<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【打工仔出氣站】如果比人恰得好慘,就入黎發泄下啦[樂+]
返回列表 回復 發帖

【打工仔出氣站】如果比人恰得好慘,就入黎發泄下啦[樂+]

各位打工嘅兄弟,呢幾年係咪比人「恰」得好慘呢?係咪受左好多氣呢?係咪食左好多死貓呢?係咪聽左好多令你難堪嘅說話呢?嚟!响呢度我哋唔洗睇人面口,响呢度你可以出番啖氣!講低你要同你老闆/賤人同事/客嘅說話啦!(但唔好爆粗)/ z( h  D) X3 i. A' Y( t1 Y+ |

( S  o# z  T: @我先!老細!唔好再同我講「你唔做仲有大把人做」!你咁威,你自己做啦笨!
5 O0 {& B: y2 v# l. @+ u: _0 ^
' h" k9 F& r) g) [( h[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-4-15 at 10:50 AM ]
起來!不願做被恰的人們!( ^2 }! U2 I, v" t
把我們的積蓄,
' @/ W) h) o: p* i建立我們自己事業!
" G$ t$ Q0 m& ~/ F4 U  ?$ W4 e! _5 ]* G打工仔們到了最危險的時候,
, L, ?6 y, ?. p! L每個人被迫著發出最後的吼聲!
/ J3 E7 U3 s3 |% AX你!X你!X你!' G/ V$ F' [1 W' o
我們萬眾一心,; b1 ^% Q& i9 F9 W3 F, v
冒著老細的臭口 劈炮,
& b; s. b& K" J9 x: j5 a' K冒著老細的臭口 劈炮!
' k. v: b7 D; R5 t! \" A. g4 V劈炮!劈炮!炮!
9 ?: `4 a8 m; z- O* f' ^) X' r9 w. T
請支持原創
, q0 b# h( K! G5 D
0 s+ s3 o: t5 z, b* g6 @+ P6 ^[ Last edited by JCer on 2005-4-14 at 09:09 PM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 08:53 PM 08:53 PM:
3 Z+ F, O6 D+ Z6 c4 T起來!不願做奴隸的人們!
4 g& g$ d! |4 {3 K5 s1 f但係我地我地已經做緊啦
家陣去搵食,邊有半斤八兩咁理想!!!!!
! e7 |! b& [9 d, }% X5 r+ G唉~~搵食煩惱,十功不如一過!!!!
Originally posted by JCer at 2005-4-14 10:53 PM:* s4 Z/ i9 \, x' \* _* s
起來!不願做被恰的人們!
" W+ C- Y, V) D% {6 D) n把我們的積蓄 ...
. r9 b7 Y$ I  e8 z1 ?' v, q. i! M' |) f
  [$ K  N# y5 U8 W; g2 l1 h/ W5 H, c2 a
好歌+ v3 q8 l  M8 ?9 Y5 t, P

) z& c  f" Q' K但唔好用國歌黎玩," @& V* |- c4 {# U1 l6 N
會被人'的'去勞改.....
Toro好題!+ v; q* ^; C; S
不過我未番工..., V0 z. r" ]6 D" S8 ^- y  U
到我番果日我幫你推番個題上黎 ~.~
我都未番~~~
; {$ H+ l' S( m6 ]) R; V9 s( a但係聽你o地咁講番工就好似地獄~~
4 m+ F: e5 x+ d2 M( T3 @我驚第時會有番工恐懼症
Originally posted by sfxc0000 at 09:17 PM 09:17 PM:! t) B2 J& p  o# Y6 g
我都未番~~~
8 e/ Z4 k! d0 d8 C# x7 ^* y2 v4 _但係聽你o地咁講番工就好似地獄~~
+ y. V* D7 u3 z0 E6 K我驚第時會有番工恐懼症
- q, @8 P7 M1 r2 M- d9 l
返工好慘ga~~~~
5 q! _: X  S3 ^1 j! D* d沒啦要看你的老闆係一個點的人咯~~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-14 09:19 PM:3 W. k/ ?' R# m7 Z* H

, M$ J: B8 ^- D0 z) f返工好慘ga~~~~1 ?' x. i. s% ^
沒啦要看你的老闆係一個點的人咯~~~
- y# ?- f( u3 O' J遇o岩個老板係咁就死囉 =.=" N9 O: [6 C; H( {
希望唔好咁黑仔啦^^"
10個老闆10個都一樣....+ j7 a6 Q$ `! K7 c0 q
唔做死你...佢地俾份雞水人工會俾得好唔"KUR"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【打工仔出氣站】如果比人恰得好慘,就入黎發泄下啦[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。