<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]
返回列表 回復 發帖

[討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]

李連杰新戲悔辱華人,為拍西片連狗都扮,各位兄弟點睇
7 K# u' d  t; ?7 r
4 J8 J" I: D" y) k  Q! ?& ][ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-15 at 12:55 PM ]
Originally posted by charlie007 at 2005-4-13 07:11 PM:
+ i" n  U9 Q* u. |李連杰新戲悔辱華人,為拍西片連狗都扮,各位兄弟點睇
) l0 ]6 {+ S8 W: }

- ~& H9 R+ A  O+ Y! ^可唔可以講我知發生左咩事?
Originally posted by crap at 2005-4-13 05:22 PM:$ Z; @' X8 Y; q. Q

E6 X# s& [% Y# {7 y4 Z
/ K% l( H) {9 F3 g" c! H可唔可以講我知發生左咩事?
9 {/ I( F; N, y3 `" {
佢係片中扮白痴,仲帯狗 cool ,做鬼佬嘅打狗
Originally posted by charlie007 at 2005-4-13 07:30 PM:! E" h# j0 \: N- ~

/ a/ n0 {2 u3 H3 x8 T佢係片中扮白痴,仲帯狗 cool ,做鬼佬嘅打狗
, S( c4 M, J$ r* A
7 h1 j5 l; ~+ C
會唔會劇情真係須要呀?+ w2 }' x8 R2 o. y' A
佢海嘯果時好落力嫁喎, 唔似為而錢做呢d野
Originally posted by crap at 2005-4-13 05:35 PM:3 M/ `; Y% w* t8 ?% c

: C2 U6 I9 l/ H' k" f% o6 y$ ~. [) n5 R0 E3 B1 w
會唔會劇情真係須要呀?
; K* k& V1 H2 @$ H佢海嘯果時好落力嫁喎, 唔似為而錢做呢d野
8 u  d3 S( @* s* i2 `* p
劇情真係須要佢可以唔拍啫
我只能說:
4 @- {! U. ~$ }$ l: m2 e- o# N* Q2 Z+ r# A中國的情緒神經實在太繁感了!~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-4-13 06:11 PM:
3 w5 M$ J! D1 ~4 j, I/ |我只能說:0 {$ j- \8 d. x
中國的情緒神經實在太繁感了!~
2 s  @# B3 w- @' a3 p' Y  n" @

/ X: o/ W  G) ?4 v' o+ U( Q  v對,拍戲之嘛。中國人一定要拍中國人正義先得嗎?) ?* V# G. w, ?5 [- W
中國人也有衰人。
. j$ L( a! z: {) n% k
: m9 F. M. O" ?4 d[ Last edited by 傑傑 on 2005-4-13 at 07:41 PM ]
Originally posted by 傑傑 at 2005-4-13 07:38 PM:
/ d0 E  j2 ]& d$ ~9 j' b$ _- b3 C2 |  l6 l9 u' I: O
3 |1 T$ [# j" H( f; S$ Z) `
對,拍戲之嘛。
- H6 i% G, W5 p" N8 {中國人也有衰人。
# w3 R3 \7 }& b$ S咪係= ="
摺吧啦
umm...+ t- f8 I. D5 @
still better than jacky chan
# n6 c- J1 I7 f$ V7 p8 q& sfake.....
Originally posted by 甘國武 at 2005-4-13 06:11 PM:
# b" X9 u" k! V1 N$ H' X& t1 E我只能說:; E$ b0 e" ^% ]2 R. C7 y2 [0 B' w0 j
中國的情緒神經實在太繁感了!~
  B# z8 U5 Z6 Y) f7 u7 F  R# f
今次我覺得你(口岩)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。