咪即係中間厚d,左右兩邊同後面簿d架?
Originally posted by crap at 2005-4-9 06:05 PM:6 g2 ]2 a; P7 Q4 z4 p8 u
陸軍裝其實都幾型嫁, 唔洗唔開心喎
. ]: x" C  D, l" h7 q. c
唉=.=" 我型開架ma......4 V9 p% o% b) y
一時咁大既打擊....
' ]4 a4 d: k3 x. z/ W' P我唔會唔開心既,不過係驚人地會點睇=.="
Originally posted by JCer at 2005-4-9 06:04 PM:: ?/ C- U  B7 r6 {: x
講起都火# y7 B9 [$ b7 g* C) g
果次,我趕時間咪求其去一更剪 ...
, k( b) q4 ^/ t+ b7 i' @& M  Q* O
咁你平時剪開咩髮型??
7 t8 y5 [2 B' y* n剪完反左學d人點睇??
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-4-9 09:15 PM:; i# b  v/ m) _; L- q/ Y6 Y7 _- X
3 _! R4 C: R( o
唉=.=" 我型開架ma......6 U2 p6 J) ]- C8 s5 T6 z
一時咁大既打擊....
+ P. a" b. v( s我唔會唔開心既,不過係驚人地會點睇=.="
2 i, S6 |& ]9 J; i
- y1 ~/ ]2 \; I  h( e4 ]- r! J
hahaha: t. y% V. t) R' U- s
i understand% t* K. D3 B$ r* n& _) E( C3 Y
y don't u make it a skin head then?
# {) q* z5 D8 _: l/ b4 ^  ^+ i! e0 w+ k; g+ B5 |
it'll be fine in a month if your hair grow fast~
Originally posted by JCer at 2005-4-9 08:04 PM:
- C" S4 C! R2 G- ]7 Q. h( l講起都火, y4 j4 o' Y0 Q5 G
果次,我趕時間咪求其去一更剪 ...
6 v2 D- q  X1 p0 C$ v
, m) s  @$ F3 p/ g* l. i! {5 @4 Y講真... 剪髮呢下野... 唔可以求其...
8 d- U, a2 x! U+ d寧願食少餐飯...
讀小學前剪過.........之後都冇啦% P  ^, D! X( M$ v! s' m
好在
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地一直以黎有冇試過剪陸軍裝?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。