<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 你地鍾意收集乜野 ?[樂+]
返回列表 回復 發帖

[討論] 你地鍾意收集乜野 ?[樂+]

我收集CD,DVD,仲有書,玩具就好少
2 z5 i; Y  s: i/ i# j, D  L& W
/ t+ s+ ~! l& ~[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-11 at 11:10 PM ]
Originally posted by austin666 at 2005-4-11 10:29 PM:
0 J& W" L. O; D4 s, M我收集CD,DVD,仲有書,玩具就好少
3 [2 l7 e+ q6 a
- P0 f/ W$ G8 u' S; U
CD, DVD/ C) d. I$ v9 f# _1 n* t) x
設計同藝術作品
郵票, 漫畫, 硬幣...etc
我就冇啦~my brother收集戲票............~.~
四仔,七仔貼紙
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-4-11 10:37 PM:$ v& d# z, n. ^6 j/ S
6 L, u/ P2 G: I
郵票, 漫畫, 硬幣...etc
7 J4 L; x. D8 n* t" ], F

' @; K2 e  b; [9 p' D0 C5 o, N呢D我都係用黎炒
3 {. K6 }4 C  @6 c6 A所以我冇當係收藏
% w; ?  Y' U, L
+ V' A+ i2 v; A還記得97年嗎8 b* W8 K2 r; Y2 E: f8 S: }7 H2 N
我9個月內用$2000元買賣郵票% z. H: o9 |2 h- v+ n
賺左差不多$100000# W/ [/ L' L# ?  @! x- V. r
" L; |3 W) K9 I% d& {
當時好似F.4
1 v/ f- Q& f1 Q1 \我個FAN都賺$2,300002 j! S6 C0 Z, L; {. V
好過炒股票
CD,dvd,漫畫
Originally posted by austin666 at 2005-4-11 22:53:. H, ?  b9 L/ Y
( O) ]$ A9 U- l% w

1 C+ y# S6 e5 u0 j" C- Q呢D我都係用黎炒: k9 r: [1 Q# P
所以我冇當係收藏
6 c9 @3 o7 _' c4 F
4 {( q% T$ ~  i/ t" X還記得97年嗎1 x! I' M& y, C1 L. X+ [2 v$ u
我9個月內用$2000元買賣郵票% y# ^/ j8 r, f. o
賺左差不多$100000  f  s  a6 I; Q& B: u6 c% e( V3 W
# m+ P2 J% e2 T+ C/ t. z
當時好似F.4, n5 R( g: M' q
我個FAN都賺$2,30000, Z/ A# p" u4 p! j. I
好過炒股票
$ s8 [! a% [+ ]9 g! `% P& ]+ I$ N

* R/ L% E7 S: n真架6 k: }, p3 X) H6 E& m
十皮喎4 l* X- i* [) d7 ~
係咪上深圳攪呀' l  \0 h  p7 C/ a1 O% M
我自己只係賺到15K度咋
2 o, u0 R6 W3 e7 [因為好野都唔願賣架嘛
Lego, HK bus models
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by brightlee at 2005-4-11 11:17 PM:
! h) a; }; E! LLego, HK bus models
; W; Z/ H6 q. d# L: y

6 Z" {# l$ q3 E5 I% S3 s其實我都有興趣架..% Y$ ^7 k) F9 Y  B( {

8 H* P3 a9 P; q; E+ |  E+ t% h1 s奈何我屋企冇咁多位擺+我冇咁多多餘錢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 你地鍾意收集乜野 ?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。