<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 08:35 PM:
3 n# E% h" _2 m9 l$ O3 S
9 j  Q  Y3 _; e! K6 i3 t爆粗情況又真係多左d,我覺得你真係好嬲果時先好爆粗囉~,好過你係唔係都講~~"
& g; U; \' l) p1 `& X; H# w- U但係有d人要靠講粗口黎同人溝通~~~2 o  f; U, z3 J) o) ]
至少我有d同學係咁 =.=
" V, E$ s: ~! Z2 ]% q不過我都好同意你o既講法^^"
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:39 PM:5 M3 B, l3 X: k1 [
) s6 E( C; J& }7 w; d8 U5 ^
但係有d人要靠講粗口黎同人溝通~~~
, O: a% K9 G( ?1 r/ s- ~至少我有d同學係咁 =.=# j1 o* u9 C! X' m
不過我都好同意你o既講法^^"
4 W& T& W! I1 h3 _其實呢……好多鬼佬爛口過中國人ga…不過呢…可能你哋見得少囉…(驚人鬧)
Originally posted by toro at 2005-4-13 08:45 PM:
" d6 ~+ E2 x" T! Z
9 M3 r4 e% v& n. [0 S其實呢……好多鬼佬爛口過中國人ga…不過呢…可能你哋見得少囉…(驚人鬧)
  I: i1 @( C. y. _
呢層就真係唔清楚囉 =.=
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:39 PM:
6 W* |+ a8 T/ F) b+ u
8 w2 U: \: }, u4 [" {但係有d人要靠講粗口黎同人溝通~~~- o, Q1 O. v5 J- ~/ d3 s
至少我有d同學係咁 =.=
" H" W% M! y! U4 P9 D* B( Q0 v不過我都好同意你o既講法^^"
7 T9 }* m; _) I) |3 O; H6 ^有d人係唔係都會加個粗口落去加強語氣~~"
摺吧啦
Originally posted by sfxc0000 at 2005-4-13 08:46 PM:0 K! ^) Y7 a1 }, O* O% @

/ z/ |. y* |4 j$ Y2 H呢層就真係唔清楚囉 =.=
- a# c% j3 W! X$ y# a我呢d見識少既咪係囉^^"
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-13 08:47 PM:- r7 t6 b# o4 ~% \

" x2 K) e& g9 m' x6 ~. I/ B" V  ?我呢d見識少既咪係囉^^"
* {( A' d* P2 ?" s! W
唔好咁講,不過我响鋪到係比鬼用粗口炳多過中國人,同埋其實佢地都講得幾「不經意」(特別係美國人)
爆粗最嚴重係o的丫伯果o的=="一名幾個粗口.....好反感...' g7 n1 L' I5 o1 X& W
我係屋企唔會講粗口.因為全家都唔會講嘛......
" a9 e: o: I& y出到去有時都會講下既.....不過都係講笑咁講~
0___o.......
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-13 08:52 PM:
) U8 y7 C. X8 x2 v# X" F爆粗最嚴重係o的丫伯果o的==&quo ...
/ g# j5 B  t( J) y# y! x7 p我係屋企有時都會講,so經常比老母"少"= ="
摺吧啦
Originally posted by toro at 2005-4-13 08:51 PM:) n+ y1 S- P- x

. f# e4 b! \6 ~& [, T, e6 H唔好咁講,不過我响鋪到係比鬼用粗口炳多過中國人,同埋其實佢地都講得幾「不經意」(特別係美國人)
0 @# `; Y; k9 Z% p; d3 N
我未聽過鬼佬用粗口鬧人= ="
摺吧啦
Originally posted by 黑黑仔 at 2005-4-13 08:52 PM:9 m  E6 c9 K# B  _. l
爆粗最嚴重係o的丫伯果o的==&quo ...
4 T. e* h0 o6 {" i/ n我都係^^"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【正經嘢】有無諗過鐘唔鐘意香港呀?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。