<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家幾耐俾警察'逗'一次?[樂+月+]
返回列表 回復 發帖
佢哋冇權查你學生證, 你係可以唔俾的!
3 j" I. I, s! D" h6 E只係佢哋多q餘!
. J) S- [& `- @
, b# H' Y# c: D3 g: U1 X: Y+ \8 b$ f7 C0 M0 K, W
玩咩?佢地冇權查學生證,唔同路過既人有權查學生證咩,你有冇常識架= = ? 你咪試下佢查你,你唔俾佢,睇下會點囉!
Originally posted by Dolly!Sit! at 2005-10-5 21:57:( Z: o: u+ i6 i/ m+ R4 Y; u
佢哋冇權查你學生證, 你係可以唔俾的!...
- U7 Z6 h+ K' R! B. i: P! X6 J7 q: R咪係。佢7懷疑搜你身都得,查學生證唔得。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
未紋身時未試過,紋身後耐唔耐就一次........
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-5 22:51:. s: L3 b- H- p7 G
未紋身時未試過,紋身後耐唔耐就一次........
( `: a5 [- U9 I$ K4 K& a
哈哈。紋係邊度呀??

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by Dolly!Sit! at 2005-10-5 09:57 PM:! F! Z2 l3 B7 @$ A/ M; z: ?$ \
玩咩?佢地冇權查學生證,唔同路過既人有權查學生證咩,你有冇常識架= = ? 你咪試下佢查你,你唔俾佢,睇下會點囉!
! d" B" o$ U+ t老兄!- P9 n' T- D4 n
我讀書時試得多了!3 [6 `' c' Y+ ]4 f0 A" X
就連佢問我地址我都只會講我住邊個屋苑就算!0 r& k9 K9 E$ x* ]; n4 H3 U* I8 |
佢問電話我未試過俾!' J. H3 o5 d% P1 @* L% h& L
你唔信就算!6 t8 v. s; Q. n
唔需要用常識二字黎講!
9 B4 c0 \6 q2 n4 @. }% Q你要"於負"隨便你!
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-5 10:47 PM:
9 D9 l+ ^& [3 z9 d! w; F
% a, l8 h! v6 s% J& M, {咪係。佢7懷疑搜你身都得,查學生證唔得。
1 u( Q4 \5 R8 s1 g2 L" s! L搜身?6 H1 P9 C7 I; a
更得啦!& M: n8 @: ^- ]
你都識講佢懷疑你略!
" ?8 A! M8 W( i' b基本上佢懷唔懷疑你佢都可以話懷疑你o架啦!5 X9 q9 F" y, ?( p0 v# \
任何情況下身份證一定要俾啦!5 E9 T6 Y2 y' C) w
但我冇必要證明佢睇我响邊度讀書!+ C" n0 w1 _. i
" M) `& f, c' J- t: e9 z
都係嗰句啦!
+ J, X2 U6 w7 d4 F唔信就算吧!! u/ S/ |6 ^$ G
唔爭論了!7 O% l4 N- L: p" H1 P! |0 u! j
你都唔駛甘既語氣既!
! |& c, G1 c5 c4 u7 R
  @1 h4 p  F, z$ E6 v2 Z; C# J[ Last edited by HansChan on 2005-10-6 at 12:38 AM ]
Originally posted by HansChan at 2005-10-6 00:37:: e( N) _: M" [; X& z
* T7 g& ?# O  q
搜身?. P5 a, w+ z. n+ Y
更得啦!+ A+ i6 {+ p2 ~6 E
你都識講佢懷疑你...
6 @' V/ I# G$ z# x  [2 B睇你有無逃學囉。。
; m' @) l+ d& Q+ `" s5 T, Z" A' o3 O  L/ ]
[ Last edited by shaqkobe on 2005-10-6 at 02:11 AM ]

Originally posted by shaqkobe at 2005-10-6 02:10 AM:
' }: B. `6 m! W  t
% V( s  q7 F$ C3 r7 m+ C睇你有無逃學囉。。
1 m9 Y1 z( D" i. }+ `$ G4 F3 T3 ]2 W4 S4 W% E) ~) F4 ^0 E
[ Last edited by shaqkobe on 2005-10-6 at 02:11 AM ]
5 C3 _% `" i, i  [" h
# X5 U5 J* Y4 \1 @3 i( C好好笑!!7 ~$ l7 L2 D" `/ f3 }/ E0 N
好得意!!% g9 @$ d1 s' p0 m4 K# p- B( ^& z
笑死我喇真係!!!!!!!!!!!!!
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-5 22:51:1 D7 F" \* u7 O; F$ {7 q. y; ^

7 q9 d6 W6 x- k4 L哈哈。紋係邊度呀??
. h& p3 Y7 S9 w左邊膞頭、背部近尾龍骨、右小腿外側' {$ B. y) B( v2 P# f
(我們三姊弟皆是"公仔人",爸爸眼中的壞孩子,媽媽眼中的寶貝~)
我試過一日比差人逗幾次=_= 真shit!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家幾耐俾警察'逗'一次?[樂+月+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。