<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [趣味] 估o野呀!!! 有冇人呢幅圖係咩??[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 09:57 PM 09:57 PM:
8 `2 O, d4 R8 e; K, m4 S2 B: y1 o9 h1 s

# `$ ?2 x8 W4 r) q8 M. i; Y* R- A( c8 U+ q. g
等我諗到先la o下~~
) F+ J  i! p, t" {& c唔好咁啦!!!!
Originally posted by trista_cheong at 09:59 PM 09:59 PM:
" H* V1 D: ?% a: H& U- [$ ]) ?2 M& S' ^6 m3 L" v4 q' I
9 V2 }7 _3 t/ S* r  @/ h9 R$ M. E3 g

- N5 p" X0 ^. @  U8 h話時話我見到 娛樂aio 區好鬼多明星大頭相~~# R7 `. N: m. b5 n2 p1 V
咁大張用黎做咩?放桌面觀賞??
9 k9 I, ^! O  l) \* o' u
em......also can.......
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-12 09:59 PM:
! Y& m4 o' j/ O5 e
7 l; B. d$ n6 J$ g唔好咁啦!!!!
& R& |4 p3 M7 g+ s2 [; x- ]9 w

3 [3 B3 J  d" U0 U& |4 @咁我係未諗到丫ma~~~wahahahha~~
Originally posted by trista_cheong at 09:59 PM 09:59 PM:4 I5 S) x+ N/ y: l( u3 p

; W! ]* b8 Z; `0 |- j' C
% ^1 {  ~6 Q/ c3 W; u咁我係未諗到丫ma~~~wahahahha~~
  M; K- G3 {$ E2 g, O" ]; V$ u加油啦!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [趣味] 估o野呀!!! 有冇人呢幅圖係咩??[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。