<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]
返回列表 回復 發帖

[討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]

李連杰新戲悔辱華人,為拍西片連狗都扮,各位兄弟點睇
& u: `9 q* d9 f/ v2 Z5 W
1 c/ l6 S( o0 m& i' S' R% @3 F( b$ J+ h[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-15 at 12:55 PM ]
Originally posted by charlie007 at 2005-4-13 07:11 PM:
* |2 _  F0 [, i5 h" A( Z' b李連杰新戲悔辱華人,為拍西片連狗都扮,各位兄弟點睇
. S* P9 `  g6 u' v) W# @/ Q
: U8 }% L3 l7 n8 c; z' B可唔可以講我知發生左咩事?
Originally posted by crap at 2005-4-13 05:22 PM:) N7 V* w# ]* F) H3 r2 P3 m

f5 C) D8 l/ {- J0 v- i
+ q- v, O8 g' [# b% j: Q1 \7 W* C可唔可以講我知發生左咩事?
7 F6 L2 l' B! \7 Y* M/ Q佢係片中扮白痴,仲帯狗 cool ,做鬼佬嘅打狗
Originally posted by charlie007 at 2005-4-13 07:30 PM:
6 t; G: F! z. G, k: m9 {4 {$ F* M* |2 ~9 a5 j7 r
佢係片中扮白痴,仲帯狗 cool ,做鬼佬嘅打狗
) L+ @: Q; h9 U: y& R* T2 m* j, V( T0 W$ p
會唔會劇情真係須要呀?5 Z0 }% s& H1 m" A! h7 |; `
佢海嘯果時好落力嫁喎, 唔似為而錢做呢d野
Originally posted by crap at 2005-4-13 05:35 PM:
" L. Z/ Q) _+ s8 F$ P& Y" K& s
# u0 t* h5 v8 [/ y0 o& Q+ T/ A' }  L: [
會唔會劇情真係須要呀?
9 {! N  U; A/ h7 X! m" C: T4 E佢海嘯果時好落力嫁喎, 唔似為而錢做呢d野
+ z: [: m/ a8 x" h8 W2 T# {$ S( F
劇情真係須要佢可以唔拍啫
我只能說:& o! n* i: M- g) |' _
中國的情緒神經實在太繁感了!~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-4-13 06:11 PM:4 g; I, {8 z: Q( R* I7 Z
我只能說:' {% k* f6 X5 J6 G+ P% e7 K0 g! P: J
中國的情緒神經實在太繁感了!~
* W# X/ P' A" i. d0 M* G

( k, X# ^6 _4 M% N3 r& D對,拍戲之嘛。中國人一定要拍中國人正義先得嗎?% T( m3 f$ K: m9 j  B
中國人也有衰人。
( p7 v1 ~1 `  e: D1 j
1 b+ H' y; A9 R: q8 z; I: I[ Last edited by 傑傑 on 2005-4-13 at 07:41 PM ]
Originally posted by 傑傑 at 2005-4-13 07:38 PM:, }# r- _* S9 Q  I0 |9 U
7 A8 ]- S, O, W1 `
' g7 h1 c) ?# v
對,拍戲之嘛。3 E0 Q2 F# D+ q/ Z. v
中國人也有衰人。
( c) @$ T; @% D4 I$ ^咪係= ="
摺吧啦
umm...
" v( @& |- ^+ e1 f% V$ n* rstill better than jacky chan ! o( p0 |4 W/ q8 K9 [# ?, U
fake.....
Originally posted by 甘國武 at 2005-4-13 06:11 PM:9 A: P0 \. O: T7 _
我只能說:
8 M! w3 U8 l7 J- K中國的情緒神經實在太繁感了!~
2 L8 Y* O6 d( @4 E: @. c! z今次我覺得你(口岩)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 李連杰新戲悔辱華人? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。