<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 在現時的社會上男人比較幸福還是女人? [樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2005-4-14 07:08 PM:2 [2 H$ p, ]" S+ Z
我反而覺得女人比較幸福……$ {! X% ^5 a% k8 D3 w; o
因為可以恃 ...
+ G" |% L6 q1 W! `$ z+ x4 R4 s$ A
7 q5 }5 R7 y% O9 A8 f# y/ j7 d$ m完全AGREE....
, t, ^  [: ^% \7 V話男女平等.....根本就冇E回事.....女權大左......男既就盡量滿足女
Originally posted by pakho at 07:41 PM 07:41 PM:9 {8 G( P# j% Y4 o( U: R. E
感謝上帝,我覺得男人比女人幸福的hah ...
, e2 |5 `3 g) S. b; B6 y
哇!!咁激ga形容詞啊~~~~
我覺得一半一半啦,因為男女都平等左
Originally posted by 左輪仔 at 08:22 PM 08:22 PM:
3 {8 }: B, f7 ^. }7 I! t# Q我覺得一半一半啦,因為男女都平等左
5 w! P% N! H/ @% N. s3 g不過有點人並不認為列~~~1 @  v& v! N4 r  L$ K: [+ `
他覺得女人應該做家務
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 20:28:1 P, s" d2 q7 q8 O- w6 {. z0 x

m! }: L- j$ M' N不過有點人並不認為列~~~
; s( b/ T% W3 G他覺得女人應該做家務
1 \! I4 ^1 {- t7 H3 E% ]
大男人先係咁諗咋,其實你錫佢既,你都想佢唔使咁辛苦嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2005-4-14 08:30 PM:! ]4 \: x* O4 Z' t

# w! U/ Y4 W. z大男人先係咁諗咋,其實你錫佢既,你都想佢唔使咁辛苦嫁
( i/ @# b1 I' K# Y+ x( |8 P
我會幫手做囉~睇見佢咁辛苦都費事啦,除非自己唔得閒
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-4-14 20:33:
+ k7 x8 y0 m3 r/ r1 n* x# N5 t  r
! h. o/ W0 n0 N" }8 `我會幫手做囉~睇見佢咁辛苦都費事啦,除非自己唔得閒
" W3 N; e( v. d! F, x1 V7 d+ ~0 ?/ D咁唔得閒就冇得講丫,佢都會體諒你喎
Originally posted by 左輪仔 at 08:35 PM 08:35 PM:
4 A: [% ^- _0 W3 z0 ~7 H1 ^- e! k; W1 |
咁唔得閒就冇得講丫,佢都會體諒你喎
& x6 q5 T, _$ v: T) B3 ]
咁又係!!不過有D女蠻不講理的。。。。
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 08:28 PM:
' v- n. h( i$ q" ~" i( c
# i& N! ], ]. y' ^! f- S不過有點人並不認為列~~~( D9 @. S$ F9 i' E- Y8 H+ _! z
他覺得女人應該做家務
$ c, N- ?: L2 A  s6 C2 i& e9 u- F
呢d咪好似左仔所講o既大男人囉~~~4 Y3 a9 h) d# T& X1 j- Y" w
有家務就應該一人一半~~
0 V8 m' I& O& B# U; v3 r3 m" v有責任心~~~
2 h" _, e3 h& j0 P) T咁先係男人o麻^^"
Originally posted by sfxc0000 at 08:40 PM 08:40 PM:
6 O1 z9 n8 \9 _
' N6 G4 x1 \0 [# D( `呢d咪好似左仔所講o既大男人囉~~~
7 n0 T5 u/ x1 v# y7 |- M* l有家務就應該一人一半~~
/ a, O* s5 c6 a% r: c有責任心~~~
' d' [# L! N, v+ N+ Z咁先係男人o麻^^"
, F; b' b- B* P# b
D女真係有一點慘!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [討論] 在現時的社會上男人比較幸福還是女人? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。