<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2005-4-13 07:50 PM:
( R+ b4 W4 j; M6 y9 q0 i+ W# m8 p% x" l$ A) }" E" R; K4 Y
不過SARS過後大家嘅衛生意識好似好左
( c7 ]( H1 B7 ]) A( g

4 R2 y! l* S8 T) U/ H; x0 t. t0 e' v對自己就係,但對人對公眾係一樣咁差。
我好憎添..仲~
. R2 Y" t5 i' Z政府...我唔理既~唔講~8 E: `+ w8 t5 O! o: o- ?  ~
但hk d人就差到死~ (當然..唔係全部~ 雖然我都唔係好好...)) V7 }% y8 r) K/ I" F
句句+粗口已經難頂...d老野又唔衛生
  h! J2 e1 C8 r9 @香港d禮儀(禮貌)又差~(比起日本...我覺得中國(hk)真係...唉)(sry..本人喜歡日本文化..so)
5 ?7 a* Q3 \9 T/ h人格方面....我諗大家都知啦嗨
2 ^3 c7 N- a& n6 V) W) B5 ?又冇公德心
8 ^  Q& O. C. g, z( f6 y6 }% c$ `( z6 X( f$ B* u2 J
咁當然...hk又唔係完全差晒既~至少治安方面比外國好好多~
Originally posted by Miz at 2005-4-13 08:06 PM:7 k* ^# W  L8 n5 }+ i
我好憎添..仲~1 y1 U8 j5 w& k1 B+ @! f% O
政府...我唔理既~ ...
1 ?+ d7 h. n. G
好應同,d後生既係條街度扮晒野咁,好似全世界都要驚佢咁~~"
摺吧啦
Originally posted by Miz at 2005-4-13 08:06 PM:
7 ~. Q+ A% e( B$ g1 _+ J& T! R我好憎添..仲~
) O- L* D; O; K( U政府...我唔理既~ ...
' x% W! `" `$ `$ ~係囉~~~3 Z, p4 e" C3 n7 _, J
我都好唔鍾意d老人家成日同街吐痰~~~
, @+ X& D& m4 {0 V6 x7 T, P9 L搞到香港衛生差晒 =.=
Originally posted by 傑傑 at 2005-4-13 08:04 PM:
, S# W* X6 ?+ W9 [- `1 D
0 G! B4 R. |. ?$ Y% N
% ~3 l8 f, C% w- t% I對自己就係,但對人對公眾係一樣咁差。
0 t5 `. r( @4 w4 O( P" `一dd啦,起碼而家有人感冒用口罩先
Originally posted by Miz at 2005-4-13 08:06 PM:1 m8 N# c6 s) }+ b( w4 [
我好憎添..仲~, o4 M- w- ]+ s9 r$ ?9 y
政府...我唔理既~ ...
4 q& n& ?0 \" N* p: r. T
唔緊要,你有權表達你嘅意見。
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:09 PM:
" I) H2 x% q! O. r5 z& O; I" X
  g* H: K, N- ]7 Z係囉~~~3 E+ d7 J3 S8 A3 h7 x
我都好唔鍾意d老人家成日同街吐痰~~~
/ \) F/ S& F# W. S0 ]$ z  M9 c搞到香港衛生差晒 =.=
. P1 k; X6 `5 [4 H無計,嗰d老到教唔番,你唯有等佢死,最緊要教好下一代唔好學
咁世上又冇一個地方係完全冇缺點既~~空氣差都有一部分係由珠江吹過黎者(好似)
' l# w! A5 T; y- \) D: i7 K我都係冇咩去過外國......所以唔知外國有咩好~~
3 }% D" n: ~" U( L7 v) m4 n而香港我就最唔鍾意o的人成日爆粗,同埋浪費食物果o的啦~~
5 P4 j6 y1 l. F# I7 v: }) j, H* Z所以大致上我都幾鍾意香港的~~
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-13 08:32 PM:7 {  e2 y" H. D( D9 O  `8 J
咁世上又冇一個地方係完全冇缺點既~~空 ...
5 h0 X# m. E$ w" J1 ^外國人一樣ff聲,本地文化,我反而覺得親切
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-13 08:32 PM:
& @2 I/ l7 z+ p! e咁世上又冇一個地方係完全冇缺點既~~空 ...
1 T" A; v" d: J# V2 o爆粗情況又真係多左d,我覺得你真係好嬲果時先好爆粗囉~,好過你係唔係都講~~"
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。